Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 04 srp 2014 12:39 

Ako prejako drži igo-l skineš jednu glumicu

Sent from my Nexus 7

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Russian91% ne prima liquid
 Post Postano: 13 srp 2014 08:30 

Hvala Dalmat na sugestiji. Nije problem ni s dvije gumice, pa neću skidati.

Ali, nešto me interesira kod 91%-rusa:

Vozim ga sa Vamo V5 i do neki dan sa grijačom napravljenim od dvije ufrkane kanthal žice iz gotovih FT grijača. Vamo pokazuje otpor 1,2ohma. Kroz njega vata, podštrigana da savijena dosegne dno glave. Dešavala su mi se svakodnevna procurivanja i ne bi ih mogao kontrolirati dok nivo tekučine ne padne ispod prozirnog vizira.
Prije dva dana sam smota grijač od kanthala 0,3mm ali sam vatu ostavija poprilično dužu i podvinija brkove sa strana glave tako da je taj prostor gdje dolazi tekučina poprilično ispinjen vatom. Natopljena vata tu stvara (izgleda) neki fluidni čep i spriječava dotok suvišne tekučine. Ova dva dana nisam imao procurivanje ostavljajući rusa u bilo kom položaju.
E sad, neznam je li ovo moja infišacija ili stvarno tako treba raditi setupe!

Interesira me i slijedeće:

Prijašnji setup je bio 1,2ohma. Nakon desetak dana korištenja uglavnom na 12 ili 11W počeo sam osjećati zagorenost. Tokom tog perioda skužio sam da mi najviše odgovara 7W na tih 1,2ohma. No, okus zagorenosti je ostao. Slijedio je dry burn i nova vata. Lagani okus zagorenosti je bio prisutan i dalje. Nakon izrade novog grijača, okusa zagorenosti nema.
I opet sam na 7W i 1,2ohma. Htio bih povečati paru. To očekujem da ću dobiti sa večom dužinom kanthala. Ili više zavoja na istom promjeru od 2mm ili isti broj zavoja a povečati promjer na 3mm? Razmišljam li ispravno?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 srp 2014 11:10 

Samo ti znas kolko vate stavljas,sto ti mislis da je taman mozda i nije taman...probaj da ti vata bude sto vislje do grijaca,tojest vise je stavi,al opet ne na tvrdo zagurat pa nece bit dotoka

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 srp 2014 11:19 

I da,meni se zagorenost nikad ne javlja u ovom tipu atija,neznam o cem pricate,ako mi je recimo premal otpor onda dere po grlu,al smek po zagorenom nikad

Zagoreno mozes osjetit samo u slucaju da nije coil popunjen dobro vatom...a to lako mozes provjerit na nacin da nakapas likvid na friski setup i vatu i palis recimo 5 puta po 3-4 sekunde...u tom trenu neznas jel ce ti pasat setup pa makar normalno radilo (na oko)...za slucaj da ti se tokom tog paljenja dogodi da coil u jednom trenu zasvijetli,zazari,e to je onda zagorenost,vuces topli zrak s kanthala a ne paru likvida...da bi se to dogodilo moras grdo fulat setup...naravno da ce se ovo dogodit i ako nema dovoda,al to moras grdo zastopat setup,a po tvojim rijecima taj problem si rijesio...kad slozis sve probaj povuc na prazno,vidit ces mjehurice u tanku...znaci da wicka

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 srp 2014 12:34 

Kod rusa dobro natapanje ovisi o širini kanala i gustoća tekućine. Kod originalnog rusa mi uvjek može ići više vate nego kod klona. Treba se malo poigrati. I nikad vata ne smije biti nabijena, ni u coilu ni oko njega. Također ovisi i o airflowu - ako ti je "prezračan" onda manje tekućine navlačiš na vatu pri inhalaciji, pa se pri chain vapingu brže osuši i daje na zagoreno.

Sent from my Nexus 7

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 13 srp 2014 13:37 

Dalmat je napisao:
Kod rusa dobro natapanje ovisi o širini kanala i gustoća tekućine. Kod originalnog rusa mi uvjek može ići više vate nego kod klona. Treba se malo poigrati. I nikad vata ne smije biti nabijena, ni u coilu ni oko njega. Također ovisi i o airflowu - ako ti je "prezračan" onda manje tekućine navlačiš na vatu pri inhalaciji, pa se pri chain vapingu brže osuši i daje na zagoreno.

Sent from my Nexus 7

To sam sve skužija. I točno ga takvim već i osjećam. Kao da mi je pod kontrolim i vozim ja njega, a ne on mene.

Namo ta sam 8 zavoja 3,5mm kanthala na svrdlu 3,2mm. Otpor 2,2ohma. Vamo na 14 ili 15W. Potrebno predgrijavanje. Ponaša se pretromo. Pare nema ništa više od prethodnog setupa. Ne dopada mi se ova sporost.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 srp 2014 13:44 

Drz se 1.3-1.5 ako ides na microcoil...valjda mislis kanthal 0.35?? Sumnjav mi je taj tvoj setup,kud na tak debelo svrdli,2mm,nema potreba vise

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 srp 2014 13:46 

Misliš 0.35mm? Optimalno je čini mi se 0.30 ili 0.28 za kayfunoide. Doduše meni je coil na 2 mm svrdlu. Sad kad sam vidio ovo možda probam na 2.5 mm. 3.2 mm svrdlo mi se čini ipak previše. Ohmi za ovako debelu žicu bi trebali biti u subu da se brzo zagrije. Probaj 0.30 mm žicu i 1.2-1.4 ohma, to je meni najbolje.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 13 srp 2014 13:53 

vulja je napisao:
Drz se 1.3-1.5 ako ides na microcoil...valjda mislis kanthal 0.35?? Sumnjav mi je taj tvoj setup,kud na tak debelo svrdli,2mm,nema potreba vise

Jest, mislio sam na kanthal 0,35.
Namotat ću sad kanthal 0,32 na svrdlu promjera 2mm, 8 namotaja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 srp 2014 14:31 

bloody hell!!!!
Pa još nisi sastavia tog rusa. Imaš yubito,njih ti desetak daje upute.......itd.
Nema druge nego da ti pošaljemo Valtera da ti sastavi setup :rotfl:

My Little mule & Fatty V3

Povratak na vrh 

[ 45 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: