| Autor |
Poruka |
|
limeni
|
Naslov: ljudi pomagajte Postano: 17 svi 2012 16:51 |
|
|
|
pozdravljam sve "parne" (a i neparne) ljude. Evo ovako novi sam i nisam baš mnogo čitao o e cigaretam sad kad sam ju kupio puno sam čitao i zbunjen sam skroz, dobro malo je to i prirodno ali zbunilo me sve svako ima neko svoje mišljenje što je i normalno ali ipak da dobijem neki savjet iz prve ruke pa makar i iz druge ruke. e ovako kupio sam u portanovi onaj prozirni tank od 1,6 ml sa dugim koncima i bateriju od 900 mah što može tri jačine dati ako neko zna šta je to neznam kako se šta zove jer na ničemu nepiše , e sad ja pitam koliko je to loše ili dobro, šta je bolje ovaj tank ili ono di staviš par kapi šta je najbolje. I zanima me duhan kad pušiš dim onako klizne niz grlo a ovo negde pri dnu grla ostane neko vrjeme jel to normalno? pušio sam jače cigare i za prvi put sam kupio virginiju 18 mg a to je jako izgorio sam nisam mislio da ta tekućina može biti takav otrov juče sam dobio ry4 to je onako ok. Prihvatam sve savjete i mišljenja i oko svega. Pišem sa mob. sa posla pa sorry za "gramaticu" kao inače mi super ide. Nadam se ugodnom druženju. Pozdrav.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 17 svi 2012 17:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Prvo lijepo kucneš na vrata u rubriku tko ste vi, pa idemo dalje. Onda te svi uredno ispozdravljamo, pa smo svi sretni i zadovoljni. E, onda idu pitanja i odgovori. Pa jel ovo demokracija ili koji k..ac?
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 17 svi 2012 20:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Server je down pa se ne moze vidjeti sto si kupio. Ali uglavnom to je neki clearomizer i baterija eGo vjerojatno C. Nije to nista lose, nadji tekucinu koja ti odgovara i uzivaj.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 17 svi 2012 20:14 |
|
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 00:36 |
|
|
Pozdrav! pošto nisam pozdravio na pradstavljanju cuj i meni je bio jako cudan osjecaj na pocetku kao da mi je nakaj u grlu zapelo, no to je s vremenom prošlo a naravno to je mozda do tekucine probaj sa 50:50 VG:PG ako sada pusis nekii drugi omjer gdje je PG veci od 50%.
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 08:11 |
|
|
Pozdrav. To je izgleda problem imam PG, a malo sam ga miksao sa VG i bolje je. A recimo probao sam cubano i on mi je dobar cist VG ali nisam ga pario ceo dan neznam kakva je razlika. Od ovoga PG mi bude na kraju dana cudno u stomaku ko da sam prepušen, dali je nikotin ili zato što je slatko ili nešto treće... moram dosta toga isprobati  pa javim sta sam ja otkrio
|
|
 |
|
 |
|
1starilav
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 10:38 |
|
|
|
Pozdrav limeni, jesi i tekućinu kupio u navedenom shoping centru?
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 12:03 |
|
|
pozdrav lave, jesam made in china ali nisu imali druge kazu sve rasprodano. U zadnjih 30-tak dana jedno 10 parilica je kupljeno kod mene na poslu i svi oni pare ali su i na cigarama niko od njih si nije dao truda pa trazio na netu i vidim da nisu bas zadovljni a prvih par dana im je bilo ostvarenje snova. Svi i sve je kupljeno u portanovi, ja sam isto uzeo za pocetak ali nemislim stati na tome nego isprobati sve ove blagodati pare, samo nisam siguran sta dalje 
|
|
 |
|
 |
|
1starilav
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 13:12 |
|
|
|
Da, problem ti je u toj tekućini. Ja sam kao prvu pomoć otišao tamo i uzeo ju, okus kao da Rexonu parim, čak me i žena opomenula da se osjeti neugodan miris. Moj savjet je, obrati se Siniši, uzmite veće količine, različite arome, nek vam pošalje još po koji uzorak sa strane i vjeruj neće vam biti žao. Dakako, ne promoviram Sinišu, uzmite kod bilo koga ko je "provjeren" i pohvaljen.
|
|
 |
|
 |
|
limeni
|
Naslov: Re: ljudi pomagajte Postano: 18 svi 2012 13:33 |
|
|
|
ok hvala sumnjao sam da tekućina nevalja, već sam pročitao da je dobro od Siniše i kontao sam javiti mu se
|
|
 |
|
 |