|
.
Sada je: 08 svi 2026 01:36. | Zadnji put si ovdje bio: 08 svi 2026 01:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
ferdinandmax
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 24 stu 2014 23:56 |
|
Pridružen: 26 ožu 2014 11:30 Postovi: 433 Lokacija: Zagreb, 10000 - Mobitel: +385921429184
|
mario_tm je napisao: Nabavio sam bočicu lique i flavor arta i sad to cuclam ili umješam sa dekangom da ga ne bacim. Imala je digitalna pljuga vatreno krštenje u subotu i dobro je prošlo.. ...malo su me gledali čudno u birtiji... Ma zaboravi to kako Te gkedaju... Bitno je da Tebi odgovara i da guštaš! 
_________________ MMV Poldiac V2, Roller, 2x DM 18650, Magneto, Ergo, Mini Nemesis SM Nivel V3, SVD, V5, 3x V2 2x SM KL+, 2x eX V2, eX v1, Magoo, RSST, K3.1., KLV2, Russ91, Taif, 2x Itha, 2x Cobra, 3x Prot 2, 2x T3s, T2, 2x iCle 16 Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7 
|
|
 |
|
 |
|
dzanki
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 17 pro 2014 22:16 |
|
|
|
Pozz ekipa. Posto sam novi pa da vas pitam sto mislite o ovome sta sam si uzeo od opreme. Prvo sam kupio anyvape set davide glassomizer mini i evod 1000mah baterija. Onda sam malo gledao tu po forumu i uzeo kanger mini protank 3 i jos jednu 1000mah bateriju. Sta mislite kolko dugo bi mogo na ovoj opremi parit i ako imate neku tekucinu za predlozit da je stvarno dobra i da se moze pusit danima.
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 17 pro 2014 22:20 |
|
|
Ako to zadovoljava tvoje potrebe mozes i ostati na tome,nema pravila. Fa royal,otkrice od prije mjesec i pol 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
dc
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 17 pro 2014 22:21 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 10:01 Postovi: 75 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Javi se Valteru i uzmi TUR
_________________ __________________________________ Nemesis Clone,Chi You,itaste SVD,Joyetech eGo Twist Ithaka Clone,Ithaka Clone,iClear16,Kanger Protank-II,Kanger Protank II Mini
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 17 pro 2014 23:05 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
|
Sto se tekucine tice... Evo i ja sam novi pa da ti prenesem svoje iskustvo... Za pocetak probaj od e-liquid cohiba i menace. Obje su me odvele na "pravi put". Pasu da nisam ni pomislio o analogiji... Menace mi puno bolji btw
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2015 20:12 |
|
|
Fyla je napisao: Sto se tekucine tice... Evo i ja sam novi pa da ti prenesem svoje iskustvo... Za pocetak probaj od e-liquid cohiba i menace. Obje su me odvele na "pravi put". Pasu da nisam ni pomislio o analogiji... Menace mi puno bolji btw Što reći, mislio sam da će me nakon mjesec dana parenja proći volja za duhanskim aromama, ali voćne su mi i dalje ..meh.. jednostavno to nije to. Možda ću za njih biti spreman kad skupim više pariteljskog staža. Ponekad dodam malo cherry-a ili breskve u neke od duhanskih aroma, ali to je to. Usput, nakon dva tjedna parenja, čini se da me pogodio vaper's tongue sindrom ili neka varijanta, naime nakon 1/3 otparenog tanka svaka aroma se skroz izgubi. Prvo sam mislio da je do grijača, tanka, položaja zvjezda, ali izgleda da je do mojih receptora na jeziku. Ne pomaže ni snifanje kave ni struganje jezika. Ako se tako nastavi mislim da ću pariti čisti pg/vg 
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2015 20:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Sasvim normalna stvar za početnika. Meni se i dan danas zna dogoditi period kad ne osjećam aromu...ali sve rjeđe i sve kraće, a tome pridonosi vjerojatnoizvježbanost u izradi dobrog setupa, kvaliteta tekućina koje sada parim kao i često mjenjanje okusa. Navikneš se.  Nabavi si bolji atomizer (ne znam na čemu pariš, ali pretpostavljam da nije Kayfun/Taifun a definitivno sam siguran da nije Ithaka) 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2015 21:20 |
|
|
fek0 je napisao: Sasvim normalna stvar za početnika. Meni se i dan danas zna dogoditi period kad ne osjećam aromu...ali sve rjeđe i sve kraće, a tome pridonosi vjerojatnoizvježbanost u izradi dobrog setupa, kvaliteta tekućina koje sada parim kao i često mjenjanje okusa. Navikneš se.  Nabavi si bolji atomizer (ne znam na čemu pariš, ali pretpostavljam da nije Kayfun/Taifun a definitivno sam siguran da nije Ithaka)  Zanimljivo, znači to je jedna od početničkih boljki? Onda super, pobojao sam se da će to tako ostati  Parim tek mjesec dana na kangerovom emowu, jedna od boljki koliko vidim po raznim forumima je aroma koja je na ovim grijačima ponešto prigušena, ali teško mi je bilo što reći jer je to jedini atomizer koji sam dosad probao. Tekućine koje sam dosad imao prilike probati su uglavnom FA i Hangsen. Bolji atomizer uskoro. Kayfun vjerojatno. Nešto sa žicom svakako, jer mi kupovanje ovih non-rebuildable grijača već sad ide na živce.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2015 21:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Nije samo kod početnika...ima tu puno stvari o kojima ovisi takvo teško, ali ipak izlječivo stanje! Kod Aromami tekućina uparenih sa kakvim CE4 je najizraženije...umrtvi ti okusne pupoljke na mjesec dana.  Mozak također. Želju za životom isto.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2015 23:58 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
DirtyGarry je napisao: Fyla je napisao: Sto se tekucine tice... Evo i ja sam novi pa da ti prenesem svoje iskustvo... Za pocetak probaj od e-liquid cohiba i menace. Obje su me odvele na "pravi put". Pasu da nisam ni pomislio o analogiji... Menace mi puno bolji btw Što reći, mislio sam da će me nakon mjesec dana parenja proći volja za duhanskim aromama, ali voćne su mi i dalje ..meh.. jednostavno to nije to. Možda ću za njih biti spreman kad skupim više pariteljskog staža. Ponekad dodam malo cherry-a ili breskve u neke od duhanskih aroma, ali to je to. Usput, nakon dva tjedna parenja, čini se da me pogodio vaper's tongue sindrom ili neka varijanta, naime nakon 1/3 otparenog tanka svaka aroma se skroz izgubi. Prvo sam mislio da je do grijača, tanka, položaja zvjezda, ali izgleda da je do mojih receptora na jeziku. Ne pomaže ni snifanje kave ni struganje jezika. Ako se tako nastavi mislim da ću pariti čisti pg/vg  A zasto bi morao (vec nakon mjesec dana) proci na neduhanske? A da je aroma bitna, meni iz osobnog iskustva je... Evo da sam neke arome probao prije nego neke koje jesam, pitanje dal se ne bi vratio na analogiju. Ovako sam shvatio da ipak ima onoga kaj meni pase i kaj mi valja. Dosta je to i individualna stvar, ovisi o pojedincu i sta njemu pase. Samo kazem da ne treba odustati ako ti prva stvar ne legne...
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 08 svi 2026 01:36. | Zadnji put si ovdje bio: 08 svi 2026 01:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |