Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Nemesis+Squape
 Post Postano: 20 ruj 2014 11:42 

Rizbo je napisao:
veljo_81 je napisao:
konacno napredak, 2x2 mm spaga i 0,25 zica dobijen 1,6 ohm, nema onih kapljica sto prze, ne udara po zubima, pare ima, aroma je onako, cuban supreme koji u protank miniju se osjeti na kubanku ovde nije takav nego nesto slatko al nije lose za pariti
0,2 zicu sam probao bar 20 puta i sa jednom spagom i sa dvije, svaki put mi je davala zagoren okus, 0,25 prosla iz prve

Kad sam ti predložio žicu 0.25 koju i sam koristim nisi me htio slušati. :lol:
Predlažem ti i vatu... Bolji je okus. Izraženiji.

Pokusao, bolja mi je spaga, nema onih kapljica sto prscu, zica mi je ok, ne daje ona zagoreno, nisam ja dobro stegao, to treba jako zamotati, sad sam stavio 0.2 oko dvije spage, dobio 2 ohma i razbijam parom, kad je puhnem u soferku auta nista ne vidim na sekund :) Sve od 1.8 do 2.5 ohma meni pase na spagama, ispod 1.8 se isto moze pariti ali puno grije ati i mod, preko 2.5 daje premalo pare, aroma je jaka koliko god ohma probam, dry hita nema ni kad potegnem 10 puta zaredom, dobar ati, ako ce kayfun biti ovakav ja cu biti jedan sretan vaper :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 ruj 2014 22:44 

Zbog cega bi mi se nakon par sati parenja pojavljivao kiseo okus, desava se s na bilo kojem otporu, bilo kojoj debljini zice, i na vati i na spagi? Svasta sam pokusao ali svejedno se pojavi

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 ruj 2014 22:57 

mozda si mrvicu prejako zategnuo kanthal pa ti slabo wicka...to oce na kiselo :vom:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 23 ruj 2014 23:02 

Jbmga, pokusao sam i manje zategnuto al onda radi dry hit, fora je sto poparim 1-2 ml i sve bude ok a onda pocne zajebavati

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 ruj 2014 00:03 
Administrator

veljo_81 je napisao:
Zbog cega bi mi se nakon par sati parenja pojavljivao kiseo okus, desava se s na bilo kojem otporu, bilo kojoj debljini zice, i na vati i na spagi? Svasta sam pokusao ali svejedno se pojavi

Veljo gdje ti radis? Mislim jeli zagadjena atmosfera kod tebe? U jednom danu posaugas nekoliko stotina litara zraka kroz atty, a dobar dio tog smrada ostaje na grijacu.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 ruj 2014 07:06 

Drvna industrija, atmosfera je ok. Nije mi se to desavalo ranije, ja tu nesto z al ne kontam sta, evo za sad je ok, sinoc premotano, juce mi je otprilike nakon 3 h pocelo kiselo
Jos nesto sam primjetii, premotam grijac, stavim squape na spinnera, 3.3-3.8 v sve super, 4.3-4.8 gori, nedovoljno liquida, koji je idealan fi zavojnice za ovaj moj squape, u stvari jel bolji manji ili veci precnik

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 ruj 2014 09:42 

Kiselo može biti i od vlage koja se kondenzira unutar komore, a došla je iz okolnog zraka ili se radi o slini.
Može biti da imaš puno vode u tekućini koju pariš. Tada isto zna zajebavat.
Onda ti dolazi do mikro iskrenja pa bude kiselo kao da si stavio jezik na bateriju +/-.
Meni se je to jednom dogodilo na kayfun klonu kad su polovi bili jako blizu. Malo turpijanja i riješeno.
Možda si oštetio bazu i onaj izolacijski sloj pa ti negdje probija?
Promjer zavojnice na grijaču je kod mene 2 mm, razmaknuti coilovi, vate malo, tek toliko da ne zacuruje u otvor za zrak.
Ne grglja, ne curi, nije kiselo. Ne razumijem kako možeš imati toliko problema sa tako jednostavnim tankom???

Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 ruj 2014 10:20 

Jbg, jesam ga malo sazuljao jer sam morao nakucati bazu, nije ona bila dobro upresana pa me zezala al nisam zakacio nigdje kud ide grijac i sad su mi otpori normalni, zavojnica kod mene na vati 3 mm, ajde probacu na 2 staviti. Navikao sam na protanku i aerotanku puhati u tank dok parim, jel me mozda ta navika zeza?

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 24 ruj 2014 10:32 
Administrator

veljo_81 je napisao:
. Navikao sam na protanku i aerotanku puhati u tank dok parim, jel me mozda ta navika zeza?

:joj:
Kad otpustis prekidac moras jos sec ili dvije vuci da sva para izadje van. U protivnom dolazi do kondenzata koji kvari aromu. Ti radis tocno suprotno.
Inace tekucina kad se pokvari onda se ukiseli. Izgleda da si pronasao nacin kako ekspresno povariti liquid.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 24 ruj 2014 10:55 

Procitao sam to u 10 zapovijedi jos onda kad sam se regao ali nekako sam skontao da mi je parenje najljepse na ovaj nacin, evo probavam, squape mogu tako pariti na spinneru sa 4.8 v, znaci morao bih staviti kick i probusiti vece rupe za zrak ako cu ga pariti na nemesisu a onda kad dodje furry-s kog sam narucio za squapea bice previse zraka... Komplikovanog li zivota :) Hvala na savjetima, dosta stvari sad je jasnije

Povratak na vrh 

[ 120 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: Bing [Bot], bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club