trek je napisao:
Koristim kangerove dual coil grijaće 1.5 ohm. Isti mi traju oko 5 dana, otprilike 15 m, prije nego se prvi put pojavi zagoreni miris.
Odradim kako je i rečeno u drugim postovima dry burn na način da skinem dimnjak sa grijaća, operem grijać, osušim i onda na suho grijem zavojnicu do usijanja i opet očistim. Nakon toga grijać stvarno izgleda kao novi, ali nikad mi nije uspjelo da se zagoreni miris više niti malo ne osjeća, što mi smeta, pa grijać više ne koristim. Ima li nešto što još ne znam, ako netko može reći. Jer izgleda da su svi zadovoljni nakon dry burna osim mene. Motanje grijaća me još ne zanima, a svakih pet dana stavljati novi original grijać mi malo ono... Hvala.
Ne moras spaljivati da se coil uzari, ja to vise ne koristim al dok sam koristio imao sam isti problem. Operi dobro grijac, stavi ga u sito i onda ga vrekom vodom isperi, produvaj i spaljuj dok ne cujes da je prestao isparavati i ro je to. Bice ti par minuta prvih bljutavo zbog vode koja je ostala u spagi. Ne znam koje grijace koristis al meni su se najbolje pokazali oni s rupicama
Sent from my D2005 using Tapatalk