Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni
 Post Postano: 11 svi 2013 16:25 

Evo prijedlog: Vmax!

slikaslika

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2013 20:42 

vapeman je napisao:
Uzet bilo koji mod manjih dimenzija i pošpricat ga u rozo sa šljokicama i dame ce bit sretne :D

Ova ne, fuj sljokice :D

Forrest je napisao:
Ili da ova druga što će možda biti twist bude Joyetech jer ipak su se u odnosu na neke no name pokazale daleko pozdanije (više sati radi nakon punjenja i veći broj ciklusa). Prva koju sam kupio je bila iz ecigareta.hr 650mAh a druga 1000mAh sa HG i vidjele su sahrane od dosta mlađih (samo) sličnih nepoznatih komada

Kak da budem sigurna da je Joyetech? Uzela bi preko weba iz Osijeka.. To je valjda ova prva adresa koju navodis..

Goran, ne vidim sad preko moba sta si stavio, pogledam kasnije :)

Ipak je punjac otisao.. Stalno je nesto stekalo kod punjenja ego-t..
I sad mi je ostao punjac u bateriji :D

U subotu navecer :(

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2013 21:15 

Rinaxd je napisao:
Goran, ne vidim sad preko moba sta si stavio, pogledam kasnije :)(

Kako ne vidiš ako si online?? Svaki post na ovom forumu sam napisa isključivo preko moba i svaka slika je vidljiva ako si online, kako ti sad ne vidiš??

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 svi 2013 23:30 

Zato jer ti imas smart phone a ja imam idiot phone :D nokia 5130 s operom..

Vidim slikicu 1cm x 1cm.. Moram ju skinuti da vidim normalnu velicinu jer mi bude kockasto preko fotke inace, malo me muci skripta foruma, nekad mi pobrise post nekad mi ostavi samo quote, srecom mogu kopirati do 1000 znakova ;) zato uvijek imam Nokiu..
Ne vidim ni sve smajlice..

Ovisno o web stranici, nekad nemam nikakvih problema a nekad imam (slike ipak moram skinuti ako hocu vidjeti detalje kako god)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 00:53 

A ja se cudim na naslov teme... :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 06:05 

Karo je napisao:
A ja se cudim na naslov teme... :)

:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 svi 2013 23:25 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Rinaxd, jednom poodavno sam opisivao vizualne razlike Joyetech eGo-CTwist (tako piše) i nekih drugih pa je par ljudi to popljuvalo jer danas svako može sve iskopirati ako hoće (slažem se da se lako može ali eto ne iskopiraju nego ipak bude vidljivih razlika) Tako da ne bi puno o tome ponovo ali ipak pogledaj dali je prekidač prozirne tamnije boje s udubljenjem u sredini (iliti izdignutim rubom) a svijetli bez promjene boja - isključivo bijelim svijetlom. Sam natpis nije baš bijel -više sive boje a potenciometar gladak sa plitko ugraviranom podjelom (bez ikakvih boja crtica ni brojeva)...
Malo ćeš morati ići i na povjerenje u trgovca koji kaže da je to upravo to...Da onaj prvi link tj moja prva baterija je iz Os ecigareta.hr Ako kupuješ tamo online ako ti je ukupni račun preko 150 kn dostava će biti besplatna a ako je preko 250 tada pod cupon možeš upisati "POPUST10" za dobivanje 10% popusta

Zadnja izmjena: Forrest; 14 svi 2013 13:06; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 svi 2013 12:17 

Karo, buduci da sam pokusavala 5 puta otvoriti temu, pisala i tekst i naslov, jos je dobro ispalo :D

A kad se svi cude, cudim se i ja od kud mi avatar hehe :D

Forrest, hvala :)
Znam za popust..

Jucer sam napunila bateriju kod tetka, probala naci punjac za posuditi jer sam vec ubacila u kosaricu iz Osijeka ali cu ipak sad otici kupiti drugi..

Pita frendica jel se ikome na svijetu desilo to sto se meni desilo s punjacem :lol:
Rekoh ne znam ali spasila sam bateriju :D

Ne kuzim kak se zaglavilo.. Stalno je nekaj stekalo kod punjenja ego-t i bas zbog toga sam pazila da lagano zasarafim..

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 svi 2013 10:41 

Rinaxd je napisao:
Karo, buduci da sam pokusavala 5 puta otvoriti temu, pisala i tekst i naslov, jos je dobro ispalo :D

A kad se svi cude, cudim se i ja od kud mi avatar hehe :D

Forrest, hvala :)
Znam za popust..

Jucer sam napunila bateriju kod tetka, probala naci punjac za posuditi jer sam vec ubacila u kosaricu iz Osijeka ali cu ipak sad otici kupiti drugi..

Pita frendica jel se ikome na svijetu desilo to sto se meni desilo s punjacem :lol:
Rekoh ne znam ali spasila sam bateriju :D

Ne kuzim kak se zaglavilo.. Stalno je nekaj stekalo kod punjenja ego-t i bas zbog toga sam pazila da lagano zasarafim..

Ipak mislim da nisi ti u pitanju,problem je negde blizu tebe,nesto oko energije koja te opkruzava (ako sam dobro napisao) :) ....hmm,nesto mi kaze da ti neka prijateljica zavidi na necemu pa ona salje te lose vibre prema tebi...

Za punjac je definitivno ONA !!! :blond:

:rotfl:

hahahahaha,znas da se salim :) :hug:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 lip 2013 11:18 

Karo, frendica koristi jedan te isti clear vec pol godine tak da je ona sretna :p

Isprobala sam jos neke stvari i ja ostajem kod CC cleara, nema nista bolje, odgovara mi skroz..

Uzela sam Evod i nije to to.. Malo vuce na Vivu para, samo je hladnija ali nemam problema s njim, radi super :)
Kod narudzbe nisam pazila pa su oba grijaca 2,5 a trebao bi slabiji, mislim da bi tad bio bolji..
U zadnja dva tjedna jednom sam oprala grijac, procurio je jednom, moja greska.. Da je para mrvu bolja ja bi bila skroz zadovoljna :)

Baterija od Kangera radi svoj posao, jako dugo drzi mada je 650..
Svidja mi se baterija, malo se razlikuje od Ego baterije.. Protok zraka je drugaciji kad nasarafim CC.. Gumb je poravnan sa tijelom baterije pa treba malo vremena da se navikne pogoditi bez gledanja..

Pala mi je par puta :D
I nema bas ogrebotina ili popucane boje dok isti taj clear ima na dva mjesta komadic gdje je otpala pa izgleda da je kvalitetnije napravljena od cleara..

Kupila sam jace tekucine i kriza je skoro potpuno nestala, javi se svakih 5-6 dana ali pusti me brzo :)

Povratak na vrh 

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club