| Autor |
Poruka |
|
bolta_
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 10:42 |
|
Pridružen: 25 lip 2014 18:03 Postovi: 101 Lokacija: Karlovac, Varaždin
|
jocker21 je napisao: A jesam kupio macka u vreci... sam si kupio toga mačka!  trebaš se raspitati prije nego kupiš nešto!
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 11:27 |
|
|
Mozda ti posluzi necemu...kao uteg recimo 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: Postano: 13 ruj 2014 12:03 |
|
|
Darian je napisao: Prije nego što naručuješ uvijek pitaj tu na forumu ako nisi siguran, tu smo da si pomognemo, a pošto si nov definitivno ti nitko nebi preporučio mehanički mod i driper za početak, al eto sad kad si več naručio dobro prouči neke osnove oko slaganja grijača i samog korištenja baterije na mehanici da nebi bilo problema.
Sent from Nokia Lumia 925 Ma grijac nije problem,cak sam si jos kupio i namotanih 50 grijaca dok ne uvjezbam sam motati, no ovo me sad zanima sto si napisao "samog korištenja baterije na mehanici da nebi bilo problema" ??? ne kuzim
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 12:08 |
|
|
|
 |
|
 |
|
bolta_
|
Naslov: Re: Re: Postano: 13 ruj 2014 12:09 |
|
Pridružen: 25 lip 2014 18:03 Postovi: 101 Lokacija: Karlovac, Varaždin
|
jocker21 je napisao: Darian je napisao: Prije nego što naručuješ uvijek pitaj tu na forumu ako nisi siguran, tu smo da si pomognemo, a pošto si nov definitivno ti nitko nebi preporučio mehanički mod i driper za početak, al eto sad kad si več naručio dobro prouči neke osnove oko slaganja grijača i samog korištenja baterije na mehanici da nebi bilo problema.
Sent from Nokia Lumia 925 Ma grijac nije problem,cak sam si jos kupio i namotanih 50 grijaca dok ne uvjezbam sam motati, no ovo me sad zanima sto si napisao "samog korištenja baterije na mehanici da nebi bilo problema" ??? ne kuzim ovdje se "malo" informiraj! viewforum.php?f=32
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 14:34 |
|
|
|
Netrebas se bojat. Ja sam na mehanici od prvog dana i ne pada mi na pamet kupovat nesto sa elektronikom. I nikad nije bilo nikakvih problema. Kupuj baterije za koje na forumu vidis da su dobre, i nemoj stavljat spirale sa otporom manjim od nekih 1.5 oma. I neces imat nikakvih problema.
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 15:09 |
|
|
|
Malo skrecem sa teme, zadnje pitanje. Gledam baterije na netu i ima ih protected i unprotected , sto je to?
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 15:29 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Mislim da večina koristi unprotected (usprkos nazivu imaju neku osnovnu zaštitu). Protected imaju ugrađene razne zaštite o kojima možeš pročitati i na ovom forumu. Moja je preporuka za meh mod KVALITETNA Protected i kvalitetni punjač. Na punjaču i baterijama ne štedi jer su mali trošak godišnje. više o baterijama: http://batteryuniversity.com/learn/arti ... _knowledgepa onda još http://batteryuniversity.com/learn/arti ... _batteriessamo da dopunim ovo "(usprkos nazivu imaju neku osnovnu zaštitu)" jer su me već pitali. Unprotected batteries are missing the PCB protection, but usual has the PTC and CID PTC, protect against over temperature and indirectly over current and will automatic reset. CID or pressure valve, will disable the cell permanently if the pressure is to high in the cell (Can be due to over charge). PCB will protect against over discharge, over charge and over current, depending on design the PCB will reset automatic or when placed in a charger.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
Zadnja izmjena: Fosna; 14 ruj 2014 09:15; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
jocker21
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 13 ruj 2014 18:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Vata i hybrid MOD Postano: 14 ruj 2014 00:46 |
|
|
|
Ili ukratko. Protected baterije imaju u sebi zastitu od prevelikog praznjenja. A zastita baterije iskljuci bateriju i s time ju zastiti od prevelikog praznjenja. Unprotected baterije nemaju tu zastitu, ali kod nase upotrebe, baterija postane preslaba prije nego se previse isprazni. Mozes koristiti i jedne i druge.
|
|
 |
|
 |