Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: mod-ati a da sve radi savršeno
 Post Postano: 06 sij 2015 15:20 

meni su lite + i crni russian 91% curili ko nenormalni. recimo da je bilo pola pije pola šarcu daje. prebacio sam se sa vg70 na vg/pg 50:50 i prestali curit. sad rade bez greške. nije mi jasno ali da se pohvalim. curit će i kad kayfuna krivo puniš. curi i kad su orinzi loši. i curi kad vučeš ko sivonja. meni je svaki ati curio. svaki curi ako nešto radiš krivo. i sad mi i taifun curi ako setup napravim površno. koliko vidim, nitko do sad nije spomenuo klon lite+V2 da mu nije super, to govorim za onaj na fasttechu koji dođe 26.68 usd. taj bi trebao bit najbolji klon.

šta se tiče moda, DM je stvarno super stvar. radi. stalno. pouzdano. jedino mi je gumica na konektoru bila ispala prilikom čišćenja i to 5mj nakon što sam ga uzeo. poslao Kinti, on riješio i u 10 dana opet mi se vratio. moram priznat da je stvarno gušt parit na DM-u i taifunu. milina. Lp

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 sij 2015 15:48 

Buje3000, e pa za tog kajfuna i kazem. Meni stvarno dobro rade i ne cure. Ali naravno da ce procuriti ako nesto krivo radis, bilo los setup bilo punjenje ili orinzi...

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 sij 2015 16:15 

ma naveo sam čovjeku šta može bit. iako ja kayfuna kad punim, ne zavrnem samo da uhvati navoj pa onda okrenem naopačke nego napravim 1 đir do đir i pol pa onda okrenem naopačke i zašarafim do kraja. govorim za punjenje preko top-capa. nikad nisam imao tu verziju klona (26.68) nego druge. ima vremena....

Povratak na vrh 

Naslov: mod-ati a da sve radi savršeno
 Post Postano: 06 sij 2015 16:49 

Ja mogu svakog sloziti da curi :-)
Nemre ti nitko garantirat za bilo koji ati da nebu curio. Sve ovisi o tebi kak budes slozio i iz kojeg pokusaja budes dobro slozio.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 sij 2015 17:20 
Moderator

polako se gubite od osnovnog pitanja koje je Ladislav postavio

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 sij 2015 18:46 

Ladislav
Preporuka za idealnu opremu budeš našao puno na forumu. Meni je cjenovni prag 200 hrk pa ti ne pokušavam niš predložiti :zu:

Jedno je na žalost istina :cry: e cigareta nije (možda i ne bude) tak jednostavna kao obična cigareta :conf:
mislim ono, otvoriš kutiju, izvadiš cigaretu, zapališ i opušak odbaciš u pisoar u kafiću :zu:
I naj oprema bu te povremeno živcirala. Ak niš drugo, kap liquida na konektoru, povremeni dry ili short ili nešto
Za sad je tak :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2015 09:43 

Kao i uvijek do sada Vaši postovi su izuzetno korisni.
Hvala na trudu,
Igrati ću se dalje pa ćemo vidjeti.

Pozdrav

Povratak na vrh 

Post Postano: 07 sij 2015 10:37 

Onaj set koji si zapikirao u MTM-u je definitivno odličan set. Kad kupiš original kaju, i počne ti curiti, onda barem možeš biti siguran da si ti negdje zeznuo, dok se a klonovima uvijek pitaš tko je kriv, ti ili kinez.
Premda, opet ću reći, niti klon nebi trebao curiti ako su orinzi dobri. Pogledaj si da nisi izgubio onaj mali oring u top capu u kojeg ti ulazi dimnjak od komore. Ljudi su često gubili takve stvari dok su prali atomizere a pošto je sitan, ako ispadne, velika je šansa da nećeš ni skužiti da ga nema dok ne procuri na sve strane.
Ili, ako hoćeš solidan klon, onda ciljaj na Ehpro ili Infinite. Ja imam kaju ehpro, padala je i letila po 3 kata tumbajući se po stepenicama , par puta bila u svježem betonu, i nikad ništa, čak mi ni plastični tank nije pukao.
Samo polako, rebuildable atty-ji zahtjevaju da im se posveti pažnja kad radiš setup ako hoćeš da daju svoj maksimum...

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2015 10:52 

Diablo, hvala na trudu i savjetu.
Sve gumice su na svom mjestu. Problem je za sada riješen tako da sam u tekućinu 50/50 dodao cca 20 tak% čistog VG-a.
Očito je bila presudna rijetkost tekućine. No s obzirom da mi takva mješavina (30-70%) više odgovara neću više čačkati.

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 sij 2015 14:14 

Nauci rebuildat kayfuna kako spada i nikad te nece zajebavat, skoro pa nikada je greska u samom atomizeru.
A sta se tice modova, hoces mech ili regulated? I naj bolji naj skuplji modovi crkavaju i zajebavaju pa mislim da ti je najbolje uzet neki malo bolji klon, ustedit para a dodje ti na isto.
Ja sam si nedavno uzeo Praxis mod pa ti javim utiske jer jos uvijek ga cekam da stigne...
http://www.fasttech.com/products/2020002

Mislim da je Praxis naj jednostavniji mech i naj manje bi trebo zajebavat.

A sta se tice curenja kod kayfuna, probaj neku tekucinu sa visim postotkom VG-a tipa 80%VG i stavi malo vise vate.

Ugl preporucam ti Praxis mod sa Sony VTC5 / VTC4 baterijom i dobar build na tom kayfunu sta imas jer stvarno nema neke posebne razlike izmedju originala i klona...

Ako bas hoces regulated onda mozda Joyetech e-vic supreme http://mtmstore.hr/joyetech-evic-supreme-1206/ jer ipak je 30W.

Povratak na vrh 

[ 42 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club