| Autor |
Poruka |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 05 sij 2015 19:59 |
|
|
|
Diablo, ako ti se da mogao bi napisati kratki manual.
Više zraka - manje zraka, više vate-manje vate, relacije, odnosi, posljedice, naravno govorimo o atiima tipa kayfun.........
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 05 sij 2015 20:32 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
|
Al ga komplikujete, sad ovo kad vidi pocetnik pomislice ako je kayfun ovakav a kazu da mu je najlaksi setup kakvi su ostali. Kfl je u pitanju ako sam dobro vidii, svaki put kad vuces ko sivonja potopices ga, ja sam imao kfl i vukao ko sivonja i potapao ga, 3.1 moze da se vuce kao sivonja, kfl ne moze, zato sam ja odlucio ostati sivonja, kupio 3.1, kfl prodao
Sent from my D2005 using Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 05 sij 2015 21:56 |
|
|
|
i dalje mi nije jasno sto pricate. u teoriji ja znam i avion voziti ali tek kad bi ga probao voziti bi skuzio jel znam ili ne i kako treba a kako ne. ista stvar i sa setupom na kajfunu koji je najlaksi sto postoji i za najvece ljenivce poput mene. znaci stavis coil, provuces vatu i paris. the end. ja vucem ko sivonja i nikad ne potopim kfl+v2l, ako zajebem setup onda cu ga potopiti(MOZDA). ali setup ocito ne zajebem. probajte staviti manje vate, pa vise vate, pa ovo pa ono, pa nije ovo svemirski brod :S
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 05 sij 2015 22:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
kako ne, 747 zna svaka budala spustiti, pa i kad koji motor ne radi 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 05 sij 2015 22:09 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
rrzdrr, pa već smo zaključili u jednoj raspravi da Kayfun dozvoljava svašta i da je zato dobar i za početnike i za ..... Ali Uz dobar setup ti određuješ što i kako ćeš pariti, uz loš setup Kaya određuje što i kako, tj. uz loš setup moraš biti spreman na kompromise.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 05 sij 2015 23:49 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Nema tu nikakvog manuala, setupi su jednostavni za složiti jednom kad ga pohvataš. Jedino pravilo je da ne treba vući kao sivonja. Kao što vidiš, mišljenja su kao i šupci, svako ima jednog 
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: kayfun lite V2 - potapanje kanala za zrak Postano: 07 sij 2015 09:46 |
|
|
Znači vježbom do savršenstva (zadovoljstva) 
|
|
 |
|
 |