| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Savjet Postano: 09 lis 2014 01:35 |
|
|
Trenutno koristim t3d ali cudne zvukove stvara i pucketa,pa ako netko zna kaj je neka pomogne.. koristim spinner v2 i skuzio sam da uvijek malo ostane na kontaktu dolje i skupi se u tunelcicu do usnika ali ne ulazi u usta (bar ne koliko sam primjetio  ) Da dodam, volio bi kupiti neki novi nastavak, i onda kako sam tek jucer poceo pariti sam skuzio da ima vise opcija ali dripper mi je zapeo za oko pa me zanima a trazio sam i nikako da nadjem dal to uopce ide na ovu bateriju i ako ide dal valja kaj ?hvala
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 08:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Stvara zvukove i pucketa zato sto je to tempirana bomba koja samo sto nije...daj malo citaj forum, koristi trazilicu...na sve postoje odgovori vec odavno napisani.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 11:29 |
|
|
|
Koja je poanta foruma onda? da smo tu i to je to,pa daj pomogni ako znas ako ne nemoj,hvala na savjetu
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 11:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
rootsandculture je napisao: Trenutno koristim t3d ali cudne zvukove stvara i pucketa,pa ako netko zna kaj je neka pomogne.. koristim spinner v2 i skuzio sam da uvijek malo ostane na kontaktu dolje i skupi se u tunelcicu do usnika ali ne ulazi u usta (bar ne koliko sam primjetio  ) Da dodam, volio bi kupiti neki novi nastavak, i onda kako sam tek jucer poceo pariti sam skuzio da ima vise opcija ali dripper mi je zapeo za oko pa me zanima a trazio sam i nikako da nadjem dal to uopce ide na ovu bateriju i ako ide dal valja kaj ?hvala Stvar je sa se tu kondenzira voda i kad nakon nekog vremena ne koristiš parilicu ona dođe do grijača i tu "pucketa", a ovisi i koji tekućinu koristiš i koliko ona sama ima vode u sebi. Spinerica baš nije pogodna za driper, doduše ovisi na koliko ohma složiš grijač u njemu. Vidim da si početnik , pusti dripere za sada doći će i oni na red, naući slagati obične grijače prvo, a kolega ti je lijepo predložio , pročitaj malo i prouči forum, pogotovo onaj dio za početnike. Rado ćemo ti odgovoriti na pitanja, ali barem neko predznanje da stekneš, zato i postoji forum. Moj savjet bi ti bio da u subotu navratiš u Amarenu i upoznaš ljude s foruma i dobiješ odgovor na sve što te zanima.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 12:14 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Već sam negde na forumu napisao popping & crackling is the best sound to hear from your atomizer  Onda znam da radi možeš ćuti i da atomizer stvara “gurgling” noises, to je već malo problem al' niš strašno. Još može čuti i booom  ali samo ako se jaaaaako nonšalantno ponašaš prema opremi  Uglavnom ovo zadnje nikak ne želiš čuti 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 12:32 |
|
|
Fosna je napisao: Već sam negde na forumu napisao popping & crackling is the best sound to hear from your atomizer  Onda znam da radi možeš ćuti i da atomizer stvara “gurgling” noises, to je već malo problem al' niš strašno. Još može čuti i booom  ali samo ako se jaaaaako nonšalantno ponašaš prema opremi  Uglavnom ovo zadnje nikak ne želiš čuti  Ma citao sam prije nego sto sam se upustio u kupovinu ali ne dovoljno ocito , ali tu sam pratim pa cu nekaj i nauciti  Ovo sam htio cuti da je sve ok hhhh,nema gurgling zvukova samo to pucketanje i malo tekucine na konektor iscuri ali doslovno mini kapljice tako da to tu i tamo pobrisem pretpostavljam nista strasno ? hhh Hvala na savjetima,ma sve sam pregledo po pet puta al onda zaboravim kaj sam uopce gledao hhhhh
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 13:09 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
konektori moraju biti čisti. Dobro je isto tako povremeno očistiti sve navoje moda (otpor).
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 19:08 |
|
|
|
da vas odmah pitam kakvi su to sve navoji koje vidjam po netu neki su siroki kao ovaj 510 koji ide na moju bateriju i jos neki koji slice navoju na punjacu ? pa me zanima dal to takodjer mogu na svoju bateriju stavljat ili ne ?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 22:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
rootsandculture je napisao: da vas odmah pitam kakvi su to sve navoji koje vidjam po netu neki su siroki kao ovaj 510 koji ide na moju bateriju i jos neki koji slice navoju na punjacu ? pa me zanima dal to takodjer mogu na svoju bateriju stavljat ili ne ? da te odmah pitam kako iz ovih 45 riječi i 2 znaka interpupcije iko može skužiti što ti zaparavo pitaš ????  Ozbiljno, ako želiš neto pitati daj malo opiši problem i što te muči, jer iz ovoga što si do sada napisao ništa se neda zakljućiti, ajde stiskaj malo te tipke po tipkovnici. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Savjet Postano: 09 lis 2014 23:45 |
|
|
Napišem kratko da nemorate puno čitati  Uglavnom, znam za tipicni 510 navoj ali vidio sam i drugacije , ali posebno me zanima pašu li navoji poput onih na punjaču za korištenje atty-a i drugih raznih naprava ili je taj navoj isključivo za punjač. Npr. puno slika prikazuje tanak dio koji spaja mod i atty pa me zanima neka oznaka toga i na koji navoj ide i ima li to prednosti ili mane ?
|
|
 |
|
 |