Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Nemesis+Squape
 Post Postano: 14 ruj 2014 17:39 

Nemoj pretjerivati s vatom, ona mora lagano ići kroz grijač, ako zapinje kad ju provlačiš onda si stavio previše i neće ti ju tekućina moći dovoljno natopiti pa češ stalno imati dry hitove... nadam se da si natopio tekučinom vatu i grijač prije nego što si našarafio spremik gore, jel ako si "opalio" na suvo od te vate nema više ništa i moraš ju zamjeniti s novom :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 17:55 

e upravo tako, ubise me dry hitovi, pravo zaboli kad krenem pariti, na to sam mislio kad sam napisao da sav izgorim
isto tako mi je bilo kad sam pokusavao kanthal i vatu staviti u protank mini
ovo kad pritezem ati za ovaj hepek sto mjeri otpor on mjeri sve manji i manji otpor, probao sam i izmedju spinera i aerotanka da izmjerim i ista stvar, ako zategnem aerotank malo jace pokaze 0,6 ako ga stavim da samo dodirne 1,7, a stock grijac je u njemu 1,5 ohm
ovo sto se tice kolicine vate, stavljam da mogu vuci lijevo desno da ne zapinje ni mrve, sad sam stavio jos manje, znaci kad je natopljeno vidim kroz grijac i opet dry hit

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 18:05 
Administrator

veljo_81 je napisao:
izmjerim i ista stvar, ako zategnem aerotank malo jace pokaze 0,6 ako ga stavim da samo dodirne 1,7,

Obrisi kontakte na konektoru ako ima liquida.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 18:15 

jesam, isto, pazite ovo, baza bez tanka pokaze 2,3, stavim tank pokaze low, skinem tank opet baza, ovaj put 3 ohma..., izvadim vatu 4 ohma :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 18:30 
Administrator

veljo_81 je napisao:
jesam, isto, pazite ovo, baza bez tanka pokaze 2,3, stavim tank pokaze low, skinem tank opet baza, ovaj put 3 ohma..., izvadim vatu 4 ohma :)

Cesti problem na squape, centralni pin atya ima slabi kontakt na bazi. Squape sam imao kratko ali ako se dobro sjecam bio je problem s nanosom ematala na navoju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 18:50 

evo slozio sam stabilnih 1,8, zamotao sam zicu skroz u krug oko vijajka + i -, do sad sam samo hvatao ono malo da se ne izvuce, sad sam smotao omce i zategao na smrt, + pin atija zavrnuo malo unutra i nema oscilacije ali ostaje dry hit, doduse ne onaj kao do sad ali prisutan a 9 w

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 19:46 

Veljo ne mozes na vati imat dry hit, znaci da pusis vatu jer vata kad je suha gori

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 14 ruj 2014 19:55 

Ne znam druze ni ja sta i kako, sve napravim kao oni na yt, vata mi ne gori, izvadim nema nigdje da je crno, ne znam sta vise da radim, mogu jos naruciti spagu pa probati na nju pariti
Grijac se uzari kako treba, jednako od sredine prema kraju, jedino sto kod mene ima kapljica po bazi oko grijaca i kad probam solo bazu da vidim kako radi te kapljice prste

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ruj 2014 20:20 

Vata bolje provodi pa ti je manja mogucnost dry hita. Prvo smanji kolicinu vate pa ako nije to onda povecaj. Vjerujem da si malo pretjerao sa vatom

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 14 ruj 2014 22:58 

Ma ne pomaze druze, dzaba sve, samo sam spalio jezik a nisam pario, samo probavao kad napravim grijac Ima li sanse da ne pase fa tekucina 70 pg na kanthal i vatu

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club