| Autor |
Poruka |
|
GoranR
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 17:07 |
|
|
MorpheusX je napisao: http://ecigarete.hr/?wpsc-product=lava-tube-chrome Pa ovo je neka pila ha? Zamjenski dijelovi,potrošni materijal i tak to sve lako nabavit ili? Mislim ako ta trgovina kasnije prestane sa radom zato pitam sve to. Hvala svakako na preporuci hehe to je MOD.. MOD ti je daje te opcije promjene voltaže... a to je u grubo rečeno da uz nekoliko klikova i/ili promjeni gornjeg nastavka dobivaš potpuno drugačiji doživljaj parenja.. recimo da si lagano možeš promjenit ako hočeš nešto laganini parit dok navečer gledaš telku il hočeš nešto žešće potegnut u nekoj nikotinskog krizi ili polupijanki u društvu ^^ treba malo iskustva s isprobavanjem.. nisam nikad LAVU pario al mnogi bi rekli da je LAVA TUBE best buy, solidan, manje više pouzdan a prije svega povoljan MOD... ovaj popust je vjerovatno što zbog toga što sve više ljudi pari, dolazi božićna manija kupovanja poklona a i vjerovatno zato jer se nova verzija tog moda pojavila na tržištu a što se tiće zatvarnja, uz količinu novih ljudi u parenju, čisto sumnjam da će se bilo koji od tih dučana zatvorit, a opet tko ti kaže da dučan di si kupio TV neće propast..
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 17:14 |
|
|
MorpheusX je napisao: http://ecigarete.hr/?wpsc-product=lava-tube-chrome Pa ovo je neka pila ha? Zamjenski dijelovi,potrošni materijal i tak to sve lako nabavit ili? Mislim ako ta trgovina kasnije prestane sa radom zato pitam sve to. Hvala svakako na preporuci http://www.uk-eliquid.co.uk/collections ... e-lavatuberazmisli prije kupovine kod nas,jos batt i punjac sa DX i imas je za manje para,nade se jeftinije,za iznos koji si spomenuo mos kupit dosta toga,pamet u glavu a iza sta god ude 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:18 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Uzmi od Corta Lavu i amen.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:22 |
|
|
|
Corta Lavu? Prosvijetli me nekim linkom ili nečim molim te :-D
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:28 |
|
|
Majka je napisao: MorpheusX je napisao: http://ecigarete.hr/?wpsc-product=lava-tube-chrome Pa ovo je neka pila ha? Zamjenski dijelovi,potrošni materijal i tak to sve lako nabavit ili? Mislim ako ta trgovina kasnije prestane sa radom zato pitam sve to. Hvala svakako na preporuci http://www.uk-eliquid.co.uk/collections ... e-lavatuberazmisli prije kupovine kod nas,jos batt i punjac sa DX i imas je za manje para,nade se jeftinije,za iznos koji si spomenuo mos kupit dosta toga,pamet u glavu a iza sta god ude  Što je sa carinom i pdv-om,pa vjerojatno me izadje isto sami MOD ako mi to sve naplate?! Ipak je 42 funte dosta da uspijem zeznuti i najglupljeg carinika heh
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
MorpheusX je napisao: Corta Lavu? Prosvijetli me nekim linkom ili nečim molim te :-D viewtopic.php?f=20&t=2270&p=21572#p21572
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 18:40 |
|
|
Kinta je napisao: MorpheusX je napisao: Corta Lavu? Prosvijetli me nekim linkom ili nečim molim te :-D viewtopic.php?f=20&t=2270&p=21572#p21572Hahahah,hvala,nisam ni vidjeo tu ponudu. Eto kad si početnik pa glup ko k...c Živio
|
 |
|
GoranR
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 19:01 |
|
|
ma joj jeste ga zakomplicirali  ma di će čovjek sad sam sastavljat stvari s 10 strana.... evo tu imaš jeftinih mod, ovdje attye, a tekučine od tamo, ovdje ti je post tracking, tamo odi po ovo, itd...  zato postoje ti početnički setovi... kupiš nešto jednostavno, pariš, guštaš i dok vani pada snijeg ti doma u toplom fino proučavaš šta ima bolje i evantualno jeftinije  početničko parenje treba bit što jednostavnije
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Molim vas za savjet kod prve kupovine Postano: 13 pro 2012 19:04 |
|
|
|
Hvala Gorane, mislim da će biti Lava tube za početak a kasnije ću već vidjeti kako se stvari budu odvijale. Hvala svima na pomoći,sad sam malo educiran po nekim pitanjima i kad se malo naparim Lave bit ću pametniji heh.
Pozz i hvala vam
|
 |