| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 14:08 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Zadnja stavka na TN-u 3.12.2013. 11:53:14 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information (Inb) Retention reason : Invoice missing
Do sada nisam ima nikad problema/posla sa carinom. Pitanje za vas sa iskustvom što je sada sljedeće? Mislio sam da VZ šalje račun sa paketom. Kako ovo nije išlo plačanje preko PayPal-a ne znam što da im pošaljem kada mi se jave.
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 14:11 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Traže te da im na fax pošalješ onaj račun sa paypala. Vjerojatno im piše tvoj broj telefona pa će te nazvati. Kada im pošalješ, nazoveš ih. Oni ne zovu tebe. Ako te ne nazovu, onda ćeš dobiti papir doma koji kaže da im to trebaš poslati.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 14:52 |
|
 |
 |
|
|
Kao što sam rekao ovo nije išlo preko PayPala tako da im mogu jedino faksirati račun od VZ-a. Ne znam hoće li to prihvatiti.
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 14:55 |
|
|
ffroms je napisao: Kao što sam rekao ovo nije išlo preko PayPala tako da im mogu jedino faksirati račun od VZ-a. Ne znam hoće li to prihvatiti. Sorry, krivo pročitao. Prihvaćaju bilo koji službeni dokument gdje se vidi koliko si platio. Pazi, provjeravaju. Iako ga možeš lakočom falsificirati, nemoj misliti da su idioti iako se tako često prave. To je za one koji se prave pametni.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 14:57 |
|
 |
 |
|
|
Nisam ni mislio ih varati. Poslat ću im original račun ali moram zaokružiti cijenu sa popustom i posebno poštarinu tako da ne udare po cijelom iznosu nego samo na ono koliko je plačena roba.
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 15:04 |
|
|
ffroms je napisao: Nisam ni mislio ih varati. Poslat ću im original račun ali moram zaokružiti cijenu sa popustom i posebno poštarinu tako da ne udare po cijelom iznosu nego samo na ono koliko je plačena roba. AAAAA, ne ide to tako. Carina i porez su na cijeli iznos. I na shipping. Ono koliko si dao love u konačnici.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 15:07 |
|
|
|
A nisu oni srtavili racun u paket?eni su sa vaportekusa srtavili racun u paket i nije bilo postarine na racunu
Sent from ViperS
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 15:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
vulja je napisao: A nisu oni srtavili racun u paket?eni su sa vaportekusa srtavili racun u paket i nije bilo postarine na racunu
Sent from ViperS Nase carinike ne zanima racun u paketu. Ne zanima ih ni kad je naljepljen na paket u prozirnoj vrecici. Da si rucice nebi zaprljali slucajno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 15:14 |
|
 |
 |
|
Valter je napisao: ffroms je napisao: Nisam ni mislio ih varati. Poslat ću im original račun ali moram zaokružiti cijenu sa popustom i posebno poštarinu tako da ne udare po cijelom iznosu nego samo na ono koliko je plačena roba. AAAAA, ne ide to tako. Carina i porez su na cijeli iznos. I na shipping. Ono koliko si dao love u konačnici. Ma pusti me da živim u nadi da će biti netko normalan tamo pa pogledati što piše na računu a ne tražiti najveći iznos na njemu i po tome opaliti. Ionako sam bio spreman na to da će me oderati do kraja ali sam se potiho nadao da neće. vulja je napisao: A nisu oni srtavili racun u paket?eni su sa vaportekusa srtavili racun u paket i nije bilo postarine na racunu
Sent from ViperS I meni je kod nekih drugih ali VZ očigledno ne radi tako.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Čoporativa: vapingzone.com Postano: 03 pro 2013 15:17 |
|
 |
 |
|
Kinta je napisao: vulja je napisao: A nisu oni srtavili racun u paket?eni su sa vaportekusa srtavili racun u paket i nije bilo postarine na racunu
Sent from ViperS Nase carinike ne zanima racun u paketu. Ne zanima ih ni kad je naljepljen na paket u prozirnoj vrecici. Da si rucice nebi zaprljali slucajno. Nemoj tako. Meni su uredno jedan paket sa Amazona (jako davno) raskopali uzeli račun i sve ponovo zapakirali (bolje da ne znaš na što je ličilo) bez računa i opalili mi dobru "globu" (carina+porez+poštarina (da, dodatna poštarina)+ležarina). Hoće oni kad im se da.
|
 |