Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Subtank problemi
 Post Postano: 31 sij 2015 19:39 

spavle je napisao:
Odabrao si "kombinaciju snova" i sada normalno ne radi IStick ne može napraviti stepdown i na ovim grijačima od 1.2 šalje previše snage i pali tekućinu, ne bi ti preporučio da to pariš jer se zbog prevelike temparatore mogu razviti opasni i otrovni plinovi !!!

Sa takvim "vw" modovima definitivno se ne bi smjelo ići ispod 2 ohma jer se izlazi iz reguliranogog radnog područja i dolazi se u područje nekontrolirane isporuke snage koja može imati opasne poslijedice.

Ako može pojašnjenjce...zašto se sa iStickom 30w,i drugim vw boxovima, ne bi smjelo ići ispod 2 ohma?
Taj aparat je sposoban (ako se ne varam) raditi na otporu ispod 1 ohma?

Što se problema iz teme tiče,netko ranije je napomenuo da iStick daje više snage,jer mu je to princip rada.
To znači da je x vata na iSticku više vata nego isti x vata na većini drugih uređaja.
Smanjivanje vata bi trebalo riješiti problem.

Ja sam na iSticku 20w napucao vate i smanjivao. Otpori su mi bili 1.5 (protank),1.8 (evod) i 2.0 (iClear 30s). I meni je bilo malo čudno kak to meni ne ide na više vata pa sam pustio to.
Nakon par dana sam sasvim slučajno u Busardovoj recenziji vidio da je na iSticku x vata kao na dugima xy vata.
Nadam se da sam pomogao.

Trenutno mi je iStick 20w naštelan na 3.3 v i 5.5 w.
Prebačen na rad u v.
Ne znam na koliko bi trebao biti naštelan iStick 30w za subohm parenje,ali smanjivanje v i w bi isto trebalo pomoći...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2015 20:00 

Nije Istick, potvrdujem.

Evo nakon 2 dana lutanja i isprobavanja izgleda da je meni problem s prvim koristenjem bila kombinacija coila
(1.2) i tekucine. Tekucina je 50/50 ali je malo "deblja" ono na oko bi rekao da je 80-90 VG-a :).

Spičih drugi coil isto 1.2 (ni ne pomislljam jos na 0.5) promjenio tekucinu na nesto ipak rjeđe (Mount Baker Vapor) i pustio ga
da se kupa dobrih sat vremena. Krenuo onda sa jako malom vatažom prema gore i nema pucketanja i vejpa dobro.

Sad iskaču drugi subjektivni problemi (čovjek uči dok je živ), sve tekućine su mi 12mg + i jednostavnomi na subtanku ne pasu, osjeti se veci unos nikotina na subu odmah, 5-6 povlacenja i laganini glava salje signale :)

Ne odustajem jos, cekam lakse tekucine koje narucih pa cemo vidjeti. I ono sto mi za sada nije sjelo je ipak ta izrazenija toplina vejpanja na subtanku. Puno toplije nego bilo šta prije šta sam koristio, naucio sam na nautilusu ipak nesto ugodnije. :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 vel 2015 11:32 

subtank mini, 0.5 ohma, cloupor mini na 25W, niš nigdje ne godi. al je propuh za popizdit.
tekucina je trenutno golden drops pomegranate, 6mg, 50:50

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 vel 2015 15:49 

eto sad vidim ono sranje vezano za izolator na RBA glavama.

pa nebud marko lijen, posaljem mail kangeru.

doslovni odgovor:
"We can send you the part with your next order.
When you make the order pls add the note for us."

pa nije valjd da moram nest narucit da bi dobio jebene izolatore koje svakako dijele?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 10 vel 2015 18:40 
Moderator

pa probaj onome kod koga si kupio poslati, a ne izravno kangertechu...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ožu 2015 20:42 

Pitanje, tek toliko da provjerim situaciju, mogu li se u rba sekciji slagati grijači sa otporom po želji (iznad 1.5) ili je baš određeno da mora biti subohm? Ako je to moguće, hoće li to valjati ? :D :D

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ožu 2015 21:51 
Moderator

možeš slagati kako hoćesš...pa rba dio je klon kayfuna, dakle slaži što to se sviđa.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 ožu 2015 22:29 

fek0 je napisao:
možeš slagati kako hoćesš...pa rba dio je klon kayfuna, dakle slaži što to se sviđa.

Hvala kolega Fek0.

