|
.
Sada je: 22 tra 2026 13:41. | Zadnji put si ovdje bio: 22 tra 2026 13:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Wicked vape
|
Naslov: VAPE ACADEMY Postano: 05 pro 2014 19:57 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 05 pro 2014 21:33 |
|
|
|
Mislim da je ovaj forum sam po sebi bolji od akadije.
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 06 pro 2014 00:07 |
|
|
Medo je napisao: Mislim da je ovaj forum sam po sebi bolji od akadije. Slazem se. Bolji je Vaper Club za 10 klasa. Ali bar nas nece gnjavit sa nekim glupim pitanjima na koja smo odgovorili vec 100 puta. Valjda 
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 06 pro 2014 00:22 |
|
|
Meni nije bed odgovarat na ta pitanja, mogu samo dat glup odgovor 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
hary042
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 06 pro 2014 10:18 |
|
Pridružen: 13 pro 2013 10:19 Postovi: 52 Lokacija: Gornji Kuršanec
|
|
 |
|
trek
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 06 pro 2014 11:02 |
|
|
|
Mislim da bi trebalo svakom odgovoriti na pitanje bez obzira kako nekom iskusnijem iz njegove perspektive ono izgledalo glupo. Normalno ako se čovjek prije toga prethodno već potrudio sam naći odgovor po forumima, al mu ipak nešto nije leglo i gotovo. Iskusnija ekipa mu bez imalo truda taj odgovor može dati, pa zašto ne... Pa valjda zato postoji i početnički dio foruma...tamo su i pitanja početnička...
Uostalom iz hobija u kojima ja uživam i u kojima sam kući volim ljudima pomoći...a tko nevoli lipo izbjegne početnički dio foruma i uživa u temama koje su u skladu sa njegovim interesima...
Početnička pitanja su u osnovi bez obzira kako izgledala iskusnijima najkorisnija svima koji traže odgovore po forumima, a tek se upoznavaju sa parenjem...
Uostalom svi su ljudi različiti i različito percipiraju stvari...i vole čuti različita mišljenja...zato mislim da bi sva pitanja vezano za parenje trebala biti prihvačena kao normalna...i poželjna...tko zna koliko se još ljudi baš to pita, a neugodno mu pitati, jer će netko reći da je glupo...
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 14 pro 2014 11:57 |
|
|
trek je napisao: Mislim da bi trebalo svakom odgovoriti na pitanje bez obzira kako nekom iskusnijem iz njegove perspektive ono izgledalo glupo. Normalno ako se čovjek prije toga prethodno već potrudio sam naći odgovor po forumima, al mu ipak nešto nije leglo i gotovo. Iskusnija ekipa mu bez imalo truda taj odgovor može dati, pa zašto ne... Pa valjda zato postoji i početnički dio foruma...tamo su i pitanja početnička...
Uostalom iz hobija u kojima ja uživam i u kojima sam kući volim ljudima pomoći...a tko nevoli lipo izbjegne početnički dio foruma i uživa u temama koje su u skladu sa njegovim interesima...
Početnička pitanja su u osnovi bez obzira kako izgledala iskusnijima najkorisnija svima koji traže odgovore po forumima, a tek se upoznavaju sa parenjem...
Uostalom svi su ljudi različiti i različito percipiraju stvari...i vole čuti različita mišljenja...zato mislim da bi sva pitanja vezano za parenje trebala biti prihvačena kao normalna...i poželjna...tko zna koliko se još ljudi baš to pita, a neugodno mu pitati, jer će netko reći da je glupo... Ja isto mislim da se treba pomoci svakome kome pomoc treba. Ima na forumu more postova za početnike, ima more odgovora, ima more duplih i troduplih pitanja i postova i tema. I ovaj post je namjenjen da se pomogne pocetnicima, nije postan da bi se nekoga uvrijedilo ili da bi se nekog ponizilo. Moras shvatit da ima ljudi kojima je lakse doc na forum, otvorit novu temu i po stoosamdesetipeti put pitat istu stvar ili niti ne citat nikakve postove nego doc na chat i pitat "glupa" pitanja, a imaju sve odgovore na forumu. Ja sam uvik za to da se pita ako nije jasno, znaci nac sam postove i savjete, pročitat ih i ako i dalje nije jasno onda pitat. I u tome si u pravu i o tome se ovdje i radi. Ovo sta kazes da smo svi drugaciji i različito percipiraju to stoji..... Zato ima tema i ima vise korisnika koji odgovaraju na tu temu, i svi su drugaciji i drugacije percipiraju stvari i imaju razlicita iskustva. Pa se opet ponavljam prvo čitat postove pa ako nesto nije jasno onda pitati. Normalno da smo svi ujek na raspolaganju 
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 14 pro 2014 15:16 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
