| Autor |
Poruka |
|
Valter
|
Naslov: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 13:28 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Ubrzo nakon početnih iskustava zamijenio sam 510T sa eGoT baterijom i CE6 tankom. I to mi se za sada čini kao pristojan setup. No, tu nastaju i problemi.
Nisam glup i pročitao sam sve o korištenju i održavanju opreme. O baterijama znam sve otprije i nije bilo porebno učiti nešto posebno. One i ne rade probleme za sada. Mislim da i napon ne radi problema i za sada ne bi radio nikakve modove jer je to dodatno povezano s novčanom problematikom s kojom i imam problema.
Prvi je problem u grijaču. Prvi dan je super, drugi prilično OK, treći dan je izdržljivo a četvrti dan je za baciti. Prao sam ih svakako. Voda, limunska kiselina, ocat, soda bikarbona. Po preporuci sam skinuo i onaj izolator koji je nekima radio probleme. U stvari napravio sam sve što se moglo pronaći na ovom forumu. Ništa nije pomoglo da mi to traje kako drugima na forumu traje. 3 dana mi se čini premalo za nešto što košta 20 kn. I ne, ne držim tipku stalno upaljenom.
Drugi problem je tekučina. Pa nenormalno je trošim. 10ml ni traje 2-3 dana. A koštaju 30-40kn. Na kraju ispada da su mi jeftinije analogne. Puno jeftinije jer sam koristio onaj placovski duhan. Sve skupa 130kn mjesečno. Nije problem u par kn ali sam mislio da se zadrži u okviru 200-300 kn. Barem sam se nadao.
Sa okusima nemam nikakvih problema. Sve što sam probao je OK. I koristim one 24 mg. I nigdje ne cure.
Znam da se sve može naručiti a to sve traje zbog spore dostave. Znam da se i može DIY. Ali to je puno previše posla. Na kraju se samo s time zabavlja, cijelo vrijeme. Te puni baterije, te nadoljevaj tekučinu te čisti grijače te ovo, te ono.
HELP. Ne želim smrdljive a nemam love za ovo. Barem da grijač traje normalno. Tekučninu ću riješiti od nekog lokalnog kemičara koji mi se odmah može javiti na PM.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 13:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Valter je napisao: Prvi je problem u grijaču. Prvi dan je super, drugi prilično OK, treći dan je izdržljivo a četvrti dan je za baciti.
Ovo mi pojasni, sto se dogadja da je za baciti?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 14:12 |
|
|
|
Grijač. Onaj dio sa fiberom i žicom. Ne mogu to nikako očistiti. Nakupi se gareži na žici i više se ne da nikako sinuti ta garež. Fiber se zacrni i okus postane grozan.
Rastavljao sam to da imam bolji pristum kod čišćenja ali ne vidim kako bi taj garež skinuo a da pritom ne strgam žicu grijača.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 14:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Valter je napisao: Grijač. Onaj dio sa fiberom i žicom. Ne mogu to nikako očistiti. Nakupi se gareži na žici i više se ne da nikako sinuti ta garež. Fiber se zacrni i okus postane grozan.
Rastavljao sam to da imam bolji pristum kod čišćenja ali ne vidim kako bi taj garež skinuo a da pritom ne strgam žicu grijača. Znaci fali ti dotoka liquida. Trebas preci na cisti PG liquid bez dodatka VG, jer je rijedji. S CE6 nemam iskustva pa ne znam moze li se preurediti ili premotati grijac. Ako moze pogledaj Vivi Nova topic gdje je sve objasnjeno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 14:26 |
|
|
|
moze li se na njemu napraviti dry burn ?
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 14:34 |
|
|
|
Tako sam si i ja nekako misio. I zato sam tražio čisti PG. I gle čuda, nema ga za kupiti. Imaju valjda od svih okusa po 3 komada a kada se proda nemaju ih više. To je jedan od razloga zašto sam promijenio već nekoliko okusa.
Imao sam jedan tobaco PG. I taj mi je nekako bio najbolji, ali kada sam išao kupiti još jedan, nije bilo.
Može se sve to premotati. Samo nemam ni žice ni fibera. To treba naručiti i čekati a do tada...
Ovaj dryburn sam isto probao. Koliko sam shvato trebalo bi se žica zacrveniti. Ništao od toga. Malo se zadimi i to je to. Mislim da bi mogao samo spaliti. Idem jedan stari totalno krepani sada staviti na 5V od kompa. Možda to uspije.
|
 |
|
barbas
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 14:50 |
|
|
|
Probaj dry burn opet . otvori da vidiš grijač i onda stisneš 4 ili 5 sec pa pustiš 10 sec da se ohladi pa onda opet sve dok garež s grijača ne izgori , to što zadimi to je normalno . kad prosvijetli grijač nakon 5 ili 6 pokušaja bi morao ako ne onda ponavljaj dalje. ( ja poslije čak i čačkalicom lagano lagano lagano postružem da izgorena garež otpadne ali neznam dali to koristi )
_________________ Ni potriba.... ali lipo je imat...... 
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 16:03 |
|
|
|
To je to. 5V sa molexa. Baterija izgleda nije dovoljna za dryburn. Ovo se fino zadimilo, pa počelo dobivati boju. Sada svijetli ko božična jelka. Divota. Onaj stari totalno izgoreni izgleda kao nov.
E znao sam da ćete riješiti problem.
Samo još ovo pitanje u vezi tekućine. Parim li ja to malo previše ili je to normalna potrošnja?
Mislim, pušio sam oko kutiju. Rijetko kada više od toga. A normalno mi je bilo 15-16 cigareta i to ne cijelih jer nikada nisam imao živaca cijelu podimiti.
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 17:57 |
|
|
Valter je napisao: To je to. 5V sa molexa. Baterija izgleda nije dovoljna za dryburn. Ovo se fino zadimilo, pa počelo dobivati boju. Sada svijetli ko božična jelka. Divota. Onaj stari totalno izgoreni izgleda kao nov.
E znao sam da ćete riješiti problem.
Samo još ovo pitanje u vezi tekućine. Parim li ja to malo previše ili je to normalna potrošnja?
Mislim, pušio sam oko kutiju. Rijetko kada više od toga. A normalno mi je bilo 15-16 cigareta i to ne cijelih jer nikada nisam imao živaca cijelu podimiti. Pa zato i služi forum  imamo na njemu puno dobrih ljudi i znalaca,potrošnja tekućine je individualna,ja sam bio oko kutije dnevno a sad parim oko2-3ml dnevno s 9mg nikotina i to mi je taman,svak prema svojim potrebama,guštu prilagođava tekućinu i potrošnju...
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: CE6 ili ini problemi Postano: 01 vel 2013 18:43 |
|
|
Što se tiče obične ego-t baterije, dovoljna je za dry burn... CE6 raskopaj, ostavi samo metalni dio sa grijačem i našerafi na bateriju da je ljepše gledati  ... stisneš bateriju na par sekundi pa pustiš, to ponoviš par puta i nakon 5-10 puta počinje se dimiti, nakon 10-ak puta nit se lijepo žari... 100%, nema šanse da ne uspiješ Što se tiče tekučine, ne treba čisti PG, meni rade preko tjedan dana (minimalno) sa 70% VG... možda su ti tekučine sa previše arome pa se brzo hvata... Što se tiče troškova parenja... prijeđi na jeftinije tekučine  (koje su usput kvalitetnije)
|
|
 |
|
 |