barbas je napisao:
Izgleda mi da sam preglup za ovo .. 50 pokušaja 10 komada mesha par metara kantala setup preko papirića , setup metoda ala petar k , setup obični po youubeu , setup ovakav onakav i uvijek isto.... poludiću
složim upalim mod na 3 volta i radi par sekundi i onda samo prekine žicu na gornjoj ili donjoj strani ... kantal je 0,2 kupljen u našoj trgovini i s fiberom radi normalno , tako da nije to .. mod radi s drugim atomizerima normalno tako da nije ni to ..neznam jednostavno neznam.. dođe mi da nabijem ovaj did u 3 pm .. a tako sam imao velika očekivanja

izgleda da nije ovo za mene ..
DID ima jako veliku dodirnu površinu mesha sa masom/kućištem/ u rupi kroz koju prolazi,istu treba proširiti na 3mm i u nju ubaciti teflon ili delrin cjevčicu 3/2,7mm,to je No1,drugi problem je što rupica za zrak mora biti u ravnini sa meshom...ili izbušiti drugu/1mm/ a ovu zatvoriti/lak za nokte/ ili gornju kapu obrusiti toliko koliko treba da se rupica pomjeri nekih 90° ...dobro je na dno tanka staviti tanku plastičnu prozirnu pčoćicu kao zaštitu od doticanja mesha...kad se te 3 stvari naprave DID je gen u rangu bilo kojeg vrhunskog gena/Cobra i sl./
Rupu za punjenje dobro je proširiti na 2mm i ostaviti otvorenu...