Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni
 Post Postano: 04 svi 2013 13:22 
Moderator

Goran_M. je napisao:
Uh, živo me zanima šta će se dešavat na npr. 32 strani ove teme, izgleda da se zaplet radnje približava vrhuncu. :rotfl: A negdje tamo na otprilike 76 strani mislim da će bit the end i da će Rinaxd konačno pronać idealnog parnog saputnika koji će je dugo služit u njenim parnim užicima... Ovo do sad su po svemu sudeći sve odreda bili sami parilački supatnici. Nit' dobro njoj s njima, a nit' dobro njima sa njom... Ma drama, čoviče... :rotfl:

A na 96. stranici Esmeralda upoznaje svoga 5 godina mlađeg jednojačanog brata blizanca ....

:kam: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 svi 2013 15:19 

nije samo zenama bitna estetika :P
ja sam odusto od isprobavanja jer kosta i novaca i zivaca..... od svega kaj sam probo zadovoljan sam samo sa vivi nova 2 i CC iliti t2 .
al pobjedio je CC upravo zbog izgleda tak da se rijesavam vivica i kupujem jos jedan CC i tu moje istrazivanje i kupovanje mizera prestaje. zice imam, spage imam tak da ce od sad trosak bit samo tekucine, a i one u sve manjem broju aroma jer sam naso par komada koje su mi super tak da cu njih uzimat u vecoj kolicini i bocicu/dvije necega kaj nisam probo tek tolko da imam novih okusa. do sad sam uzimo 5,6,7 razlicitih aroma pa ih vise podjelio ili bacio nego kaj sam potrosio. nema zadovoljstva u tome.....zivci se gube a i penezi tak da....... nova taktika :mrgreen:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:02 

Ispravno razmisljanje :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:20 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pa sad jel baš ispravno neka svatko sam prosuđuje. Slažem se da nije potrebno iznabavljati more svega što će onda većinu vremena biti ne iskorišteno (sam sam bio takav jedno vrijeme - ali popušta me lagano - mislio sam pošto sam od početka bio zadovoljan da negdje iza "čoška" postoji nešto što vodi ravno u nirvanu samo treba pronaći ...) ali i ovo - imati jedan CC i sada planirati nabavku "čak" još jednog - drugog istog takvog a sve preko toga prodati kao nepotrebno mislim da nije baš nešto što bi mogao prihvatiti kao uzorni model parenja. Malo je ipak pre ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:34 

Vi se to zalite? :jel: :D
Mah, ljubomorni ste jer nemate moj dar koji vise slici na nesto sto je ostalo u vreci -roba s greskom- pa sam iz te zagrabila i dodala si jos jedan antitalent no zato mogu :afz: :lol:

Flux, tak sam si i ja mislila, osim sto mislim kupovati grijace, tekucine sam pronasla, tu i tamo cu neku novu uzeti..

Sad me baterija muci a kad bi uzela ovu lijepu onda bi i lijepi tank morala uzeti :angel:

Evo sam jos dvoje ljudi nagovorila na e-cigaretu, sigurno ce prije mene naci sto im pase, ja cu im pomagati i poslati link na ovu temu da vide sto ne raditi :lol:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:38 

Forrest je napisao:
imati jedan CC i sada planirati nabavku "čak" još jednog - drugog istog takvog a sve preko toga prodati kao nepotrebno mislim da nije baš nešto što bi mogao prihvatiti kao uzorni model parenja. Malo je ipak pre ...

2 dobra mizera i 2 baterije su vise nego dovoljno za uzivanje u parenju.
a po tebi je "uzoran model parenja" (kaj god to znacilo) imat 5-6 modova i 20ak mizera..... ? i sigurno kupit za probu sve novo kaj izade jer bi mogo naletit na nekaj bolje......?

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:44 
Administrator

Pokusavam se ne uvuc u diskusiju o estetici jer tu bas i nemozes lako van. :)

Mislim da bas i nema narocito ruznih izradaka koji vaperi koriste. Dobro u Kini se pojavljuju neki modovi koji izgledaju kao da su ih napravili japanski dizajneri sezdesetih. Meni vivi nova nije ruzna. Jasno kad se natakari na ego baterijicu izgleda ko sedlo na prasici. Mini vivi nova je u tom slucaju prihvatljivija.
Ispred dizajna stavljam kvalitetu parenja i dugotrajnost. I userfrendly. Imam doma sedamdesetak RN4075 ali mi se neda vise zezati s tankanjem svaka dva sata i skrivanje attya o zarkog sunca. Po meni atty prije svega mora imati keramiku i pravilan dotok, i tu uz dobru cijenu sam nasao u Cody-u. Dali je lijep? Ma jebe mi se, ak mi dopizdi izgravirat cu gore Paju Patka. Bitno je da radi dobro i ne trosi mi zivce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 10:47 

Nije poanta dali neko ima jedan CC ili dva.
Stvar je u tome da se s vremenom dodje do zakljucka da su svi proizvodi vise manje isti. I to samo zato jer im je princip rada isti. Spirala i zagrijavanje.
Moras sam sebi postavit jedno pitanje.... dali bi bez da vidis sto koristis, mogao rec koji je proizvod u pitanju. Vivi, CC, ili neko treci.Tu mislim na sami dozivljaj parenja.
Meni je odavno postalo jasno da bi jako tesko mogao napravit razliku, a to se svodi na to da je doslo vrijeme da se odlucim na jedan proizvod i prestanem lutat.
Isprobavanje je potrebno jer drugacije nemozemo znat sto nam odgovara, ali isto tako dodje vrijeme kad shvatimo da daljnje isprobavanje nema smisla.
A koliko vidim, i Flux je presao iz klase junior u klasu senior.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 11:10 

Lis je napisao:
Moras sam sebi postavit jedno pitanje.... dali bi bez da vidis sto koristis, mogao rec koji je proizvod u pitanju. Vivi, CC, ili neko treci.Tu mislim na sami dozivljaj parenja.

Potpuno mi je drugacija Vivi od Cc-a, ce4 od Vive i od cc-a, obicni 510 clearovi pogotovo..
Vivi vise necu kupovati, ocito mi ne pase koju god da kupim..

CC-a imam dva i jos jedan rezerviran kad dodje, nije bio planiran treci no kad sam ga pronasla uzela sam bas zato da ne moram kupovati neki 5. clear jer ne znam kad ce doci grijaci i clear kod Tihomira..

evod ima grijac dole pa bi eto i to probala no to samo ako kupim takvu bateriju..

Izgleda povrsno kad pisem no ja si jedno vrtim kroz glavu, drugo napisem, trece cujem a cetvrto napravim pa i samu sebe zbunim :)

Izgleda da mi je baterija oslabila, vec se ispraznila od jutra..

I sad sam sama sebi skocila u usta jer sam navecer zaboravila ukopcati punjac i ostala sam bez baterija, treca je na posudbi, grrr..

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 11:22 

Lis je napisao:
Nije poanta dali neko ima jedan CC ili dva.
Stvar je u tome da se s vremenom dodje do zakljucka da su svi proizvodi vise manje isti. I to samo zato jer im je princip rada isti. Spirala i zagrijavanje.

I sam slično razmišljam.Ne mogu reći da sam probao sve i sva ali sad znam kaj mi odgovara i držim se toga. Ako se pojavi nekaj revolucionarno novo normalno da bum probal a sve ostalo su kaj veliš samo varijacije na temu. I nije stvar čak tolko ni u novcima,nego treba imat i vremena i živaca za sve to a svako malo se pojavi nekaj jeeee..no dobro za čim svi ponore i na kraju ispadne prosječno ili čak i gore.

Povratak na vrh 

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club