zoolander je napisao:
Bichar, isto sam razmisljao o tritonu doduse ne mini verziji (na trzistu je i vec i triton v2), al nisam citao dobre komentare. Takoder ih puno korisnika prodaje, dosta su veliki problemi s curenjem na drip tipu i dole na spoju, tak da je ipak pala odluka na nautilus.. E sad mozda mini verzija nema te nedostatke, mada bi se trebalo raditi o istom tanku...
Aspire triton v2 koristi drukčije coilove, mislim da su oni kompaktibilni s atlantisom (ispravite me ako griješim)
coilovi koji se koriste u nautilusu (ili nautilusu mini) mogu se šerati s tritonom minijem i obrnuto, ovi iz tritona (ne mini) ne mogu
ispada da triton i triton mini nisu isti tankovi...barem što se coilova tiče, e sad oni upućeniji bi mogli bolje odgovoriti na ovo
što se tiče curenja nemam pojma, obični triton možda ima te probleme za mini nisam čuo
pošto imam nautilusa mini, te još nekoliko kutija BVC coilova od 1.6 ili 1.8 oma, neće mi propasti ako nautilusa ostavim sa strane već ih slobodno koristim i na tritonu mini...isto vrijedi i za nove clapton coilove 1.8 oma koji sada dolaze s tritonom mini
kako rekoh win-win situacija što se tiče upotrebe coilova
a kako je saša rekao, triton mini je odličan tank za MTL, po njemu bolji od nautilusa. ma čim vidim način punjenja s vrha odma mi je draži dva puta
uostalom kupio ga i čekam da dođe..kad isprobam mogu reći svoj sud koji mi je bolji, vjerujem da sam pogodio