vulja je napisao:
ja cu ti preporučit glaz mini jer ga imam i odlican je
hvala ti na odgovoru, nasao sam stari nautilus mini pa cu na njemu neko vrijeme dok me ne krene, da se skinem skroz sa cigareta
vulja je napisao:
drzi se power moda na tom modu za početak, pusti tc
važi

vulja je napisao:
journey je odličan....i ne valja....sve ovisi koju aromu uzmeš/koja će ti pasat a koja ne....štogod uzeo, uzmi u velikim bocicama tako da samo nalijes bazu nutra, bez brige i pameti oko doziranja....znaci 24ml arome recimo, i uzmes bocice od 100 ml baze i ulijes i gotovo, bez razmisljanja, barem za pocetak dok ne nadjes sto ti pase
bi li htio netko, ako ima zamiješano nekih tekućina (do 6mg), da mi pošalje po 10ml tiskom da probam (platio bih naravno), po mogućnosti od journeya, al naravno može i drugo, da ne čekam mjesec dana da se steepa?
vulja je napisao:
evo meni ide 3. mjesec kako opet parim, i za sada sam našao samo jednu aromu da mi je za all day vape, svih 15 ostalih koje imam su mi za povuc dim dva i to je to
aj svaka čast da si se i ti vratio na parenje. samo da se ne pusi to je smrt stvarno

vulja je napisao:
primjer, svi hvalili Spirit of the woods od Journeya, recimo, čekao mjesec dana, isprobavao ga svakih 3 dana.....i evo ne valja mi ni nakon dva mjeseca, heh
sretno u trazenju

šalji odmah 10ml
vulja je napisao:
EDIT: uzimam Unchained bazu, nemam zamjerke, takodjer sam napravio svoju bazu od pink mule 100mg nikotina i vg/pg koji su mi stajali neotvoreni već par godina, takodjer nemam zamjerke, sve 5.....mislim da s bazom nemres fulat što god da uzmes
imao sam pink mule tri god cca, zamijesao sam neku tekucinu umalo se nisam udavio. uzasna je bila