Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pomoć pri odabiru atomizera!
 Post Postano: 06 lis 2014 21:31 

Pozdrav ekipo,

Evo javljam se nakon tjedan dana korištenja mog iClear 30B s Hammer Clone-om i javljam da mi clearomizer non-stop curi. Neznam što više napravit! Probala sve metode predložene na youtube, internetu, neznam gdje. Očistila ga par puta, probala zamjenit glavu etc. no doduše nakon par puta što opalim, opet isti problem. Glava grijača ne stoji ravno u bazi, i vidla da dosta puno ljudi ima isti problem s 30B, također ga i nazivaju najlošijim BDC od Innokina :( Jebiga, šta da kažem, svidio mi se vizualno i do sad nisam pronalazila greške s njim, zaista je dobro radio par dana pa nisam ni tražila po netu.

Nakon puno prevrtanja, čišćenja, zamjena dijelova, ništa ne pomaže pa je moje pitanje sljedeće:

Htjela bi, naravno, kupit novi Clearo. Naravno, svi predlažu s mech modom neki RBA/RDA, međutim nisam sasvim sigurna, dakako malo me trta, da sam spremna napast izgradnju vlastitih coilova, zajebancija s ohm/volt, etc. Postoji li ikakav dobar atomizer koji bi radio s Hammerom a da koristi zamjenjive glave grijača? (koristim ga u 18350 varijanti)

Vidim da puno ljudi hvali Aspireov Nautilus, da li se ga isplati uzeti? Da li bi također Nautilus Mini radio na mech mod-u, gledajuć da je otpor samo 1.6-1.8 ohma, a moj 30B imao 2.0-2.1 ohm.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pomoć pri odabiru atomizera!
 Post Postano: 06 lis 2014 22:12 
Moderator

sa dobrim modom rade svi atomizeri ako imaju odgovoarajući navoj. Odgovarajući navoj je danas najčešće 510-tka.

Sad ćeš ćuti 101 prodiku kaj si to kupila ali nema veze.

Ima hrpa dobrih atty-a i pored preskupih inokina, i mogu se naći zamjenski grijači za njih...

Samo stare ( "potrošene" ) grijače nemoj bacata jer te već vidim za pola godine kako "lijevom rukom" premataš grijače a mi ti "nabijamo na nos" ovat tvoj post gore :rotfl:

Nebrigaj nisi jedina ovdje koja se klela da nikad neće .... pa danas ....

Povratak na vrh 

[ 2 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club