Forum    FAQ

.

Početna » Liquid » Parionica

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Razocaranje i Užas
 Post Postano: 11 lis 2013 15:39 

po cemu sam ja licemjeran?
par postova prije sam napiso zakaj se nisam htjeo nac s tobom.
da je to bila jedna posiljka ajde.... al bilo je vise, i bilo je dok nisi bio na moru. bio si na moru samo kod zadnje posiljke.
i ne zaboravi da si mi reko da se jedini ja stalno bunim, a iz prilozenog se vidi da to nije istina.
i to kaj kinta veli da je ljudima bed javno pricat protiv nekoga koga svi hvale je ziva istina. do sad ni na jednom forumu nisam napiso ni jednu rijec protiv tebe, a u pocetku sam te hvalio na sva usta.... cak sam reko da su tvoje tekucine jedine dobre u domacoj ponudi.

ima jos tema o upitnoj kvaliteti tvojih tekucina al neke se jednostavno ugase, a neke krenu u drugom smjeru......
znaci nisam ja pod drugim pritiscima, nego su drugi pod tvojim pritiscima i pritiscima tvoje ekipe kad se niko ne usudi protiv tebe nista rec.

evo primjer ugasene teme iz sedmog mjeseca.....
viewtopic.php?f=10&t=3842

i primjer teme skrenute na drugu temu iz proslog mjeseca....
viewtopic.php?f=7&t=4323

znaci 3 mjeseca nezadovoljnih musterija koje se iz nekog razloga boje rec nekaj protiv tebe?!

ima jos toga u taznim temama, al mi ne pada na pamet sad pretrazivat cijeli forum.

u dogovaranju prodaje si jako pristojna i susretljiva osoba, dajes gratis tekucine, popuste, vracas novce....... ja mislim da mazes oci.

i nije mi bas bistro zakaj oces raspravljat prek PP, a ne javno ak nisi nis lose napravio!?

ne zelim povrat novca, hvala na ponudi.
mislim da si muljator i imam pravo na svoje misljenje.

imas adresu i slobodno dodi na kavu il kaj god ti se pije. bumo sjeli, popili i popricali svaki uz svoju tekucinu u attyu :)

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 17:20 

Ajmo gledat tekmuuuuuuuuuuuuuuuu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 18:25 

dulenda je napisao:
Ajmo gledat tekmuuuuuuuuuuuuuuuu.

Tak je!!!

ZIG-ZAG ...
MEDVEŠČAK!!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 19:18 

Tihomire, ne znam kak sam ja opet kriv, i tamo i ovdje sam napisao da sam dobio lošu tekućinu ali da je to valjda loša serija i da dalje preporučam tvoje tekućine ostalima. Nit sam vrijeđao, nit sam krivio za svo zlo ovog svijeta, nit tražim išta zauzvrat. Isprika ako sam te uvrijedio iznašanjem svog iskustva na forumu, nije bilo zlonamjerno.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 19:25 

matija je napisao:
Tihomire, ne znam kak sam ja opet kriv, i tamo i ovdje sam napisao da sam dobio lošu tekućinu ali da je to valjda loša serija i da dalje preporučam tvoje tekućine ostalima. Nit sam vrijeđao, nit sam krivio za svo zlo ovog svijeta, nit tražim išta zauzvrat. Isprika ako sam te uvrijedio iznašanjem svog iskustva na forumu, nije bilo zlonamjerno.

sve pet :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 19:48 

mislim da niko tu nikaj protiv tihomira nije zlonamjerno napisal! nemojmo mjesat pojmove.
zlonamjerno bi bilo da je neko tu piso neke lazi u svrhu antireklame. nije zlonamjerno rec da te neko svjesno "ozenio".
zlonamjerno je prodavat los proizvod i ocekivat da ozenjene stranke nece nikom rec da su ozenjene!

tihomire ponavljam....... nije to izoliran slucaj..... ima prigovora i po drugim forumuma tak da nemoj.....
pratim 3 HR foruma i na svakom ima prigovora na tvoje tekucine..... na svakom su teme nedorecene i prekinute iz nekog razloga.
ovo je prvi put u mojih 7 mjeseci parenja i pracenja vaperskih foruma da je zazivila jedna tema koja kritizira tvoje tekucine.
i kaj ti radis?
pozivas na prekid javne rasprave i pozivas na nastavak rasprave preko privatnih poruka!?
kaj skrivas od javnosti?

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 20:35 
Moderator

A ti stvarno kad zapneš nepuštaš, šta još hoćeš da ti čovijek kaže...

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 20:40 

sorry... evo sutim dalje o ovoj temi.
izvinjavam se svima kojima sam bio naporan.
oprostite.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 21:02 

i kaj ti radis?
pozivas na prekid javne rasprave i pozivas na nastavak rasprave preko privatnih poruka!?
kaj skrivas od javnosti?[/quote].....ovo je kopirano sta si napisao da ne bude zabune

iako rekao da sam svoje sve rekao i masu presutio na ovo cu jos odreagirati

nadji gdje ja napisao da trazim raspravu privatno???

jedino i samo sam napisao da mi se jave svi koji se osijecaju opljackano,zahebano da se jave na PP za refundaciju ili povrat novca.

mislim da si sada vec malo pretjerao...a trebao bi i ti o tome razmisliti.

lp

Tihomir

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2013 23:58 
Administrator

Tihomir je napisao:
KINTA: bez obzira sto forum "tvoj" nema potrebe da unaprijed zakljucujes izjavom kako ja kriv jer prodao tu bazu a ne znas koliko sam je bacio ili jesam li je prodao dok skuzio da problem postoji a sve navedeno se desavalo u vijeme dok sam ja bio na godisnjem...

Eh Tihomire, da ti samo znas moju situaciju. Ponekad se osjecam kao zupnik kome idu na ispovjed i s PM i mobom i u cetiri oka. Tako da ja hocu necu znam jako puno toga sto se dogadja na rvackoj e-cigareta sceni. A govore mi to jer mi vjeruju. Zasto mi vjeruju nemam pojma, ali znam da me to prati cijeli zivot, od rane mladosti pa do ovih poznih dana.
A sto se tice zakljucka, izjave i ostalog ... samo treba procitati s razumijevanjem sto sam napisao.

Povratak na vrh 

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Liquid » Parionica

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club