Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni
 Post Postano: 05 svi 2013 11:36 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Ne bih dalje, (traži puno pisanja). Lis dobro kaže sve je to slično u pitanju su nijanse (ali sam se želio sam u to uvjeriti jer po usmenoj predaji i Titov Lux (pas) je na Sutjesci skakao i lovio švapske metke u letu pa ih povračao da partizani imaju s čime uzvračati paljbu)
Svi prije ili poslije dođemo do sličnih zaključaka.
Imamo nešto što smatramo da nam je dovoljno dobro a ostalo spremimo, prodamo, poklonimo...
Ali Flux ja i dalje smatram da mi treba više od 2 mizera - rekao bih barem 4-5 jer mi je praktičnije zbog izmjene aroma (a definitvno ne mogu svo vrijeme pariti istu aromu) a ponešto mora biti i u rezervi... no svatko može reći što o ćemu misli i kako što radi a mi iz svega prihvaćamo savjete i ideje koji mu se čine najboljie.
Znači barem dvije baterije i 4-5 mizera smatram potrebnim i (skoro) dovoljnim za dobro parenje (mada imam nešto više komada opreme (ništa od skupocjenih) koje se ne mislim rješavati - bar za sada)
Lijep pozdrav ii ugodno parenje svima!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 12:14 

ma ne parim ni ja istu aromu cijeli dan, ali 2 su mi cisto dovoljno ;)
i ne velim da nikad vise necu nista novo kupi nego da konstantno isprobavanje novih mizera, baterija i modova jednostavno nema smisla ako imas nekaj kaj dobro radi i uzivas u svakoj pari koja iz toga izade :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 17:24 

Ja si sve cesce dodajem drugu tekucinu u tank dok prvu nisam potrosila.. Imam 3 duhanske arome koje su mi ok i pasu mi posebno, miksano kako god..

Znala sam i prije koristiti malo 510 malo vivi a sad oba CC-a.. Pa u jedan dodam malo borovnice koja mi nekad pase no ne mogu to dugo pariti..

Jedini problem je bio kad bi testirala novu tekucinu, za to bi bilo zgodno imati vise tankova :) ili da se ne desi opet da ostanem bez svega sto mi valja..

Sad znam sto mi pase pa cu se tog cleara i tekucina drzati.. No sigurno cu isprobati jos koju tekucinu i kupiti jos koji clear :) s manje stresa jer se imam cemu vratiti..

Znam da ima ljudi koji imaju samo jedan tank i sve funkcionira, usipavaju jednu tekucinu za drugom, ne smeta im, mogu pariti skoro sve.. Ja ne mogu..

Jos samo do polovim kak funkcioniraju jacina baterije i otpor grijaca :D

Trenutno mi 1,8-2,2 bolje pasu od 2,4 a frendica na istoj bateriji ne ide ispod 2,4

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 18:24 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Rinaxd, jel si pogledala ovu tablicu - onako orjentaciono...
viewtopic.php?f=9&t=1386&p=30757&hilit=tablica#p30757

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 svi 2013 23:53 

Hvala :)
Znam da jaca v treba vise ohma no dosta je veliki raspon u tablici, barem mi se tako cini, morat cu isprobati pa vidjeti sto mi je bolje..

Oba grijaca su mi veceras po prvi put zastekala..
Jedan je malo dobio zagoreni okus i osjetila sam da mrva tekucine povremeno kapne.. Nista, ocistim, parim na drugom i taj isto zasteka, zastopala ga tekucina u cijevi.. Ispusem, vratim i opet isto nakon pol minute.. Nisam ga ni pipnula pa nisam sigurno nista napravila.. Sad oba kapaju, tocnije, kod CC-a mi uvijek ostane u cijevi pa nema pare.. 4 dana grrrr

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 svi 2013 20:39 

Rinaxd je napisao:

Oba grijaca su mi veceras po prvi put zastekala..
Jedan je malo dobio zagoreni okus i osjetila sam da mrva tekucine povremeno kapne.. Nista, ocistim, parim na drugom i taj isto zasteka, zastopala ga tekucina u cijevi.. Ispusem, vratim i opet isto nakon pol minute.. Nisam ga ni pipnula pa nisam sigurno nista napravila.. Sad oba kapaju, tocnije, kod CC-a mi uvijek ostane u cijevi pa nema pare.. 4 dana grrrr

