Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 04 stu 2024 16:04. Sada je: 04 stu 2024 16:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi po parenju-zašto ljudi prestaju pariti
PostPostano: 08 sij 2017 16:19 

Hvala Travolta!
Vulja, slažem se! Baš tako. Odustaje se prije nego se probala prava stvar. Ja sam imao jedan sretan trenutak prije četiri godine kad mi je Tihomir (KTS tekućine) dao da probam original Provari i original Ithaku....ili je to bio Odisej? Ne znam više. Vidio sam da ista tekućina na ego-t i na dobroj opremi daje potpuno drugačiju aromu i paru. Tko zna, da nisam to probao mislio bih kao i svi koji su probali samo loše stvari da je parenje, da prostiš na dijalektu, sranje.
U pravu si i u vezi pritiska kojeg si stvaramo. Kao kad čvrsto odlučiš biti sportaš i prvi trening se toliko rasturiš da se razboliš od njega. Opušteno, ali odlučno. Kao i sve drugo u životu.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 08 sij 2017 17:16 
Moderator

Zato ja vec godinama govorim svima koji krecu pariti.. jutarnja kava jutarnja cigareta.. pa ako kava traje 2 sata i 10 cigareta ok je.. al ostatak dana na elektriku.. pa ako i zauvijek ostanes na jutarnjoj cigareti, steta je puko manja nego da si samo na cigareti.

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 sij 2017 20:49 

i sam dnevno zapalim barem 5 cigara do kutiju, više nego što sam ikad pušio, treba uzet u obzir puno stvari oko potpunog prelaska, novac, poso, okruženje itd.
opreme imam toliko da kad bi me neko vidio kod kuće kad imam prozivku opreme da ja cigaru nikad neču zapalit.. a ja motam grijač sa cigarom u ustima..

Povratak na vrh

PostPostano: 04 tra 2017 21:29 

sin93 je napisao:
i sam dnevno zapalim barem 5 cigara do kutiju, više nego što sam ikad pušio, treba uzet u obzir puno stvari oko potpunog prelaska, novac, poso, okruženje itd.
opreme imam toliko da kad bi me neko vidio kod kuće kad imam prozivku opreme da ja cigaru nikad neču zapalit.. a ja motam grijač sa cigarom u ustima..

Bravo :51:

Ja sam ostavio elektricnu jer mi je slabo od toga..ja ne mogu da malo vucem nego previse!!
Ja samo na domaceem

:evil:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2017 15:18 

Na pari sam bio u od 11 mjeseca 2012 do negdje početka 8.2017. Prošao sve početničke greške i probleme i uživao u pari. ali jedina stvar gdje je e-cig losija od duhana ( bar za mene ) je stres , nervoza i općenito sranje situacije a tog mi ove godine nije falilo i hebiga zapalio 1 zapalio 2,3,4... ( na svu radost okoline :hug: ) Sad se opet nastojim vratiti pari . A iskreno da mi je netko kazao prošle zime da ću opet propušit glatko bi mu pokazao :finger: hebiga nikad ne reci nikad :oops:

Povratak na vrh

PostPostano: 23 stu 2017 18:23 
Administrator

barbas je napisao:
Na pari sam bio u od 11 mjeseca 2012 do negdje početka 8.2017. Prošao sve početničke greške i probleme i uživao u pari. ali jedina stvar gdje je e-cig losija od duhana ( bar za mene ) je stres , nervoza i općenito sranje situacije a tog mi ove godine nije falilo i hebiga zapalio 1 zapalio 2,3,4... ( na svu radost okoline :hug: ) Sad se opet nastojim vratiti pari . A iskreno da mi je netko kazao prošle zime da ću opet propušit glatko bi mu pokazao :finger: hebiga nikad ne reci nikad :oops:

Nije parenje losije od cigarete u tim situacijama. Lose je kad imas premalo nikotina u liquidu.

Povratak na vrh

[ 126 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: