|
.
Sada je: 26 tra 2026 18:25. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 18:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Lima
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 15 lis 2016 22:29 |
|
|
|
Pazi od koliko mg ces uzet pg.
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 15 lis 2016 22:41 |
|
|
Lima je napisao: Pazi od koliko mg ces uzet pg. tnx ma uzet cu cisti PG i to je to
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 02:24 |
|
|
|
nemoj prebrzo bjezat od nikotina,nikotin nije neko zlo. Gustaj u nikotinu i ne brini previse o brzom skidanju s nikotina jer ti to nije cilj nego maknut se s cigareta. Nikotin pomaze u tom i daje osjecaj lijepog parenja
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 05:58 |
|
|
buje3000 je napisao: nemoj prebrzo bjezat od nikotina,nikotin nije neko zlo. Gustaj u nikotinu i ne brini previse o brzom skidanju s nikotina jer ti to nije cilj nego maknut se s cigareta. Nikotin pomaze u tom i daje osjecaj lijepog parenja Ima smisla,nista uzet cu 6 jacinu nikotina 100 ml PG ,tako da cu na kraju imat 500 ml sa 2,7 nikotin i VPG 70/30 i trbalo bi biti sve ok,jedino cu na vrijeme staviti arome da sazriju  javim kako je ispalo
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 07:47 |
|
|
Ay sam ubuduće uzmi gotovu bazu omjera koje ti srce želi i s nikotinom koliko ti srce želi i ne kompliciraj si život.  Čitam tvoj prvi post i odustanem od čitanja.  A ovo što pričaš o okusu - ako ti se neka aroma ne sviđa neće ti dodavanje VGa ili PGa pomoć. Eventualno ćeš ju razvodnit pa ne osjetiti tak jako, ali ona će i dalje biti tu. U svakom slučaju sretno, bilo bi šteta da propadne sad toliko materijala. Ubuduće čitaj prije kupnje 
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 09:21 |
|
|
zvorkapic.os je napisao: Ay sam ubuduće uzmi gotovu bazu omjera koje ti srce želi i s nikotinom koliko ti srce želi i ne kompliciraj si život.  Čitam tvoj prvi post i odustanem od čitanja.  A ovo što pričaš o okusu - ako ti se neka aroma ne sviđa neće ti dodavanje VGa ili PGa pomoć. Eventualno ćeš ju razvodnit pa ne osjetiti tak jako, ali ona će i dalje biti tu. U svakom slučaju sretno, bilo bi šteta da propadne sad toliko materijala. Ubuduće čitaj prije kupnje  Iskreno u pravu si ovo pitam jer mi zao ovih 400 ml ,bacit necu a to jedino mogu poklonit ako to netko uopce zeli, imam 300 ml baze koja nema aromu (VPG 85/15 i 1.5 nikotin) i netko iskusan bi mozda i napravio nesto od toga pa tko zeli neka se javi na pm idem svakih cca 5-10 dana do Ri i cca 1-2 puta mjesecno u Zg tako da nije problem ,ipak radije poklonit pa neka netko spasi mucka tko zna nego baciti ili tu ugnjaviti pola foruma... Dobar dio jutra citam o Valterovim tekucinama,narucit cu njemu i amen jer miksanje za mene ocito nije a u 15 dana znam sta je baterija sta je tank i svega par stvari o tekucinama i nis vise tako da cu radije slusat vas pametnije/iskusnije i hvala jos jednom za svu pomoc,vidim ima jako puno tema,humora,rasprava ugl forum je super 
|
|
 |
|
 |
|
Lima
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 09:53 |
|
|
|
Najpametnije ti je tako uzet gotovu bazu pa muckaj arome ili gotov likvid. Nosu baze vise skupe kao nekad da se uzima veci postotak nik. Pa se reze. A i puno je jednostavnije. Izlijes baze koliko treba ulijes aromu i cekat da steepa.
_________________ Mod: hcigar vt40, lost vape epetite dna60 Smpl v1, Atty: UTA2, rose v2-s, doggy 2k16, 2x CloudOne, hussar, RDA: anima, rda mini
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 10:02 |
|
|
Lima je napisao: Najpametnije ti je tako uzet gotovu bazu pa muckaj arome ili gotov likvid. Nosu baze vise skupe kao nekad da se uzima veci postotak nik. Pa se reze. A i puno je jednostavnije. Izlijes baze koliko treba ulijes aromu i cekat da steepa. Bas to,upravo sam poslao pp Valteru da slozi gotovu tekucinu,baza,aroma,nikotin.... kako se kaze plati pa se rugaj nije mjesanje za mene  Imamo mi ikakvu ponudu na krku tj neko mjesto gdje se prodaje nesto od opreme,tekucina i sl,ako i ima vjerujem da je skroman izbor ali ono tipa zaletit se po malo tekucine ako zafali, grijac i sl?
|
|
 |
|
 |
|
zvorkapic.os
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 10:43 |
|
|
Pari ti koji mjesec gotove tekućine. Isprobavaj razne, nađi šta ti leži. Onda se baci na mix 
_________________ Joyetech eVic VTwo mini Eleaf iStick Power Nano Cubis Pro Kayfun Mini V3 Styled
|
|
 |
|
 |
|
Vastus
|
Naslov: Re: Miksanje vlastitih tekućina 2016 Postano: 16 lis 2016 10:55 |
|
|
zvorkapic.os je napisao: Pari ti koji mjesec gotove tekućine. Isprobavaj razne, nađi šta ti leži. Onda se baci na mix   hocu Upravo narucio i super je cijena. tako da se necu mucit sa miksanjima radije cu ucit o modovima,tankovima,grijacima,vatima itd ,ceka pe puno listanja stranica,tutorijala itd ali neka sve je to gust dok jedan dan ne slozim pravu zvjerku za riganje oblaka 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 26 tra 2026 18:25. | Zadnji put si ovdje bio: 26 tra 2026 18:25. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |