| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 13:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Rinaxd je napisao: Zna li netko gdje u Zg mogu kupiti grijac za Mini Vivi nova 2 ili CC clear?
Ostala sam bez grijaca, ustvari bez fibera a ne mogu naci rezervni grijac.. Najbolje tamo gdje si uzela atyy. Samo tako mozes biti sigurna da ce ti odgovarati.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 13:06 |
|
|
Od Tihomira sam kupila CC ali nema sad ni clear ni grijace.. Ne da mi se placati postarinu iz 300 cuda jer me ispadne vise nego grijac (Vivu ne koristim puno i ne treba mi veca kolicina grijaca a nemam sta naruciti osim toga) Zato sam trazila u Zg ako negdje ima  Inace, oba grijaca od Vive su zavrsila na isti nacin, gornji fiber se raspao a donji se razrezao preko ruba.. Niti jedan nije stigao pregoriti 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 13:28 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
A nis, onda potrazi po susjedstvu ko zna namotat grijac, malo zatrepces okecima i pari dalje.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 14:27 |
|
|
|
Na znam jel sam u susjedstvu ali imam ja tih grijača za vivi 2 iz 300 čuda ak je baš frka.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 14:36 |
|
|
|
Vidi onda ima li u ZG di kupit grijač za CE5 (obični, ne za ce5 V3), triba odgovarat i za Vivi Nova 2. Kad nađeš isprobaj odma u dućanu jel paše... a tribalo bi pasat.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 20 tra 2013 18:28 |
|
|
Kinta je napisao: A nis, onda potrazi po susjedstvu ko zna namotat grijac, malo zatrepces okecima i pari dalje. Vec sam htjela uvaliti nekome  Jedan se kuzi koliko toliko u takve stvari ali ne vidi dobro a drugi me pogledao onak, ti mislis ozbiljno, to kosta 20tak kuna.. Ehh.. Mogu zamijeniti osigurace, zasarafiti nekaj isl ali ovo ne bi nikad slozila.. Dadach je napisao: Na znam jel sam u susjedstvu ali imam ja tih grijača za vivi 2 iz 300 čuda ak je baš frka. Hvala  Imam jos obicni 510 pa ce izdurati dok ne pronadjem.. Goran_M. je napisao: Vidi onda ima li u ZG di kupit grijač za CE5 (obični, ne za ce5 V3), triba odgovarat i za Vivi Nova 2. Kad nađeš isprobaj odma u dućanu jel paše... a tribalo bi pasat. Znam, to sam ustvari i trazila.. Nasla u Nubilumu neku akciju Ce5 grijaca.. Mozda od tamo narucim, s postarinom i dodatnom naknadom 4 komada ispadnu 100 kn.. Samo je pitanje jel to valja 
|
|
 |
|
 |
|
Pjotr
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 21 tra 2013 01:59 |
|
Pridružen: 04 ožu 2013 04:25 Postovi: 88 Lokacija: Ivanić Grad
|
Ja ti imam 4 glave za Vivi mini premotane na 1.8 ohma i 2.0 ali tek sam doma za 8 dana  Ako se ne snađeš samo napiši pa ti pošaljem a ako si blizu Zg i donesem 
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 21 tra 2013 10:35 |
|
|
Pjotr je napisao: Ja ti imam 4 glave za Vivi mini premotane na 1.8 ohma i 2.0 ali tek sam doma za 8 dana  Ako se ne snađeš samo napiši pa ti pošaljem a ako si blizu Zg i donesem  Hvala svima  Narucila sam grijace za Ce5 iz Nubiluma, pise da nisu za v3 pa bi trebali biti oni pravi.. Cekam da dodju grijaci za CC, taj clear mi je bas super.. Viva mi je ok ali nema mi dosta okusa, imam osjecaj kao da je zastopana ponekad.. Nakon CC-a ovaj 510 mi je koma a bio mi je ok okus prije, samo premalo pare..
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 21 tra 2013 10:43 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
odvaži se na jednu inozemnu kupnju. Na HG sam ih kupovao - kutijica sa 5 kom za CC košta 4,5$ - u zadnje vrijeme nije bilo na stanju, ne znam sada. Uglavnom za sitne pare se opskrbiš za dugi rok - pa možda ih vremenom i počneš "motati"
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 21 tra 2013 20:34 |
|
|
Nemam karticu za placanje preko neta, niti mi se da s tim zezati, tko zna kaj bi sve pocela narucivati da krenem, ovak ne gledam po stranim stranicama i mir  Pitala sam prije dva tjedna za cc grijac, trebao je doci no nema jos uvijek.. Bude valjda  ja sam htjela jos jedan CC no ni tog nema.. Ma stvarno ali stvarno sam nespretna s tim.. Isla sam cistiti grijac od cc-a i pomaknula sam ga, vjerojatno mi je zato poceo curiti na bateriju.. Kad curi onda naravno bude zagusen, tako da sam ga svako malo morala propuhivati pa cistiti i sama sam ga unistila, da nisam kopala po njemu jos uvijek bi grijac radio.. A kad sam ga prvi put cistila, radio je super, zakljucila sam da treba ciscenje jer sam ga koristila tjedan dana, potrosila preko 10 ml tekucine, miksala tekucine itd I onda sam zeznula.. Mislim da mi je najbolje uzeti vise grijaca i promijeniti kad pocne stekati..
|
|
 |
|
 |