Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: VAPE ACADEMY
 Post Postano: 14 pro 2014 18:35 
Moderator

fala ti bože da netko shvaća. bože moj, ako netko uživa u egicama, samo neka nastavi. u mom postu piše što nabaviti prije nego što se naruči naprednija oprema...to ne znači da OBAVEZNO morate preći na nešto ozbiljnije...ali pravo uživanje u aromama i pari je gotovo nemoguće sa egicama. što god imand rekao. :D bit svega ovoga je da se maknu ljudi od pljugi i da opet nauče uživati...a tokom vremena da imaju novi hobi. bar ja to tako vidim.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2014 18:49 

:hamm:

od veteranske ekipe valjda sam jedini na ego :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2014 20:00 

damirdjg : kako ko, neko če ostat na egici, znam starije ljude koji već 2 god su na onoj što izgleda ko cigara, kupe u Vukovaru za 30kn 50refila i mjenjaju i sretni..

Wicked vape: kayfun i itaku sam bubnio jer sam se toga prvog sjetio, ne osobno ništa haha a čitajuči forumom stalno neko traži neki "idealan setup" i youtube i sve, prije nego sam sebi kupio evod pregledo sam 58242 vrsta egica i modova itd.. tek 4-5 dana poslje nego sam kupio sve našo sam ovaj forum i pero d.o.o.
niko nikoga ne može na ništa naterat, nisam to reko :)

feko: možda si pomogo nekome ko je već u svjetu modova, slaganja setupa i nosanja ženske torbice sa opremom..
ali ja nisam ovdje zbog toga posta iz te teme nego zato da jednostavno neke vaper akademije "da nas ne pitaju gluposti" kako stoji u prvom postu ove teme.. neko sa 40-ak god i baš se njemu da sad čitat stare postove, ovu tražilicu ni ja ne kontam koristit..tako da če logično otvorit temu i tražit pomoć u kojoj ga isprdavaju..

neda se meni pisat više.. uživajte :zvoncica:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 pro 2014 23:08 

sin93 je napisao:
vaper akademije "da nas ne pitaju gluposti" kako stoji u prvom postu ove teme.. neko sa 40-ak god i baš se njemu da sad čitat stare postove

neda se meni pisat više.. uživajte :zvoncica:

Evo sad da rijesimo sve. Ko god se naso uvrijeden sta sam napiso "glupa" pitanja neka mi oprosti. To nije namjenjeno kao uvreda, nego kao zajebancija i molim da se od sad na to tako gleda.

Ima ljudi koji imaju i preko 40 god pa citaju. Jer stoposto ima jos ljudi sa istim problemima i tema je naceta i odgovorena. Da je kliknit na link koji sam stavio u prvom postu vidili bi da sve tamo pise i da netrebaju ni trazilice, ni gubit vrime ni nista. Kliknes otvori se i citas :D

Ja imam iskustva skoro 4 ipo godine pa jos uvjek citam i pitam kad mi nije jasno, pa to i ocekujem od novih vapera. Ali kad vidim da stoje 3 teme jedna za drugom, sa istim pitanjima onda mi nije jasno ko je tu lud.

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.