| Autor |
Poruka |
|
flak
|
Naslov: Re: setup Postano: 09 ruj 2012 17:38 |
|
|
Karo je napisao: Grijac...kanthal...NiCr se nikada ne usijava u toku parenja kako bi doslo do oslobadjanja "otrovnih supstanci"...mi ne udisemo paru metala koji se kali pomocu tekucine  Ako je tako onda bi se kanthal stopio pre nego propylen ispari... Kolika je potrebna temperatura grijača da bi se tekućina pretvorila u paru ?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: setup Postano: 09 ruj 2012 17:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
flak je napisao: Kolika je potrebna temperatura grijača da bi se tekućina pretvorila u paru ? Pocinje kod 60°C.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: setup Postano: 09 ruj 2012 19:23 |
|
|
Kinta je napisao: flak je napisao: Kolika je potrebna temperatura grijača da bi se tekućina pretvorila u paru ? Pocinje kod 60°C. ovisno sto koristis,negdje od 70 do 150 °C, edit:jbt-me kad ne citam
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: setup Postano: 16 ruj 2012 22:05 |
|
|
|
po cemu zakljucit dali se fiber prije upotrebe treba prvo peci i kuhati tj sto se tocno s time dobije?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: setup Postano: 16 ruj 2012 22:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Cos je napisao: po cemu zakljucit dali se fiber prije upotrebe treba prvo peci i kuhati tj sto se tocno s time dobije? Izgubis strani miris. Ako ti je aroma cudna na pocetku a kasnije se popravlja, mozda ga je najbolje oprati. Uzmes sav fiber koji imas, operes ga i miran si, a nema puno posla.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: setup Postano: 16 ruj 2012 22:16 |
|
|
Kinta je napisao: Cos je napisao: po cemu zakljucit dali se fiber prije upotrebe treba prvo peci i kuhati tj sto se tocno s time dobije? Izgubis strani miris. Ako ti je aroma cudna na pocetku a kasnije se popravlja, mozda ga je najbolje oprati. Uzmes sav fiber koji imas, operes ga i miran si, a nema puno posla. 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: setup Postano: 17 ruj 2012 09:49 |
|
|
Cos je napisao: po cemu zakljucit dali se fiber prije upotrebe treba prvo peci i kuhati tj sto se tocno s time dobije? Ne svaki fiber... To pecenje,kuhanje itd. smo radili na "Orthman"-u jer njegova namjena nije za upotrebu kod e-cigareta vec za navodnavanje cvijeca onim "kap po kap" sistemom,ovaj ostali,ajmo reci kineski fiber koji se prodaje po e-cig sajtovima je OK,ja ga licno prodjem upaljacem zbog sitnih cestica i specificnog okusa... Od 3 mm-skog sam prezadovoljan,fantastican fiber !!! ...ali sve zavisi od toga koliko zategnete namotaje kanthala,ako to ne uradite kako treba djaba vam je da vam netko da "samosetupiracki" fiber 
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: setup Postano: 17 ruj 2012 13:45 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Karo je napisao: To pecenje,kuhanje itd. smo radili na "Orthman"-u jer njegova namjena nije za upotrebu kod e-cigareta vec za navodnavanje cvijeca onim "kap po kap" sistemom,ovaj ostali,ajmo reci kineski fiber koji se prodaje po e-cig sajtovima je OK,ja ga licno prodjem upaljacem zbog sitnih cestica i specificnog okusa... Od 3 mm-skog sam prezadovoljan,fantastican fiber !!! ...ali sve zavisi od toga koliko zategnete namotaje kanthala,ako to ne uradite kako treba djaba vam je da vam netko da "samosetupiracki" fiber  Mislim da nisi baš potpuno u pravu,svaki fiber ima neki strani miris koji se na početku korišćenja oseti i vremenom kako ga e-tečnost natapa se gubi(Kinta je u pravu),onaj fiber sa HG-HC ima toliko intenzivan "smrad" u početku da je to strašno,ovaj sa etigara-electronica.ro od 2mm se skoro i ne oseća,tako da njega ne kuvam i ne perem,samo kao sto si ti napisao prođem upaljačem zbog sitnih čestica.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: setup Postano: 17 ruj 2012 14:24 |
|
|
vesa0108 je napisao: Karo je napisao: To pecenje,kuhanje itd. smo radili na "Orthman"-u jer njegova namjena nije za upotrebu kod e-cigareta vec za navodnavanje cvijeca onim "kap po kap" sistemom,ovaj ostali,ajmo reci kineski fiber koji se prodaje po e-cig sajtovima je OK,ja ga licno prodjem upaljacem zbog sitnih cestica i specificnog okusa... Od 3 mm-skog sam prezadovoljan,fantastican fiber !!! ...ali sve zavisi od toga koliko zategnete namotaje kanthala,ako to ne uradite kako treba djaba vam je da vam netko da "samosetupiracki" fiber  Mislim da nisi baš potpuno u pravu,svaki fiber ima neki strani miris koji se na početku korišćenja oseti i vremenom kako ga e-tečnost natapa se gubi(Kinta je u pravu),onaj fiber sa HG-HC ima toliko intenzivan "smrad" u početku da je to strašno,ovaj sa etigara-electronica.ro od 2mm se skoro i ne oseća,tako da njega ne kuvam i ne perem,samo kao sto si ti napisao prođem upaljačem zbog sitnih čestica. Ma OK...svi oni imaju neki miris ali meni se pogodio dobar ovaj sa HC-a,nije da mirise na ruze ali ne smrdi tako gadno kao neki od ostalih koji sam ranije koristio,a i ne vjerujem da je svaki put fiber identican ko prosli...bar kad su Kinezi u pitanju
|
 |
|
vesa0108
|
Naslov: Re: setup Postano: 17 ruj 2012 14:36 |
|
Pridružen: 12 lip 2011 13:23 Postovi: 244 Lokacija: na fotelji
|
Karo je napisao: Ma OK...svi oni imaju neki miris ali meni se pogodio dobar ovaj sa HC-a,nije da mirise na ruze ali ne smrdi tako gadno kao neki od ostalih koji sam ranije koristio,a i ne vjerujem da je svaki put fiber identican ko prosli...bar kad su Kinezi u pitanju Kad su Kinezi u pitanju tu možeš svašta da očekuješ,nekad me iznenade kvalitetom izrade do najsitnijih detalja,a nekad ga ukenjaju do kraja,fušeracija klasična .
|
 |