Wicked vape je napisao: Ima na forumu more postova za početnike, ima more odgovora, ima more duplih i troduplih pitanja i postova i tema. I ovaj post je namjenjen da se pomogne pocetnicima, nije postan da bi se nekoga uvrijedilo ili da bi se nekog ponizilo. Moras shvatit da ima ljudi kojima je lakse doc na forum, otvorit novu temu i po stoosamdesetipeti put pitat istu stvar ili niti ne citat nikakve postove nego doc na chat i pitat "glupa" pitanja, a imaju sve odgovore na forumu. Ja sam uvik za to da se pita ako nije jasno, znaci nac sam postove i savjete, pročitat ih i ako i dalje nije jasno onda pitat. I u tome si u pravu i o tome se ovdje i radi. Ovo sta kazes da smo svi drugaciji i različito percipiraju to stoji..... Zato ima tema i ima vise korisnika koji odgovaraju na tu temu, i svi su drugaciji i drugacije percipiraju stvari i imaju razlicita iskustva. Pa se opet ponavljam prvo čitat postove pa ako nesto nije jasno onda pitati. Normalno da smo svi ujek na raspolaganju  ali prema tome što se može pročitat je od feke post viewtopic.php?f=85&t=7824i svi bi trebali imat taj set?? znači neko se 1.put susreo sa parom, ide isprobat i onda lupi 1oo $ na FT da bi uopče probo parit, ne svidi mu se i onda kod nas dobije manje para.. i sam sam početnik i nikad ne mislim preč na Vamo V5 ili neki kayfun, ithaku i ostale a do toga sam došo čitajuči po forumu  svako početničko pitanje je na mjestu i zaslužuje odg, vi ste starija ekipa, uhodani u to (ali eto mene pitajte nešto oko motora i dobit čete odg) i vama je smješno kad neko želi običnu e cigaru ili ce4 ili evod i ostale jednostavne i jeftine stvari da ih nije šteta izgubit, razbit i ostalo a ne puše prave cigare..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 14 pro 2014 15:38 |
|
|
Nije sm8jesno i svi smo to probali ,samo je logoicno nastaviti sa modovima nakon sto isprobas egice...naravno nije to pravilo nego samo nesto sto vecina napravi . Sad sracunaj koliko si placao analogne i reci da je 100 $ puno 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: VAPE ACADEMY Postano: 14 pro 2014 15:53 |
|
|
sin93 je napisao: Wicked vape je napisao: Ima na forumu more postova za početnike, ima more odgovora, ima more duplih i troduplih pitanja i postova i tema. I ovaj post je namjenjen da se pomogne pocetnicima, nije postan da bi se nekoga uvrijedilo ili da bi se nekog ponizilo. Moras shvatit da ima ljudi kojima je lakse doc na forum, otvorit novu temu i po stoosamdesetipeti put pitat istu stvar ili niti ne citat nikakve postove nego doc na chat i pitat "glupa" pitanja, a imaju sve odgovore na forumu. Ja sam uvik za to da se pita ako nije jasno, znaci nac sam postove i savjete, pročitat ih i ako i dalje nije jasno onda pitat. I u tome si u pravu i o tome se ovdje i radi. Ovo sta kazes da smo svi drugaciji i različito percipiraju to stoji..... Zato ima tema i ima vise korisnika koji odgovaraju na tu temu, i svi su drugaciji i drugacije percipiraju stvari i imaju razlicita iskustva. Pa se opet ponavljam prvo čitat postove pa ako nesto nije jasno onda pitati. Normalno da smo svi ujek na raspolaganju  ali prema tome što se može pročitat je od feke post viewtopic.php?f=85&t=7824i svi bi trebali imat taj set?? znači neko se 1.put susreo sa parom, ide isprobat i onda lupi 1oo $ na FT da bi uopče probo parit, ne svidi mu se i onda kod nas dobije manje para.. i sam sam početnik i nikad ne mislim preč na Vamo V5 ili neki kayfun, ithaku i ostale a do toga sam došo čitajuči po forumu  svako početničko pitanje je na mjestu i zaslužuje odg, vi ste starija ekipa, uhodani u to (ali eto mene pitajte nešto oko motora i dobit čete odg) i vama je smješno kad neko želi običnu e cigaru ili ce4 ili evod i ostale jednostavne i jeftine stvari da ih nije šteta izgubit, razbit i ostalo a ne puše prave cigare.. Ja mislim da si ti krivo protumacio taj fekov post. A i ovo sta si napiso da nikad neces uzet kayfun i ithaku ti je totalno nebitno za ovaj post. Naravno da nije prvi put, naravno da ces prvo bit na egici pa onda ides dalje ako ti pase. Feko je napiso dobar post za nekoga ko oce malo bolju opremu. Da je feko napiso da skocis s mosta bili to napravio? Niko ti nemoze zapovjedit sta da uzmes. Ako si na losoj opremi velika je vjerovatnost da ces prestat s parenjem, zato je i napisana preporuka za nekoga ko oce ic korak dalje. Ovo je isto jedan od primjera da se procito jedan post i da se zakljuci da je to to. Ima na forumu jos preporuka za pocetnicku opremu, ima i pero d.o.o. di mozete vidit koja se oprema prodaje pa malo proguglat da se vidi sta je sta. Ovo je skup sport ako ti preraste u hobi, moras potrosit para da vidis sta ti tocno pase.... ne ide sve preko noci i iz prvog puta. To sta si ti reko da neces na kayfun i ostalo to je tvoja stvar. Vec smo prosli da te strah da ti skupa oprema ne pukne radi prirode tvoga posla. To mi je jasno, al nemoj govorit da si na forumu doso do toga da nikad neces uzimato ovo ili ono. Svaki mod, atty i baterija ima svoje prednosti i mane, sad je na tebi sta ce prevladat i dali ces uzet. Neznam ko ti se to smijo da si na egici al eto... sta god te drzi dalje od prave cigarete i na cemu ti je gust parit na tome i pari jer ta oprema obavlja svoj posao dobro. Opet ponavljam da se zapamti. Ovo je da vama bude lakse... a i nama. Lipo sve procitajte a ako bude pitanja pitajte jer smo tu da pomognemo. I svako pitanje ce dobit odgovor, i svaki clan foruma ce saznat sve sto ga zanima.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 tra 2026 13:41. | Zadnji put si ovdje bio: 22 tra 2026 13:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |