| Autor |
Poruka |
|
GoranR
|
Naslov: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 22:41 |
|
|
pitanje da mi netko ušpara nešto novaca da ne moram isprobavat  što je bolje za trajnost baterije; single coil carto večeg otpora pa dić voltažu na Modu ili dual coil manjeg otpora na manjoj voltaži? dolazi mi mod s 18350 baterijom pa si mislim što da stavit na vrh. čujem da ovi dual coil pojedu bateriju samo tako. Dual coil 1,5 ohm ato il neki vivi nova il na recimo 2,5 il 2,8 ohma il neki 3 ohm ato može neki savjet za što stavit gore za trajnost baterije a da se ne izgubi previše kvaliteta osim "odi kupi šaku baterija" 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 22:55 |
|
|
GoranR je napisao: pitanje da mi netko ušpara nešto novaca da ne moram isprobavat  što je bolje za trajnost baterije; single coil carto večeg otpora pa dić voltažu na Modu ili dual coil manjeg otpora na manjoj voltaži? dolazi mi mod s 18350 baterijom pa si mislim što da stavit na vrh. čujem da ovi dual coil pojedu bateriju samo tako. Dual coil 1,5 ohm ato il neki vivi nova il na recimo 2,5 il 2,8 ohma il neki 3 ohm ato može neki savjet za što stavit gore za trajnost baterije a da se ne izgubi previše kvaliteta osim "odi kupi šaku baterija"  Ne ići ispod 2,5 ohma...
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 22:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Kad bi bilo rijec samo o ohmovom zakonu odgovor bi bio jednostavan. Medjutim potrosnja ovisi o obliku i izvedbi komore za zagrijavanje. Primjerice vivi nova trosi otprilike 25% vise energije za iste rezultate u odnosu na klasican atty. Standardan atty je rekorder u ustedi energije.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
GoranR
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 23:26 |
|
|
|
hm... al di sam sad nać atty, po mogučnosti single coil s tankom na iznad 2,5 ohma na brzinu
|
|
 |
|
 |
|
spliff
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 23:27 |
|
|
Frenk je napisao: GoranR je napisao: pitanje da mi netko ušpara nešto novaca da ne moram isprobavat  što je bolje za trajnost baterije; single coil carto večeg otpora pa dić voltažu na Modu ili dual coil manjeg otpora na manjoj voltaži? dolazi mi mod s 18350 baterijom pa si mislim što da stavit na vrh. čujem da ovi dual coil pojedu bateriju samo tako. Dual coil 1,5 ohm ato il neki vivi nova il na recimo 2,5 il 2,8 ohma il neki 3 ohm ato može neki savjet za što stavit gore za trajnost baterije a da se ne izgubi previše kvaliteta osim "odi kupi šaku baterija"  Ne ići ispod 2,5 ohma... Kako pariti 2.5ohm na 3.7V? Ja i 1.8ohm pojačam na 4.2V, doduše ovisi o tekućini, neke parim na 3.6 ali prosjek 4V. Pričam o singlecoil-u Prema ohm-u - 3.7V na 1.8ohm je isto što i 5V na 2.5ohm A opet probao sam na 2.4ohm dići voltažu na 5V i dobio sam zagoreno. To me buni...
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 23:30 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
GoranR je napisao: hm... al di sam sad nać atty, po mogučnosti single coil s tankom na iznad 2,5 ohma na brzinu Bez tanka, u nasem oglasniku.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 26 lis 2012 23:40 |
|
|
spliff je napisao: Frenk je napisao: GoranR je napisao: pitanje da mi netko ušpara nešto novaca da ne moram isprobavat  što je bolje za trajnost baterije; single coil carto večeg otpora pa dić voltažu na Modu ili dual coil manjeg otpora na manjoj voltaži? dolazi mi mod s 18350 baterijom pa si mislim što da stavit na vrh. čujem da ovi dual coil pojedu bateriju samo tako. Dual coil 1,5 ohm ato il neki vivi nova il na recimo 2,5 il 2,8 ohma il neki 3 ohm ato može neki savjet za što stavit gore za trajnost baterije a da se ne izgubi previše kvaliteta osim "odi kupi šaku baterija"  Ne ići ispod 2,5 ohma... Kako pariti 2.5ohm na 3.7V? Ja i 1.8ohm pojačam na 4.2V, doduše ovisi o tekućini, neke parim na 3.6 ali prosjek 4V. Pričam o singlecoil-u Prema ohm-u - 3.7V na 1.8ohm je isto što i 5V na 2.5ohm A opet probao sam na 2.4ohm dići voltažu na 5V i dobio sam zagoreno. To me buni... mislim da je to zato sto su obje glave imale isti provod tekucine u tvom slucaju ali to je samo mojih 11 lipa i varira
|
 |
|
GoranR
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 27 lis 2012 00:10 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Cos
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 27 lis 2012 11:10 |
|
|
|
 |
|
 |
|
GoranR
|
Naslov: Re: Trajnost baterije Postano: 07 pro 2012 12:39 |
|
|
ajd da se ovdje nadovežem s još jednim baterijskim pitanjem da ne otvaram novu temu.... parim nekih mjesec i pol 18350 original AW koje su došle s ProvariMini na 1,8 Ohma novu Vivi Novu i vrtim se oko 4,6 V nekih 4 mL dnevno 70/30 vg/pg.. (ideš koji detaljan opis ^^) i jedna baterija me uvijek trajala do popodneva ili mi sam morao promjenit bateriju negdje pred kraj radnog vremena, oko 4 popodne.. a druga je bez problema držala ostatak dana.. i sve 5, nikakvih problema, to mi je bilo ok... al zadnjih nekoliko dana sad primjetio kako mi osjetno pala snaga baterija, tj. evo krepala mi potpuno puna baterija prije pol sata.. pa jel moguće da su se već potrošile? palo mi je napamet da ih nije možda skurio ili da ih oštečuje ovaj punjać iz parilice? original od provaria je koštao 46€ a to nisam htio dat http://parilica.hr/zamjenski-dijelovi-za-elektricne-cigarete/123-trustfire-punjac-za-baterije.html ponekad mi malo zuje dok se pune, a nisam nikad ni na jednom punjaću ćuo.. reko mi lik iz parilice da mogu 18350 punit na njima makar nisu navedene
|
|
 |
|
 |