| Autor |
Poruka |
|
irpietri
|
Naslov: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 18:08 |
|
|
|
Pozdrav svima. Dugo pratim i čitam o e cigaretama. Motam cigarete već 2 godine, pušim oko kutiju dnevno. Imam konkretno pitanje. Proučila sam na Parilici.hr neke od cigareta od 450,00 kn i pitanje je koja je od njih najbolja, imate li iskustva?
Radi se o: 1.eGo DCT Standard 2.ECHO Standard 3.Smok-eGo Standard 4.LEO Standard
Hvala, vodite računa da sam početnik koji se ne želi razočarati i odustati.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 19:29 |
|
|
irpietri je napisao: Pozdrav svima. Dugo pratim i čitam o e cigaretama. Motam cigarete već 2 godine, pušim oko kutiju dnevno. Imam konkretno pitanje. Proučila sam na Parilici.hr neke od cigareta od 450,00 kn i pitanje je koja je od njih najbolja, imate li iskustva?
Radi se o: 1.eGo DCT Standard 2.ECHO Standard 3.Smok-eGo Standard 4.LEO Standard
Hvala, vodite računa da sam početnik koji se ne želi razočarati i odustati. Pozdrav početniče (jer ime ti ne znamo). Odi brzo ovdje dok te grozni administrator zvan Kinta nije vidio da si ušao bez pozdrava i zavrni turu svima za ispriku. viewtopic.php?f=26&t=13&hilit=predstavljanje&start=530A onda si malo prelistaj početnicu što je drug Karo sastavio- viewtopic.php?f=26&t=1462&start=10A onda sa pitanjima razvali. 
|
|
 |
|
 |
|
irpietri
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 19:55 |
|
|
|
Oprostite na ne predstavljanju. Irena. Prvi put sam na forumu uopće , pa se nadam da će te mi oprostiti.
|
|
 |
|
 |
|
irpietri
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 20:16 |
|
|
|
Pozdrav, Irena je.
Pročitala sam navedene linkove, hvala na preporuci, ali se ne snalazim s obzirom da sam uživo vidjele samo onu običnu e cigaretu, probala nisam. Za početak, naručila bih jednu od one 4 cigarete koje sam napisala ( Parilica.hr), kod nas. Naravno ako netko zna koja je najbolja, ili možda neka druga opcija, bilo bi krasno riješiti se dileme u kojoj se trenutačno nalazim. Ne da mi se više odugovlačiti,tj. što više čitam manje razumijem i vidim da ima problema, i puno opcija,stoga molim pomoć za početak,da jednu kupim, isprobam, a onda ćemo u hodu sve ostalo. Hvala.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 21:53 |
|
|
|
 |
|
 |
|
irpietri
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 22:34 |
|
|
|
Hvala. Upravo pokušavam naručiti, međutim ne razumijem koje boje i jačinu onih cartomizera? , kako se naručuje, i koju tekućinu ?
Irene.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 22:40 |
|
|
irpietri je napisao: Hvala. Upravo pokušavam naručiti, međutim ne razumijem koje boje i jačinu onih cartomizera? , kako se naručuje, i koju tekućinu ?
Irene. Oznacis sa strane u mjesto za to predvidjeno i klikas na "Add to cart"....onda te proces vodi. Od tekucine naruci neku duhansku,mozes ovo Ruyan4#(RY4) od 30 ml (kao za pocetak),evo i linka: http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7947Jacina nek bude ona od 2.1ohm...boja nije nimalo bitna...uzmi crvenu ako ima 
|
 |
|
irpietri
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 23:05 |
|
|
|
Naručila! Napokon! Javim se kad povučem prvi dim. Bit će još pitanja.
Hvala svima, Irena.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Molim savjet za kupnju prve e cigarete. Postano: 26 tra 2012 23:08 |
|
|
irpietri je napisao: Naručila! Napokon! Javim se kad povučem prvi dim. Bit će još pitanja.
Hvala svima, Irena. Odlicno Irena,nek ti je sa srecom 
|
 |