Hvala na odgovoru,
ma oprao sam u kipućoj vodi i tekućem sapunu pa u vrućoj vodi , mislim da je to za fino mašinsko ulje dovoljno, ali naravno nisam gumice skidao

. Sljedeće pranje skidam gumice.
U jednom od tvojih postova sam vidio da za okus preporučaš 2.2. ohma, ja sam sad s drugim colilom na 3 mm fi i žica 28ga , 8 namotaja uspio nagurat na 1.96 međutim okus mi se osjeti tek na 13 W kad je u pitanju Gold MZ s 0,6 nic-a. Pretpostavljam da mi za 2.2. treba još jedan namotaj (pa di ću to nagurat na onako malo mjesta

).
Nigdje nisam uspio naći komentare tko na koliko wata ide i s kojim otporom kod MTL-a. Ako slučajno ima takva tema molio bih link na istu.
One tablice na netu mi nisu uopće jasne odnosno ono što je po njima najbolji seting meni izgleda kao da će mi se sve zapaliti. Sad su lagano pali i prvi mješunzi

naravno da sam jedno 50 ml sasuo što po radnom stolu što sebi po obleki i rukama
Opet par pitanja:
-da li Walter ili Siniša i dalje prodaju svoje uratke? Vidim da Siniša nije bio online jako dugo
-zanima me da li treba poštivati postotke proizvođača za arome odnosno sve arome koje sam kupio su na 10%
-juicedoctor.eu vidim da oni i dalje imaju kombinacije baza sa nicom, ako je to legalno a valjda su našli način mislim da je best buy za baze- molim komentar jesam dobro shvatio.
Isprike ako se neke stvari ponavljau ali jednostavno je forum pre ogroman dana kad god imam vremena) da bih uspio sve pohvatati.