Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Vraćanje na parenje - pomoć
 Post Postano: 24 ožu 2021 07:51 

Pozdrav ljudi :plus:

Vratio bih se na parenje nakon četiri godine pušenja. Pa ako može par savjeta.
MOD imam, neki sa dvije baterije sa tc, dobar je i radi. Od atomizera koji rade imam geek vape medusu, i neki kayfun prime klon sa Ft koji leaka non stop.
Treba mi novi atomizer. Gledao sam malo po netu, navodno Berserker V2 i Expromizer v4 su kao jedni od boljih za MTL, pa me zanima vaše mišljenje.

Imam neke tekućine ali dosta je godina prošlo, probao sam malo vejpat njih katastrofa su. Isto tako sjećam se da nisam nikad došao na ti sa tekućinama, dok sam živio u zgu bio je feko sa foruma pa je bilo lagano, kasnije sam kemijao sa svojim miješanjem ali nikako nisam ubo arome koje mi pašu, to je i razlog zašto sam prestao vjerovatno.
Koristio sam PINK MULE baze 70/30 vg/pg. Je li i dalje dobar pink mule ili imate neku drugu preporuku?

Vidim MTM store ne radi više, šta se desilo sa njima uopće? ;D

Vjerovatno je JOURNEY dosad razvalio na tržištu, pa bih molio preporuke šta da uzmem za početak pa ću sam zamiješat sa bazom. Par duhanskih i par voćnih.
Krenuo bih sa 6mg pa ću si smanjivati ako mi bude previše. Prvi put isto kada sam prešao na vape nakon pušenja 9mg mi je bilo puno i peklo je, 6mg mi je bilo savršeno.

Hvala puno unaprijed.

LP
:hug:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Vraćanje na parenje - pomoć
 Post Postano: 24 ožu 2021 08:42 

ja cu ti preporučit glaz mini jer ga imam i odlican je :zu:

drzi se power moda na tom modu za početak, pusti tc

journey je odličan....i ne valja....sve ovisi koju aromu uzmeš/koja će ti pasat a koja ne....štogod uzeo, uzmi u velikim bocicama tako da samo nalijes bazu nutra, bez brige i pameti oko doziranja....znaci 24ml arome recimo, i uzmes bocice od 100 ml baze i ulijes i gotovo, bez razmisljanja, barem za pocetak dok ne nadjes sto ti pase

evo meni ide 3. mjesec kako opet parim, i za sada sam našao samo jednu aromu da mi je za all day vape, svih 15 ostalih koje imam su mi za povuc dim dva i to je to

primjer, svi hvalili Spirit of the woods od Journeya, recimo, čekao mjesec dana, isprobavao ga svakih 3 dana.....i evo ne valja mi ni nakon dva mjeseca, heh

sretno u trazenju :plus:

EDIT: uzimam Unchained bazu, nemam zamjerke, takodjer sam napravio svoju bazu od pink mule 100mg nikotina i vg/pg koji su mi stajali neotvoreni već par godina, takodjer nemam zamjerke, sve 5.....mislim da s bazom nemres fulat što god da uzmes

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2021 05:07 

vulja je napisao:
ja cu ti preporučit glaz mini jer ga imam i odlican je :zu:

hvala ti na odgovoru, nasao sam stari nautilus mini pa cu na njemu neko vrijeme dok me ne krene, da se skinem skroz sa cigareta
vulja je napisao:
drzi se power moda na tom modu za početak, pusti tc

važi :D
vulja je napisao:
journey je odličan....i ne valja....sve ovisi koju aromu uzmeš/koja će ti pasat a koja ne....štogod uzeo, uzmi u velikim bocicama tako da samo nalijes bazu nutra, bez brige i pameti oko doziranja....znaci 24ml arome recimo, i uzmes bocice od 100 ml baze i ulijes i gotovo, bez razmisljanja, barem za pocetak dok ne nadjes sto ti pase

bi li htio netko, ako ima zamiješano nekih tekućina (do 6mg), da mi pošalje po 10ml tiskom da probam (platio bih naravno), po mogućnosti od journeya, al naravno može i drugo, da ne čekam mjesec dana da se steepa?
vulja je napisao:
evo meni ide 3. mjesec kako opet parim, i za sada sam našao samo jednu aromu da mi je za all day vape, svih 15 ostalih koje imam su mi za povuc dim dva i to je to

aj svaka čast da si se i ti vratio na parenje. samo da se ne pusi to je smrt stvarno :(
vulja je napisao:
primjer, svi hvalili Spirit of the woods od Journeya, recimo, čekao mjesec dana, isprobavao ga svakih 3 dana.....i evo ne valja mi ni nakon dva mjeseca, heh
sretno u trazenju :plus:

šalji odmah 10ml :sanja:
vulja je napisao:
EDIT: uzimam Unchained bazu, nemam zamjerke, takodjer sam napravio svoju bazu od pink mule 100mg nikotina i vg/pg koji su mi stajali neotvoreni već par godina, takodjer nemam zamjerke, sve 5.....mislim da s bazom nemres fulat što god da uzmes

imao sam pink mule tri god cca, zamijesao sam neku tekucinu umalo se nisam udavio. uzasna je bila :(

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2021 18:17 

spirit žvače bolja polovka, jos malo pa nestalo......mislim da na official stranici od journeya imas testere za uzet, po 5 ili 10ml....baci oko

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 ožu 2021 22:38 

ima testera aroma, za napraviti 20ml tekućine. to se najviše isplati. ali opet, mora stajat

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club