po cemu sam ja licemjeran?
par postova prije sam napiso zakaj se nisam htjeo nac s tobom.
da je to bila jedna posiljka ajde.... al bilo je vise, i bilo je dok nisi bio na moru. bio si na moru samo kod zadnje posiljke.
i ne zaboravi da si mi reko da se jedini ja stalno bunim, a iz prilozenog se vidi da to nije istina.
i to kaj kinta veli da je ljudima bed javno pricat protiv nekoga koga svi hvale je ziva istina. do sad ni na jednom forumu nisam napiso ni jednu rijec protiv tebe, a u pocetku sam te hvalio na sva usta.... cak sam reko da su tvoje tekucine jedine dobre u domacoj ponudi.
ima jos tema o upitnoj kvaliteti tvojih tekucina al neke se jednostavno ugase, a neke krenu u drugom smjeru......
znaci nisam ja pod drugim pritiscima, nego su drugi pod tvojim pritiscima i pritiscima tvoje ekipe kad se niko ne usudi protiv tebe nista rec.
evo primjer ugasene teme iz sedmog mjeseca.....
viewtopic.php?f=10&t=3842i primjer teme skrenute na drugu temu iz proslog mjeseca....
viewtopic.php?f=7&t=4323znaci 3 mjeseca nezadovoljnih musterija koje se iz nekog razloga boje rec nekaj protiv tebe?!
ima jos toga u taznim temama, al mi ne pada na pamet sad pretrazivat cijeli forum.
u dogovaranju prodaje si jako pristojna i susretljiva osoba, dajes gratis tekucine, popuste, vracas novce....... ja mislim da mazes oci.
i nije mi bas bistro zakaj oces raspravljat prek PP, a ne javno ak nisi nis lose napravio!?
ne zelim povrat novca, hvala na ponudi.
mislim da si muljator i imam pravo na svoje misljenje.
imas adresu i slobodno dodi na kavu il kaj god ti se pije. bumo sjeli, popili i popricali svaki uz svoju tekucinu u attyu