Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Ceramic coil
 Post Postano: 09 tra 2016 14:34 

zoolander je napisao:
Bichar, isto sam razmisljao o tritonu doduse ne mini verziji (na trzistu je i vec i triton v2), al nisam citao dobre komentare. Takoder ih puno korisnika prodaje, dosta su veliki problemi s curenjem na drip tipu i dole na spoju, tak da je ipak pala odluka na nautilus.. E sad mozda mini verzija nema te nedostatke, mada bi se trebalo raditi o istom tanku...

Što se tiče Tritona 2,to mi je najbolji atty s gotovim grijačima. Koristim samo ove od 1.8 Ohm-a i prezadovoljan sam. Curenja nema, apsolutno, jedino se zna skupit kondenzat na drip tipu, a to se riješi lako maramicom. Aroma je fantastična, a grijači traju duuugo.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Ceramic coil
 Post Postano: 09 tra 2016 17:14 

zoolander je napisao:
Molit cu te da napises s kojim coilovima paris? Kako radi s kupovnima clapton 1.5? Da li ti pljuje takucinu kako ljudi tvrde? Dal ima metalan okus? I da li pusta na spojevima?Zanima me da li bi, po tvojij procjeni, dobro radio u power modu s clapton grijacima 1.5, parim mtl, nisam dobroga cuo za ovaj tank, al me nekaj vuce k njemu, best buy opcija za parenje u subomu i above...

Koristio sam samo 1.5 Ohm grijace. Kao sto rekoh, pljuvati tekucinu hoce ako ne pazis sta radis prilikom punjenja. Kad punis tank, ni slucajno ici preko crte, uvrnes navoj par krugova tek toliko da gumica dodirne tank, okrenes naopako i zategnes. Ja jos nisam imao curenje, ali mora se paziti sa snagom. Sve preko 15W riskiras dry hit. Po meni je to najveca manacubisovih grijaca. Trebali su otvore za dotok likvida napraviti malo vecima. I kao sto rekoh, ja parim relativno rijetku tekucinu, pa mozda zato i nemam problema, no eto, isti taj Cubis sam dao kolegi koji se tek doselio ovamo, vidio koliko su ovdje cigarete skupe pa odlucio probati pariti. Dao sam mu ga prije cca 2 tjedna i jos mi se nije pozalio da mu nesto ne valja.
Na spojevima ne moze pustati ako su ti sve gumice na mjestu...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 20:44 

zoolander je napisao:
Bichar, isto sam razmisljao o tritonu doduse ne mini verziji (na trzistu je i vec i triton v2), al nisam citao dobre komentare. Takoder ih puno korisnika prodaje, dosta su veliki problemi s curenjem na drip tipu i dole na spoju, tak da je ipak pala odluka na nautilus.. E sad mozda mini verzija nema te nedostatke, mada bi se trebalo raditi o istom tanku...

Aspire triton v2 koristi drukčije coilove, mislim da su oni kompaktibilni s atlantisom (ispravite me ako griješim)
coilovi koji se koriste u nautilusu (ili nautilusu mini) mogu se šerati s tritonom minijem i obrnuto, ovi iz tritona (ne mini) ne mogu
ispada da triton i triton mini nisu isti tankovi...barem što se coilova tiče, e sad oni upućeniji bi mogli bolje odgovoriti na ovo

što se tiče curenja nemam pojma, obični triton možda ima te probleme za mini nisam čuo

pošto imam nautilusa mini, te još nekoliko kutija BVC coilova od 1.6 ili 1.8 oma, neće mi propasti ako nautilusa ostavim sa strane već ih slobodno koristim i na tritonu mini...isto vrijedi i za nove clapton coilove 1.8 oma koji sada dolaze s tritonom mini
kako rekoh win-win situacija što se tiče upotrebe coilova

a kako je saša rekao, triton mini je odličan tank za MTL, po njemu bolji od nautilusa. ma čim vidim način punjenja s vrha odma mi je draži dva puta :plus:

uostalom kupio ga i čekam da dođe..kad isprobam mogu reći svoj sud koji mi je bolji, vjerujem da sam pogodio :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 23:46 

Ja sam kupio Tritona 2 onako iz znatiželje da samo probam a isto volim da vidim liquid u atty.
Kad je došao montirao sam grijač od 1.8ohm(prakticiram MTL) i ostao ugodno iznenađen sa aromom i parom.
Do sada nikad mi nije procurio a kad nadopunim tekućinu kao da hoće zagrgljat ali napravim par pufova zaredom i to je to :vaper: i :auto: .
Bar zasada najbolji atty nikad problema sa njim a to šta dolazi do kondezacije meni ne smeta, obrišem 3-4 puta dnevno i nikome ništa idemo naprijed.

Nekome dobar a nekome nije, pa nismo svi isti kao ni prsti na rukama

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 tra 2016 23:46 

ok, i ja sam oftopičaril al ovo je sad otišlo predaleko, pa možda bolje da se vratimo na temu

Povratak na vrh 

[ 25 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club