| Autor |
Poruka |
|
Phil
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 17 sij 2012 15:46 |
|
|
Toyo je napisao: Super znaci dobar potez sam napravio u samom startu Jedino mi nije jasno za tekucine sto govoris posto kolega ovdje govori sasvim drugacije . Kakva je ovo zavrzlama sve - sto ljudi sto drugacijih misljenja - nama pocetnicima je stvarno tesko jer konkretne pomoci nema . Ma bitno da ti pariš... Sve ostalo je stvar osobnog izbora...
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 17 sij 2012 19:01 |
|
|
Toyo je napisao: Super znaci dobar potez sam napravio u samom startu Jedino mi nije jasno za tekucine sto govoris posto kolega ovdje govori sasvim drugacije . Kakva je ovo zavrzlama sve - sto ljudi sto drugacijih misljenja - nama pocetnicima je stvarno tesko jer konkretne pomoci nema . Uvijek je problem sa aromama. I tu ti tesko moze pomoci nekakav savjet. Npr. Kinta i ja imamo dosta slican kriterij za arome, ali meni nevalja aroma koju on svakodnevno koristi. A jedina aroma koja prolazi kod skoro 90% korisnika je "Desert ship blend" od FA. FlavourArt
|
|
 |
|
 |
|
Toyo
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 25 sij 2012 21:11 |
|
Pridružen: 15 sij 2012 01:03 Postovi: 16 Lokacija: Rijeka - Fiume
|
Evo stigla danas konacno parilica u kucu i sad ju testiram - malo mi cudan okus ,valjda se treba priviknuti na to . Dima ima ko u prici i lijepo para grlo za sada jedini minus okus u ustima doista cudan koju god aromu probavao sve su slicne i poslje svake ostaje taj okus u ustima . Idemo dalje sa testovima nadam se da cu se naviknuti na to jer nisam od podne nijednu analognu cigaretu zapalio sto je napredak za sam pocetak. 
_________________ Ora et labora Krepat ma ne molat !!! Danas je teško biti glup jer je konkurencija sve veća !!!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 25 sij 2012 22:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Toyo je napisao: Evo stigla danas konacno parilica u kucu i sad ju testiram - malo mi cudan okus ,valjda se treba priviknuti na to . Dima ima ko u prici i lijepo para grlo za sada jedini minus okus u ustima doista cudan koju god aromu probavao sve su slicne i poslje svake ostaje taj okus u ustima . Idemo dalje sa testovima nadam se da cu se naviknuti na to jer nisam od podne nijednu analognu cigaretu zapalio sto je napredak za sam pocetak.  Slatkasti okus jel? Proci ce za 3-7 dana a onda ce ti biti zao sto ga nema. Glicerin je i umjetno sladilo, pa od tuda ta slatkoca. Samo gustaj i nek ti baterije budu pune. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 25 sij 2012 23:03 |
|
|
Toyo je napisao: Ev
Dima ima ko u prici i lijepo para grlo za sada jedini minus okus u ustima doista cudan koju god aromu probavao sve su slicne i poslje svake ostaje taj okus u ustima .
Sve arome su ti slicne zato jer si ih probao vise u kratko vrijeme. Ispada da u atomizeru mijesas arome.
|
|
 |
|
 |
|
Toyo
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 05 vel 2012 00:44 |
|
|
Eto mene nakon 9 punih dana parenja bez ijedne anlogne da sam popusio - super se osijecam i probao sam jucer povuci dim analogne pa mi se zavrtilo i smucilo - ne pada mi napamet vise . E sad imam jedan problem koji je sljedece prirode - po videu toturijalu viewtopic.php?f=9&t=392 sam isao cistit ego-t atomizer i desilo se sljedece da mi je fitilj drugaciji znaci nemam mrezice na njemu , kad sam ga izvukao sav se odmrsio i nemogu ga vise vratiti na mijesto , dali postoji kakvo rijesenje za drugim fitiljem ili kako mogu spasiti ovoga (makar mislim da je ovo nemoguca misija vratiti). Zahvaljujem kolegi @Siniši na azurnosti i super tekucinama 
_________________ Ora et labora Krepat ma ne molat !!! Danas je teško biti glup jer je konkurencija sve veća !!!
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 05 vel 2012 09:18 |
|
|
Toyo je napisao: Eto mene nakon 9 punih dana parenja bez ijedne anlogne da sam popusio - super se osijecam i probao sam jucer povuci dim analogne pa mi se zavrtilo i smucilo - ne pada mi napamet vise . E sad imam jedan problem koji je sljedece prirode - po videu toturijalu viewtopic.php?f=9&t=392 sam isao cistit ego-t atomizer i desilo se sljedece da mi je fitilj drugaciji znaci nemam mrezice na njemu , kad sam ga izvukao sav se odmrsio i nemogu ga vise vratiti na mijesto , dali postoji kakvo rijesenje za drugim fitiljem ili kako mogu spasiti ovoga (makar mislim da je ovo nemoguca misija vratiti). Zahvaljujem kolegi @Siniši na azurnosti i super tekucinama  i ja sam novi u ovome i ista mi se stvar dogodila.ja sam fitilj smočio tekučinom i nekako ga zamotao u špic i vratio unutra pomoču iglice i pincete.samo budi nježan  jer se zna počet cjeli raspadat.ja sam to uspio 3 puta i 4 put mi se fitilj cjeli raspao.najbolje ti je te fitilje bez mrežice ne vadit iz igle.ja sam drugi atomizer čistio tako da bi fitilj ostavio u igli i samo bi spalio fitilj na dnu gdje je crn sve dok ne pobjeli,nebi ga vadio ni prao.samo prije nego izvadiš iglu malo ugri grijač na suho jedno 2-3 puta po 3-4 sekunde da se nebi zaljepio fitilj za grijač. nadam se da češ uspjet,ja jesam 
|
|
 |
|
 |
|
Toyo
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 05 vel 2012 11:57 |
|
|
E mislim da mom fitilju nema spasa vise , bio je malo nervozan i izivahan pa mi pobijegao na pod a ostalo je prica ko u akcijskim filmovima uhhh al sam nervozan  , trazim alternativu za fitilj dali neko zna možda sta da umetnem kao zamijenu 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 05 vel 2012 12:26 |
|
|
Toyo je napisao: E mislim da mom fitilju nema spasa vise , bio je malo nervozan i izivahan pa mi pobijegao na pod a ostalo je prica ko u akcijskim filmovima uhhh al sam nervozan  , trazim alternativu za fitilj dali neko zna možda sta da umetnem kao zamijenu  pročito sam negdje da iz cartomizera se može iskoristit neki konopčić,ali neznam jer nisam provao a i ti vjerojatno nemaš stari cartomizer pošto si novi u parenju
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Molim pomoc oko odabira !!! Postano: 05 vel 2012 13:23 |
|
|
|
Ima tog fitilja za kupit. Ali to ti bolje zna ekipa koja se bavi izradom takvih atomizera
|
|
 |
|
 |