|
.
Sada je: 13 svi 2026 07:39. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 07:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mario_tm
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 13 sij 2015 12:44 |
|
Pridružen: 18 stu 2014 09:29 Postovi: 26 Lokacija: Lošinj, Velika Gorica
|
nije stvar u vati i zavojnici. Jednostavno ne "guta" Valterov Tur, bit će da mu je pre gust. 10 puffova je dobro i onda ga osuši i ne pojavljuju se mjehurići, tj. komora ne dobije novu dozu tekućine. Juros sam proširio vertikalne kanaliće za duplo, obrusio i spoj vertikalnog i horizontalnog kanalića ali ništa se ne dešava. Kayfunu prijeti kanta za smeće a nemesisu cios 
_________________  KFL+v2 on nemesis Aerotank mini on spinner v2 Lula u razmatranju
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 13 sij 2015 13:00 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
70/30 VG/PG nije pregusto za KFL+. Nešto ne valja s njime. Mogao bi ga pogledati.
|
 |
|
mario_tm
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 13 sij 2015 13:13 |
|
|
|
Neznam Valtere, ako ću ići na kopno skoro kontaktirat ću te. Nisam baš oduševljen sa ovom napravom ni po pitanju okusa. Tur mi je inače fantazija na aerotanku, na kayfunu mi je okus totalno blijed, skoro da mi je svejedno što je u tanku.. Svjestan sam da sam još friški u ovome, moguće je da mi setup nije idealno napravljen ali za to što on ne guta tekućinu i ne natapa komoru gdje je vata, sumnjam da je moja krivnja..
_________________  KFL+v2 on nemesis Aerotank mini on spinner v2 Lula u razmatranju
|
|
 |
|
 |
|
mačak
|
Naslov: Postano: 13 sij 2015 13:31 |
|
|
|
Ja sam mislio da sam ja lud, ali je neki dan i feko napisao da Kayfun 'ublažuje' okus arome, tj. tekućine. Tak da je očito to normalno. Naravno, situacija se popravila kad sam ga nakon nekog vremena očistio iz temelja.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
_________________ 'Idem malo prek k Žnidaršiću, štel bi si malo povedati o Abesiniji.'
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 13 sij 2015 17:57 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
mario_tm je napisao: nije stvar u vati i zavojnici. Jednostavno ne "guta" Valterov Tur, bit će da mu je pre gust. 10 puffova je dobro i onda ga osuši i ne pojavljuju se mjehurići, tj. komora ne dobije novu dozu tekućine. Juros sam proširio vertikalne kanaliće za duplo, obrusio i spoj vertikalnog i horizontalnog kanalića ali ništa se ne dešava. Kayfunu prijeti kanta za smeće a nemesisu cios  nisi trebao dirati, kayfunu su ok kanali (znam jer je bio moj), ne valja ti setup, ja ne parim na vati ali vata bi trebala bolje da se natapa nego silica, taj kayfun nikad nije dao dry hit, aroma je ljepsa nego na 3.1 sto ja koristim, samo je mala rupa za zrak i to mi se ne svidja, ne mogu vuci ko sivonja i zbog tog je prodan i meni je s pocetka bio bolji aerotank, sve dok nisam poceo slagati setup kako treba
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 13 sij 2015 20:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Kayfun normalno radi i sa 100%vg, kamoli sa 70/30. Nauciti slagati setup treba. Sto se tice arome, meni ju zagušuje...nekom je bolja...sve je to individualno. Ako hoces TH, to je druga prica...digni coil vislje i dobijes jaci th...ali i topliju paru. Ako je bas o TURu rijec...sad ce me Valter popljuvat (  ) ali meni dobar okus na kayfunu daje samo kad slozim setup ovako: 0.3 zica, 1.8 ohm-a na 2.5mm (oko 8 namotaja)...obican coil sa razmacima, a ne microcoil. Stavi na 10w...ili 4v.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mario_tm
|
Naslov: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 14 sij 2015 11:03 |
|
|
|
Ovo za podizanje coila i toplijom parom mi je novina, fala na info. Čitao sam po netu da je možebitni uzrok loše dihtanje plastičnog dijela nano kita, kad dođem doma popodne ću složit sa gvožđem i poslikat sve što radim pa možda ispliva moja greška u koracima. Ako ni to ne pomogne, namjenio sam mu ulogu olova za arbune i orade.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 14 sij 2015 11:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
To nema veze sa aromom. Da ti dihtunzi na tanku ne valjaju curio bi na rupu za zrak.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
mario_tm
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 14 sij 2015 17:52 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: kayfun 3.1 (c) , nemesis (c) setup Postano: 14 sij 2015 18:31 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Coil mi se čini prenisko. Digni ga gore.
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 07:39. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 07:39. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |