Valter je napisao:
Ta Vivi je napravljena da ne curi i ne radi probleme, ali su izgleda malo zasrali u tome.
Ali na modu to i nije tako loše kako se čini na eGo bateriji. Spustiš na 3.2V i sasvim lijepo radi. A u njoj imam tekučinu koja je bila provjereno sranje. Sada izgleda odlično.
Znao sam od početka da je parenje priličan posao za razliku od srduša, ali nisam očekivao ovoliko.
Te potrefi aromu, pa je prilagodi atomideru, pa potrefi omjer nikotina, pa PG-VG kombinacije, pa nalij vode ako nije dovoljno, pa pogodi napon baterije. Onda sve to napravi da je curi i dobro izgleda. I to sve drugi dan ništa ne vrijedi jer se grijač sprljao pa ga izvadi i očisti ili promijeni napon/snagu.
Blaženi plavi Walter. Ali ipak se ne vračan na to pa makar morao izeti sam nescaffe mixer i mixati te tekučine.
Izgleda zajebano dok citam ovo i stvarno bi me pokolebalo da sam pocetnik u parenju.
Ali kod mene je situacija potpuno drugacija.
Tekucinu slozim za mjesec, a koji puta i za dva mjeseca koristenja. Kad radim spirale, namotam ih 20 komada. Imam par aroma za koje znam da mi odgovaraju i to je to.
A nakon toga cijeli moj dnevni posao se svodi na to da metnem par kapi arome u vec pripremljenu tekucinu i metnem ujutro punu bateriju. Jednom tjedno promijenim spiralu i kraj price.
E sad, dali postoji nesto bolje od ovog sto imam?.
Najvjerojatnije postoji.
A dali sam zadovoljan s ovim sto koristim?.
Jesam.
I tu prica zavrsava.
Odavno mi je postalo jasno da beskrajna isprobavanja ne vode nikud.