I ja sam kod CC-a imao takav problem. Lijepo uzmeš tanku traku wc papira ili papirnatih rucnika i srolas jako tanko da stane u cijev za zrak. Treba gurnuti tu rolicu do grijaca tako da pokupi višak tekućine. I ja sam ga znao tako cistiti skoro nakon svaka dva do tri povlačenja, e onda lijepo skines cijelu glavu, operes, ispiris, posusis i ljepo dry burn. Prije dry burn-a skines onu silikonsku kapicu i odcepis onu metalnu kapicu i izvadis dodatni fiber koji ide preko grijaca. Ako se usudis onda malo još razmrdas namotaje sa nečim tankim i povlačenjem fibera lagano ljevo desno. Stvar je da su ti tvornički grijaci zaista prejako stegnuti, pa ne dolazi dovoljno tekućine do grijaca. Ja sam jedan tako sasvim slučajno malo razmrdao i nakon toga je puno bolje radio. Nadam se da će ti ovo pomoći. Meni je CC aka T2 još uvijek najdraži clear, tako da nemoj odustati. Neki grijaci su mi curili, neki nisu, valjda stvar sreće. :plus:

P.S. Eto mi na kad pišem post na "pametnom telefonu" pa moram 15 puta edit post, pa malo imam š,č,ć,ž, pa malo nemam :belj: :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 10:26 

Sredila sam problem :)
Prvi je prestao curiti nakon ciscenja i pol sata parenja-ispuhivanja a drugi je bio super odmah nakon ciscenja i susenja..
Mislim da se prvi nije dobro osusio pa moguce i da je nesto tekucine ostalo..

I kod prvog grijaca mi je to bio problem, dva puta potegnem pa ispusem pa tako u krug.. Ali mi je radio savrseno dok ga po prvi put nisam cistila..

CC mi je stvarno super kad radi kako spada..

Hvala, nisam ga nikad cistila tako da gurnem papir do grijaca, probat cu drugi put :)

Dry burn ne radim cesto no ovaj put na prvom clearu jesam jer se osjetilo zagoreno, znam kako se radi :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 svi 2013 13:03 

Rinaxd je napisao:
Sredila sam problem :)
Prvi je prestao curiti nakon ciscenja i pol sata parenja-ispuhivanja a drugi je bio super odmah nakon ciscenja i susenja..
Mislim da se prvi nije dobro osusio pa moguce i da je nesto tekucine ostalo..

I kod prvog grijaca mi je to bio problem, dva puta potegnem pa ispusem pa tako u krug.. Ali mi je radio savrseno dok ga po prvi put nisam cistila..

CC mi je stvarno super kad radi kako spada..

Hvala, nisam ga nikad cistila tako da gurnem papir do grijaca, probat cu drugi put :)

Dry burn ne radim cesto no ovaj put na prvom clearu jesam jer se osjetilo zagoreno, znam kako se radi :)

Ovaj savjet sa paprion ti i ja preporucam jer ti se stvara kondenzat u centralnoj tubi sto je normalno pa bar 1 put dnevno zarolaj mali komadic papira i pospugaj kondenzat i dole na navoju i gore na usniku i bit ces mirna

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2013 00:29 

Usnik perem i osusim par puta dnevno ionako, bateriju i konektor od cleara isto, jedino mi bas nikad nije palo na pamet da ocistim centralnu tubu tako :)

Otisla je ili baterija ili punjac ili oboje :D

Na ego-t mi nece poceti puniti dok ga par puta ne odvrnem pa zasarafim, onda radi i baterija je napunjena.. Ali ego je ocito gotov.. Jutros s punjaca sisao, prijepodne ga opet punila, koristila ego-t.. Prije max 2h sam ga opet pocela koristiti jer sam drugu stavila punit i gotovo, prazna je..

Na kraju sam drugu prestala puniti i prije nego se napunila..

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2013 00:38 

Rinaxd je napisao:
Usnik perem i osusim par puta dnevno ionako, bateriju i konektor od cleara isto, jedino mi bas nikad nije palo na pamet da ocistim centralnu tubu tako :)

Otisla je ili baterija ili punjac ili oboje :D

Na ego-t mi nece poceti puniti dok ga par puta ne odvrnem pa zasarafim, onda radi i baterija je napunjena.. Ali ego je ocito gotov.. Jutros s punjaca sisao, prijepodne ga opet punila, koristila ego-t.. Prije max 2h sam ga opet pocela koristiti jer sam drugu stavila punit i gotovo, prazna je..

Na kraju sam drugu prestala puniti i prije nego se napunila..

koloko je stara baterija ?

Povratak na vrh 

[ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club