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 ožu 2015 00:12 

Možeš slagati kako god želiš, samo koliko ćeš biti zadovoljan- to je druga stvar. Subtank zbog svoje konfiguracije radi dobro samo u subohm-u i sa lung inhale načinom parenja. Isprobao sam sve čega sam se sjetio i ništa nije bilo (barem meni) dovoljno dobro za svakodnevno parenje klasičnim načinom parenja. Nakod 3 tjedna igranja, zaključio sam da je tome kriva ogromna rupčaga u rba bazi. Naime šta se događa kad poželimo pariti Subtank klasičnim načinom i na najmanjoj postavci za zrak. Rupa na bazi je manja nego rupa na grijaču što dovodi do toga da zrak na svom prolasku preko grijača ide sporijom brzinom od one kojom ulazi. Rezultat, malo pare, deformirana aroma i ogroman ogroman th. Čim se otvori zrak na bazi i prijeđe na lung inhale, sve se popravlja, samo što meni to nikako nije način parenja koji bih mogao prakticirati cijeli dan.

Riješenje je sužavanje rupe na bazi grijača. Ja sam to riješio tako što sam uglavio keramiku od Killer-a unutra, keramika ima rupu cca 1.4mm. Sama keramika je previsoka da se ostavi kompletna, jer onda gornja sekcija baze u koju ulazi dimnjak dodiruje setup i imamo kratki spoj. Tome sam doskočio tako što sam odlomio šalicu od keramike ubacivši borer u utor za fiber i naglo trznuo u krug. Bočne stijenke su se odlomile, a ostala je baza sa tanjurićem. Sada je to to. Para topla, rupa za zrak taman, i na SX Miniju prava uživancija za pariti na 1.6 Ohm i 11W.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 ožu 2015 05:10 

kikinjo je napisao:
Pozdrav svima :)

Evo nakon protanka 2, sto čuda, pa mini nautilusa, od jucer duvkam na Subtanku Nano. Tekućina 50/50 -12mg, grijac occ 1.2 i
sve iznad 6-7 vati na isticku 30w je spaliona teska :( Airflow na najvecem otvoru.

Prevruce , preintenzivno, neznam da li sam navikao na hladnije vejpanje ali ovo je koma. Ekipa po ecf-u pise da drukcije vejpaju na suntanku...to bas nisam polovio :) Poprilicno sam razocaran trenutno, jos nisam isprobao neku drugu tekucinu staviti i vidjeti da je ona mozda problem jer je ova 50/50 ali je dosta gusta (americka tekucina).

Po stranim forumima svi pisu da su srezali nic barem za pola na subtanku, zanimaju me vasa iskustva sa nikotinom, i da li je neki
fuckup s moje strane? Grijac je naravno prajman, natopljen prije i sve.... Nije mi ni palo napamet isprobat 0.5 ohma, iako imam jos
1.2 grijaca pa mozda puknem novog da vidim da nije s ovim nesto....

Ili je ovo jednstavno tako..obzirom da se provlaci teza po forumima da Subtank jednostavno je puno topliji / vruci za vejpanje.
pao sam na dupe kad citam da ekipa vejpa na 25-28 vati...wtf... meni 10 spali sve....

Anyone ? :)

ja, jesam . imam sve tri velicine Subtanka doma , cak i 1:1 verziju najveceg. imam i K-box , koji sam kupio s namjerom da se koriste bash u kompletu (jer je to tak valjda predvidjeno u KangerTech-u). Valterova tekucina 50/50 , 12nic. Moje iskustvo sa time je da do pola tanka mozesh koliko -toliko normalno pariti , a tad pocinje propushtati na otvoru za zrak, jednostavno Tank postane prevruc. Svaki puta , prije novog korishtenja subtanka , moram ga otvoriti, pobrisati , nadotociti i imati dovoljo papira u ruci da brishem ono kaj lagano curi. i da , IStick 30 w , radi , ipv mini radi , kang side 30w radi (ali se u trenutku zagrije i mod tak da ga nemozesh drzati u ruci), K-box , radi ali moram poshtivati zadane vrijednosti na grijacu i mod-u inace je skureno i prevruce. Imam lagani osjecaj da su to kinezi napravili samo za svoje podrucje , gdje izvadish (komplet iz djepa) potegnesh nabrzinu 2-3 dima i nazad na posao , jer kad se tank ohladi , opet se moze koliko toliko pariti. to ti je moje iskustvo i nije do iSticka , nedaj se dati nagovoriti da je greshka u njemu jer svi moji koliko ih imam rade bezprjekorno. Za sad mi se pokazalo da je Subtank Mini josh i ponajbolje rjeshenje,(od sve 3 velicine) sa njime najmanje problema. eto , to je moje iskustvo , ako kaj pomogne... i da grijaci se mogu obnavljati , ovo ne mislim na rba sekciju...

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club