| Autor |
Poruka |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 01 sij 2012 16:51 |
|
|
ljudi sretna vam nova i dobro parenje  evo naručio sam ego-t 1100 mili ampera baterija i sad jedno pitanje http://www.e-cigareta.com.hr/pr/eGoTna ovoj stranici sam naručio cigaru i tekučinu,tekučina mi je stigla jer sam je prije naručio i sa starom cigarom mi neče da pari,pari ali prva 2 dima pa onda sve slabje i kad je malo ostavim opet isto znači kad odstoi onda pari 2 dima pa ništa,a sa orginal refilima pari normalno.znači ne odgovara tekučina za ovu cigaru.zanima me oče li sa ego-t ova tekučina parit,ima li itko iskustva sa ovim i ako mi možete preporučit gdje uzet tekučinu koja če ljepo parit i imati ljepu aromu jer definitivno prelazim na e-cigaru ovdje me 100ml tekučine izašla 129kn + 15 kn aroma i to mi je jeftino skroz.to sam naručio u rublici uradi sam. ovo sve pitam jer sam nestrpliv i volio bi što više znati dok mi ne stigne ego-t i koliko se dugo može parit sa nim kad je baterija puna i koliko treba da se napuni.i ovaj prekidač 5x ne razumjem jeli to svaki put treba pritiskat kad hoču povuči dim ili kako to več radi hvala na pomoči i ovo je odličan forum koi me potako na e-cigaru i sretan sam što sam naletio na njega i vas koima nije teško objasnit neke stvari početniku kao meni. 
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 01 sij 2012 17:48 |
|
|
cuky je napisao: ljudi sretna vam nova i dobro parenje  evo naručio sam ego-t 1100 mili ampera baterija i sad jedno pitanje http://www.e-cigareta.com.hr/pr/eGoTna ovoj stranici sam naručio cigaru i tekučinu,tekučina mi je stigla jer sam je prije naručio i sa starom cigarom mi neče da pari,pari ali prva 2 dima pa onda sve slabje i kad je malo ostavim opet isto znači kad odstoi onda pari 2 dima pa ništa,a sa orginal refilima pari normalno.znači ne odgovara tekučina za ovu cigaru.zanima me oče li sa ego-t ova tekučina parit,ima li itko iskustva sa ovim i ako mi možete preporučit gdje uzet tekučinu koja če ljepo parit i imati ljepu aromu jer definitivno prelazim na e-cigaru ovdje me 100ml tekučine izašla 129kn + 15 kn aroma i to mi je jeftino skroz.to sam naručio u rublici uradi sam. ovo sve pitam jer sam nestrpliv i volio bi što više znati dok mi ne stigne ego-t i koliko se dugo može parit sa nim kad je baterija puna i koliko treba da se napuni.i ovaj prekidač 5x ne razumjem jeli to svaki put treba pritiskat kad hoču povuči dim ili kako to več radi hvala na pomoči i ovo je odličan forum koi me potako na e-cigaru i sretan sam što sam naletio na njega i vas koima nije teško objasnit neke stvari početniku kao meni.  Na Ego-T neke VG tekućine slabo dolaze na grijač (preguste su). Probaj nekoliko puta potegnit bez paljenja, dok ne vidiš mjehuriće u tanku. Ovaj 5-klik je za izgasit e-cigaretu da ti se u žepu ne aktivira. 5x klik i lampica 3 puta bljesne i isključena je. Izvadiš iz žepa, 5x klik, opet bljeskanje i normalno nastaviš parit. Dok uvlačiš držiš dugme pritisnuto, i dugme svijetli.
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 05 sij 2012 17:53 |
|
|
evo stigo mi ego-t  pitanje koliko moram puniti prvi put bateriju 1100
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 05 sij 2012 19:24 |
|
|
|
Dok se ne upali zelena lapica na punjacu.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 05 sij 2012 20:26 |
|
|
upalila mi se nakon 30 min da nije možda uvaljena keka korištena baterija 
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 05 sij 2012 20:48 |
|
|
|
Mislim da nemas razloga za brigu. Baterije se nikad ne isporucuju prazne i to je najvjerojatnije razlog zasto se je brzo napunila.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 05 sij 2012 21:40 |
|
|
evo ja sam je digao nakon 5 sati punjenja i radi uredno  sad čemo vidit koliko a ja se sad odoh parit,hvala na brzim odgovorima.ja ču se javit sutra jer radim cjelu noč pa da vam rečem kako je. 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 14:46 |
|
|
evo da vam javim ego-t radi ljepo,ali imam problrm.  ja sam se prehladio i sad kad potegnem uhvati me kašalj i nemogu se pariti.jeli to slučaj i kod vas,a sa normalnim cigarama me ne hvata kašalj.jeli to normalno ili se ja zavaravam da mi ego radi ljepo
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 14:59 |
|
|
Kad se malo uhodas onda mozes i sam sebi spremat tekucine,tako je bolje jer tacno znas koja ti jacina nikotina odgovara,kakva aroma itd.... Ovo sa rezanjem grla moze biti i jedno i drugo,znaci moze biti od prehlade pa ti smeta koncentracija arome ili slicno.Ne mogu da ti dam savjet ovako kad pretpostavljam da kod sebe imas samo gotove tekucine.Jedino sto ti mogu preporuciti je da ides do obliznje apoteke i kupis "Propylen Glycol" i snjime malo razblazis te gotove tekucine,ne svu kolicinu vec malo...pa da probas i vidis.Ovo je samo u slucaju da ti je tekucina prejaka za iritirano grlo.... Pitaj slobodno kad ti bilo sto zatreba samo nam daj konkretnije sto koristis,koju jacinu,koje arome,koje atomizere u smislu dali su "regular" ili "LR"...vise informacija-bolje resenje 
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 16:20 |
|
|
|
Nisam bas siguran za PG. Pogotovo ak ima upalu grla. Ja sam na primjer od PG-a dobil takvu groznu upalu grla da sam dva dana bil samo na vodi i rijetkoj juhici. Moj organizam ga ne podnasa. Dok sa VG-om nisam imal takvih problema. Pogledaj na flasici kojeg sastava ti je tekucina. Moguce da i ti ne podnasas PG. Mada, jedna noc parenja PG-a je premalo vremena da ti se bi razvila upala. Prije bi bilo da ti se je poklopila upala sa pocetkom parenja.
Druga mogucnost je da ti atomizer radi na suho (premalo tekucine). U tom slucaju bi te moglo iziritirat za jednu noc.
|
|
 |
|
 |