|
.
Sada je: 13 svi 2026 04:39. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 04:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 04 kol 2014 18:38 |
|
|
Fosna je napisao: budemo  i nogama ako treba  I pendrekom ako treba 
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 00:26 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
ti mene pendrekom ja tebe prstom u oko  probao doslovno najminimalniju kolicinu vate. znaci toliko tanku da bez ikakvog frkanja prolazi (ne ono sam tak skroz, ali bez neke velike muke) kroz grijac.. u pocetku onak, ok, para dobra, ali okus nekako slab.. jedno vrijeme sve ok, ali nekon par dobrih dimova, opet suse i suse, do ono skoro zagorenosti.. tad malo jace povucem i vata se natopi, onda je ok opet, ali sad mi je onak evidentno da nije problem u setupu. kaya u banani.. kanalici garant nisu dovoljno duboki/siroki.. ne znam sta bi drugo moglo bit.... do daljnjeg se saltam na 70/30 u korist vg-a. to mi radi odlicno, a kanalice cu vjerojatno doma rjesavat fala na savjetima i zajedljivim komentarima.. podjednako 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 08:40 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Ma taj kajfun ocigledno ne valja. Ajd' ti fino naruci kayfun lite+ v2 sa FT-a i bit ćeš sretan čovjek. Ili Dremel u ruke i udri!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 08:49 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Gorički, daj pogledaj još jednu sitnicu, da ti se + i - post slučajno ne dodiruju?
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 11:42 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
|
pa taj kfl+ v2 sa ft-a imam!!!
ne kuzim kak mislis dal se dodiruju??? kak bi se dodirivali??
|
|
 |
|
 |
|
Boris_DU
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 12:02 |
|
|
Gorički je napisao: pa taj kfl+ v2 sa ft-a imam!!!
ne kuzim kak mislis dal se dodiruju??? kak bi se dodirivali?? Zar ti nije lakše dati ga nekome da ga pogleda i prepravi nego se peglati ovako i misliti u cemu je problem?
_________________  Go chop down some trees, cut into planks, build a bridge & GET THE FUCK OVER IT.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 13:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Boris_DU je napisao: Gorički je napisao: pa taj kfl+ v2 sa ft-a imam!!!
ne kuzim kak mislis dal se dodiruju??? kak bi se dodirivali?? Zar ti nije lakše dati ga nekome da ga pogleda i prepravi nego se peglati ovako i misliti u cemu je problem? samo smo mu to već 100 puta rekli...goricki je patnik po zanimanju 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 13:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Gorički je napisao: pa taj kfl+ v2 sa ft-a imam!!!
ne kuzim kak mislis dal se dodiruju??? kak bi se dodirivali?? e jebiga onda...ja sam lijevi kanal morao malo proširiti dremelom, nisu bili jednaki...gledaj to ovako, bolje da su uski kanali pa da ih doradiš nego da su preširoki pa da im nema pomoći. Tak ti je grah pao...proširi kanaliće. gornji treba biti malo uži od donjeg. To su kinezi...kupio si ga za 30 baksa, i još si dobio didaktičku igračku! Kud ćeš bolje !!! 
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 07 kol 2014 14:54 |
|
|
|
Pa ne kroz coil manje vate stavljat!!! Joooj,ne slusas,vatu stavljaj normalno,ja znam navuc da se neda pa vratim malo,razloham,nikad ne presusi,bitno je kolko vate gurnes do kanale....a ovo kroz coil uvijek na tvrdo stavljam vatu,nikad problema,bitno je da imas dobar dovod do coila i vate u coilu....
Ja bi to vec bacil u 3 p materine...svaka cast
|
 |
|
zeljko81
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 07 kol 2014 15:54 |
|
|
pozdrav "svima @gorićki  U 100% VG kiquid/mix uvjek produzim sa malo... Wodke odnosno Alcoholom ili Destl.vodom ..pomaže *provjereno*!!količinu ..pomalo staviš..pa Vidi dal valja?? pa dodas itd. Evo 1-2 review-tutoriala gdje slike kažu sve.. te možeš ti I Ecowoil i Silicu provući kroz MCoil!! Kayu (složi na nizak otpor!) VG to i traži... Kolega ima Kayu 3.1 "FT" na 0,6 ohma sa 5namotaja oko 2,5-3mm svrdlo..Igraj se dok nađješ Perfect-Rebuildibel Setup!! Nevirujen da je neš drugo...moze bit !!?  Lp Zeljko81 http://www.youtube.com/watch?v=RwaQ9HmnvGk http://www.youtube.com/watch?v=RwaQ9HmnvGk
_________________  [/url] Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!! Neki Mod ! Neki Atty!! Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o
|
|
 |
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 04:39. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 04:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |