| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 14:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rinaxd je napisao: Ja ne bi twist bateriju, ok su mi i obicne..
Ja nebi ovo ja bi ono Idem videt jel Parilica jos trazi sljakera, tu treba reda napravit 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 16:40 |
|
|
Pa da.. Eto moj tetak poceo pariti dva tjedna nakon mene.. Jos uvijek pari 30 ml mjesecno na 510 clear-u, trosak mu je 3 kn dnevno i on zadovoljan.. Nema problema, kad procuri ispuse, obrise i vozi.. A vidi mene.. Ja sam potrosila novaca, zivaca i nista mi nije bilo dovoljno dobro.. Samo me tekucina kosta 5 kn dnevno a kad jos uzmem neku koja mi ne valja za razliku od njega koji pari istu  Da nisam krenula isprobavati ne bi ni imala ove glavobolje  Hocu Evod jer je lijep i trebao bi biti jednake kvalitete kao ovo sto imam :cerek, ne zelim nista puno bolje jer cu stalno tako onda 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 17:15 |
|
|
|
Hmm... nije sve u lipoti, bitna je i kvaliteta i funkcionalnost i izdržljivost. Žene uglavnom vole birat stvari (u ovom slučaju e-cigaretu) da im se slažu uz boju očiju, odjeću, cipele... šta god... A zašto imaš glavobolju? Kad već isprobavaš onda to radi s guštom. Jednom ćeš pogodit na pravu stvar. P.S. 650 mAh?? Jel ti to može izgurat cili dan??
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 20:06 |
|
|
Ne moze.. Nije mi to bitno, nisam nikad ostala bez baterije  A cesto i obje koristim kroz dan.. Minutu jedna, minutu druga  Jedna je jaca  Ako cemo iskreno, meni najbolje izgleda ego 650 sa obicnim 510 clearom no to mi ne odgovara pa sam mijenjala.. Nije da CC obara izgledom pa ga ipak lajkam.. Nije sve u izgledu, no Evod mi je lijep sta da radim, zaljubila sam se.. Po procitanom je jednako dobar kao joyetech pa ne znam zasto mu ne bi dala priliku  Ne znaci da necu kupiti Twisticu jednog dana  p.s. Da imam novaca bio bi gust, kupovala bi samo da probam ali bas si ne mogu to priustiti pa me zaboli glava kad vidim sta sam sve kupila a skoro nista nisam posteno iskoristila..
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 21:03 |
|
|
Rinaxd je napisao: p.s. Da imam novaca bio bi gust, kupovala bi samo da probam ali bas si ne mogu to priustiti pa me zaboli glava kad vidim sta sam sve kupila a skoro nista nisam posteno iskoristila.. Pa ćeš opet ignorirat dobronamjeran savjet i umjesto provjerene stvari uzet nešto o čemu nitko nema pojma. Zato jer ti se više sviđa. Logično,ne? 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 21:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Vi bi zensku u red dotjerali? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 21:24 |
|
|
Ma kakvi,od toga sam odavno odustao 
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 22:10 |
|
|
Dadach je napisao: Pa ćeš opet ignorirat dobronamjeran savjet i umjesto provjerene stvari uzet nešto o čemu nitko nema pojma. Zato jer ti se više sviđa. Logično,ne?  Netko mora biti prvi  Ja sam hrabra  a imam i back up sad Ne kuzite vi to  Imam jos 2-3 tjedna do planirane kupnje pa se mozda i predomislim no kad sprzim sve grijace, usmrdim tankove i unistim twisticu jer sam se zaigrala, doci cu tu plakati 
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 22:26 |
|
|
Uh, živo me zanima šta će se dešavat na npr. 32 strani ove teme, izgleda da se zaplet radnje približava vrhuncu.  A negdje tamo na otprilike 76 strani mislim da će bit the end i da će Rinaxd konačno pronać idealnog parnog saputnika koji će je dugo služit u njenim parnim užicima... Ovo do sad su po svemu sudeći sve odreda bili sami parilački supatnici. Nit' dobro njoj s njima, a nit' dobro njima sa njom... Ma drama, čoviče... 
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 03 svi 2013 23:09 |
|
|
Ako vec ides na izgled: http://www.innokin.com/leopro-iclear10-kit.htmlDugo traje, lijepo igleda, passthrough, jeftin je i kvalitetna izrada. Nema nista lose u uzivanju u estetici. Mozda da vise ljudi tomu tezi Vivi nebi izgledala kao da ju je napravio Stipe u šupi.
|
 |