|
.
Sada je: 13 svi 2026 07:05. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 07:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 16 ožu 2013 12:01 |
|
|
Kinta je napisao: Rina meni se cini da bi bilo dobro da se ostavis vive, bar na neko vrijeme. Lijepo se proseci do podhodnika, udji u Parilicu i neka ti Phil izabere kartomizer koji ce ti dobro raditi. S kartomizerom neces imati nikakve probleme a dobar kartomizer radi bolje od bilo koje vive. I nemoj meni se svidja ovaj a onaj mi se ne svidja, pusti Phila neka odradi svoj posao. Ja bi jos dodao na ovo Rinaxd ako si na Dekangovim tekucinama probaj tekucine od Sinise ili Tihomira.....
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 16 ožu 2013 12:04 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
mozda ti je kintin savjet najbolji za pocetak. a ako bas oces vivu iz 300 cuda nije ti problem. ako narucis u jutro postar ti je na vratima odma drugi dan u jutro  i da uzmi si odma bar jednu rezervnu glavu. a i mravka bi mogla poslusat.... ja sam zbog dekanga skoro odusto od svega.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 16 ožu 2013 15:03 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Ajme Kinta, zar i ti? Kakav zer, kakvi bakarači...
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 14:58 |
|
|
Ispricavam se sto ne mogu citirati postove preko moba, jedva uspijem odgovor poslati.. Tekucine su Dekang, kupila sam 4 i jedino mi je Tobacco bio ok no izmjesala sam si da mogu iskoristiti, jedino Ry4 ne mogu nikako iskombinirati.. Probala sam od frenda jednu drugu tekucinu i nista bolja nije bila, brzo se napravio nekakav mulj  Frendica je preporucila vec par puta da uzmem od Tihomira pa cu onda uzeti par tekucina da probam.. Uzet cu ipak Vivu iz 300 cuda pa ako ni to ne bude pasalo a nadam se da hoce, onda mi preostaje jos ovo sto je Kinta napisao  Inace, uspjela sam ocistiti clearove 510, odnosno jedan radi ok, kuc-kuc, malo vlazi bateriju ali nista strasno, drugi mi je radio prvo punjenje ali danas je malo vise procurio, treci je odmah procurio i bacila sam ga, dva jos cekaju.. Ispraznila sam ih koliko sam mogla, propuhala, ostavila da stoje par dana i neki su eto iskoristivi.. Dok ne dodje novi clear posluzit ce..
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 16:07 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
|
Nakon svega što pišeš najrađe bi ti poslao jedan CC jer osim mene koriste ga još neki ljudi oko mene koji se uopće ne žele upuštati ni u šta osim zašarafi, natankaj, pari i zadovoljni su.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 16:20 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Rinaxd je napisao: Uzet cu ipak Vivu iz 300 cuda  neces se razocarat osim ak si bas takav baksuz da dobijes neku s tvornickom greskom 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Goran_M.
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 18:17 |
|
|
Rinaxd je napisao: Uzet cu ipak Vivu iz 300 cuda pa ako ni to ne bude pasalo a nadam se da hoce  Ma hoće, pasat će, Viva iz 300 čuda je odlična, samo nemoj zaboravit uzet bar još dvi glave nek ti se nađu za rezervu.
_________________  iStick Pico + Merlin RTA, iStick 40W TC + Kayfun Lite Pawns
|
|
 |
|
 |
|
Rinaxd
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 19:17 |
|
|
Vidim da Tihomir uz tekucine ima i CC clearove u ponudi, hmmm  Mozda se odlucim isprobati obje opcije  Hvala svima, brzi ste i simpa  Gledala sam cijene materijala i mislim da necu nikad ni pokusavati nesto sama napraviti.. Vivi sam ubila grijac hahaha, iscupala sam mu srce.. Jel se i takve stvari poklanjaju? Ako netko hoce tank 
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 19:36 |
|
|
Rinaxd je napisao: Vidim da Tihomir uz tekucine ima i CC clearove u ponudi, hmmm  Mozda se odlucim isprobati obje opcije  Hvala svima, brzi ste i simpa  Gledala sam cijene materijala i mislim da necu nikad ni pokusavati nesto sama napraviti.. Vivi sam ubila grijac hahaha, iscupala sam mu srce.. Jel se i takve stvari poklanjaju? Ako netko hoce tank 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
sick_boy
|
Naslov: Re: Problemi moji svakodnevni Postano: 17 ožu 2013 19:47 |
|
|
|
Moj savjet ti je da naručiš CC od Tihomira. Vjeruj mi, najbolje rješenje za one koji samo žele sipati tekućinu i pariti, bez prtljanja po grijačima i inim dijelovima clear-a.
|
 |
Sada je: 13 svi 2026 07:05. | Zadnji put si ovdje bio: 13 svi 2026 07:05. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |