evo da ti usporedim lolu i KGD. Lola nabubri kad se natopi, tak da trebas unaprijed znat koliko ce nabubrit. Kad slozis setup, da najbolje wicka, treba parit jedno 3ml mtl i tek tad bude izrazen okus na tom setupu. Na kgd taj break in traje 15min, ako ne i manje. Kgd dosta bolje wicka i lakse se radi s njim. bolje rec, naspram lole, wicka ko lud. Okus na kgd je izrazeniji. Loli treba duze vrijeme da se iz setupa ispere onaj bljak okus novog setupa, na kgd je dosta par pulova.
Muji je po meni blizu kgd, malo slabije wicka, malo duzi break in setupa - jedno 1ml, i mrvicu manje izrazen okus.
Najvise me zivcira kod lole break in. Pocnem parit omiljenu tekucinu ujutro, dok rijesim ta 3ml prodje pola dana, i orakticki najbolji okus tekucine imam 2 sata, kad dolazi do laganog zasicenja aromom tak da... kkgd je puuno bolji. I dry hita prakticki nema. Nikad. Na loli ga je znalo bit. Ja sam isao redom lola-muji pa kgd pa uocavao razlike. Te razlike uocene na istom setupu, na taifunu gt, na istim okusima
Vreca kgd na ebayu se vrti oko 12 usd, djelio okolo, mjenjao vatu svaki dan, na vise attya, i dalje imam 2/3 paketa, a kupio ga u 8. Mjesecu. Pun pogodak i jos uvjek je vata friska. Lola se usere nakon 4 mjeseca, i pol paketa mi ostane... za neku drugu namjenu.
_________________ Berserker 1.5 mtl x2
|