| Autor |
Poruka |
|
imand
|
Naslov: Odg: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 28 srp 2014 20:27 |
|
|
|
Susjed Kad zagori MC jel se para diže ili pada s obzirom na 100% vlage u zraku. Ovdje u VGorici je koma kako je na Pagu?
|
|
 |
|
 |
|
V3x
|
Naslov: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 28 srp 2014 22:05 |
|
|
mravak je napisao:  30% vode? Ma u pravu si, malo sam zgorio  Mislio na koji postotak  Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 29 srp 2014 11:53 |
|
Pridružen: 07 ožu 2014 18:14 Postovi: 379 Lokacija: Velika Gorica / Pag
|
para pada i hladi mi jaja  malo razvukao zavojnicu.. kraca vata, samo da dodiruje dno.. u pocetku bolje puno. aroma se osjeti odlicno, ali kasnije opet okus malo onak suho, ne zgorelec, nego on ak bez arome nes cudno.. sad ju idem jos razvuc i stavit cu jos tanju vatu.. da bez ikakvih problema prolazi kroz zavojnicu.. edit: evo razvukao ju..s ad je ko nromalna zavojnica recimo.. imam nekih 2mm imedu svakog namotaja, sta ja znam.. bolje je, ali vidjet cu tek sa punim tankom.. ne znam zasto ali uvijek pocne odlicno i onda nakon nekog vremena pocne bit sugo, malo onak na rubu zagorenosti.. ali ak ostane ovak, bit ce super..
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 29 srp 2014 19:09 |
|
|
ni to to  nedovoljno okusa, pare.. pre sporo.. pas mater 
|
|
 |
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 30 srp 2014 13:32 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
Stavi koju sliku, vodiš monolog postavljaš pitanja i odgovore na ista pitanja. 
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 30 srp 2014 13:37 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Gorički je napisao: ni to to  nedovoljno okusa, pare.. pre sporo.. pas mater  Mislim da si zaslužil jednu temu samo za sebe Gde bi se mogel do mile volje napričat sam sa sobom Ak' niš drugo popravljaš prosjek postova na dan 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 30 srp 2014 14:24 |
|
|
to mi je nacin dolaska do rjesenja  ali puno je tog tu upitno.. prvo ti kanali. mislim da je to glavni problem.. sad mi se vise neda to rastavljat, jer doslovno svaki dan sad u zadnje vrijeme radim nes novo.. sad sljaka, nije zgorelec, pare je ok, ali okusa fali.. budem postao slike pa da imate na uvid.. mozda i ja zajebem nes ali nekako sumnjam.. ispadne mi onak kak vidimo po tim tutorialima i slikama po netu.. nekak si mislim da bi kaya bila bolja da ima siri dimnjak, bazu i sve.. e, zbog ceg mi je okus bolji kad mi vec ode recimo 2/3 tekucine? uvijek pred kraj je sve bolje i bolje.. evo recimo sad vucem, onak ok je cak, ali jos nekak fali nekih 20% da bi stvarno bio zadovoljan.. trebam napravi neki grijac i sve to da maksimalno izvucem aromu, a ne znam kak bi to trebalo izgledat..
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 30 srp 2014 16:03 |
|
|
|
Razradi se setup,zato ti je bolje...gle,mislim da svejedno mora radit,samo je stvar polozaja vate,pa makar i bili uzi kanali
|
 |
|
Gorički
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 30 srp 2014 19:01 |
|
|
iskreno, ne znam jel ima neka situacija koju nisam isprobao s tom vatom  sve kaj mi je palo na pamet.. sad sam i krajeve zica isto recimo onako pokrio vatom.. ne znam, mozda cak previse te vat stavljam.. kad ju provlacim moram ju malo onak sfrkat da bi prosla, ali opet ne bas da se mucim s tim.. probat cu jos tanji komad vate.. sa drugim tekucinama mi je ovak kak radim odlicno funkcioniralo...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Optimalni setup za 100% vg sokic Postano: 30 srp 2014 19:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Gorički je napisao: e, zbog ceg mi je okus bolji kad mi vec ode recimo 2/3 tekucine? uvijek pred kraj je sve bolje i bolje.. evo recimo sad vucem, onak ok je cak, ali jos nekak fali nekih 20% da bi stvarno bio zadovoljan..
Kad je tank pun dotok je uvijek slabiji. Stvara se podtlak u tanku. Tek kad se odredjeni dio tekucine potrosi mjehurici zraka se lakse probijaju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |