| Autor |
Poruka |
|
Lis
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 07 ruj 2012 20:29 |
|
|
Lako moguce da je on.  Kinta, ocemo uzet jednu cokoladu da vidimo kakava je ?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 07 ruj 2012 21:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Lis je napisao: Lako moguce da je on.  Kinta, ocemo uzet jednu cokoladu da vidimo kakava je ? Opet? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 07 ruj 2012 21:18 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Morao sam ipak pogledati ko je to:
Korisnik: Matej Agatić Adresa korisnika: Janiševac 2 br. 8, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
I to nije firma nego sverc komerc.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 07 ruj 2012 22:47 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Zanimljivo... a na njuškalu kaže da je tek odnedavno moguća i primopredaja u SB... ja mislio netko od Osječana. Anyway, kako imam problema s leđima zadnjih dana, krenem u pretragu u vezi Egoscue metode. I od glavne stranice polako dođem do njihovog centra u HR. I naravno, opet Osijek. Očito je sredina prijemljiva za novotarije svih fela... tipa parenje i slično. Inače, ako netko ima kroničnih problema s leđima, toplo mu preporučujem Egoscue metodu. Pred nekih 12 godina sam došao u posjed kopije knjige i pričao s jednim poznatim Brođaninom koji je imao gadnih problema i prošao valjda sve klinike u blizini i daljini i nakon što je počeo vježbati po ovoj metodi problemi su nestali... eh, ovo je sad pravi off-topic!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 08 ruj 2012 08:41 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
ajde otvori temu o tome 
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 16 lis 2012 18:53 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
|
narucio sam ovu tekucinu za probu.. a posto imaju akciju 100 ml za 160 kn uzeo sam vise da probam
sve su 70vg/30pg 24mg (mozes traziti koju god kombinaciju hoces)
dakle neki sitan rezime..
Borovnica - odlicna tekucina, pravi okus borovnice, dobra aroma i oblak pare, parljivo cijeli dan
Jabuka - takoder pravi okus jabuke isto kao i za borovnicu
Dvije jabuke...=) takodjer isto
cola - mislim da su tu nesto fulali, aroma mi je nekako preslaba
pina colada - odlicna stvar, ostaje okus ko da si otpio malo iz casice..
mlijecna cokolada... - jos nisam isprobao dugotrajno ali arome i pare ko u prici
mentol - dosta jak, ostavlja svjezinu u ustima koja dosta dugo traje.. puno arome i pare...
parim to vec 2 tjedna i nema nikakvih nuspojava... sve u svemu, jeftino a dobro... definitivno cu opet od njih naruciti...
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |
|
majstor75
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 16 lis 2012 21:59 |
|
|
ja uzimam od ovog lika tekućine i zadnji misec dana parim skoro pa samo real cigar! čovik mi kaže da su američke (sad dal stvarno jesu ja to neznam, znam da su vrhunske) odlična je tekućina kao i sve druge koje sam uzimao od njega!  
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 28 lis 2012 20:47 |
|
|
Pozdrav svim vaperima... evo da se javim i ja posto sam se tek registrirao na ovaj forum tekucine su moje....mislim nisu moje nego su sve od baze do aroma americke a ja sam taj koji ih carobira i prodaje ,mnogima na zadovoljstvo uz kvalitetu mislim da imam jako povoljnu cijenu....svatko me moze kontaktirati na PM (ne na pas mater  ) a za sve one koji zele vise saznati evo i stranice www.e-tekucine.com.hrhvala vama nekima na lijepim komentarima,podsijetite me kod slijedece narudzbe biti ce nesto gratisa 
|
|
 |
|
 |
|
Tihomir
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 28 lis 2012 20:58 |
|
|
Corto_1973 je napisao: Hm... meni se cini Krscanska sadasnjost... kriz izmedju k i s, nema sto drugo biti...  Ali mislim da je u pitanju spanjolski site sa svojim brandom Real cigar. Moguce i da se site tako zove, ali nisam siguran. Navodno su im tekucine odlicne i imaju duhanski smek ali ih nisam probao. ovo me je nasmijalo i to bas dobro...krscanska sadasnjost 
|
|
 |
|
 |
|
Bakica
|
Naslov: Re: Cija je ovo tekucina? Postano: 28 lis 2012 22:05 |
|
Pridružen: 09 vel 2012 21:45 Postovi: 372 Lokacija: Zagreb, Gračani
|
Tihomir je napisao: Pozdrav svim vaperima... evo da se javim i ja posto sam se tek registrirao na ovaj forum tekucine su moje....mislim nisu moje nego su sve od baze do aroma americke a ja sam taj koji ih carobira i prodaje ,mnogima na zadovoljstvo uz kvalitetu mislim da imam jako povoljnu cijenu....svatko me moze kontaktirati na PM (ne na pas mater  ) a za sve one koji zele vise saznati evo i stranice http://www.e-tekucine.com.hrhvala vama nekima na lijepim komentarima,podsijetite me kod slijedece narudzbe biti ce nesto gratisa  pazi kaj si reko...=) samo da te podsjetim... plavi smart na langovom.. 
_________________ i have a photographic memory, but sometimes i run out of film... 
|
|
 |
|
 |