|
.
Sada je: 23 tra 2026 18:44. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 18:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 02:24 |
|
|
sin93 je napisao: ma nee, puno manje od 600kn (blizu sam Bosne i Srbije, u Hr sam kupio možda 5 kutija cigara otkad pušim) tako da me izađu neki 150-200kn duhan pa pravim ili baš cigare..
ako dam 600kn za to, pa svaki mj za tekučine i bateriju ili neke one grijače i nez ni sam više sta ide u to po 150kn, jednostavnije mi je napravit si cigara pravi i jeftinije.. šteka je 120kn i to imam mj dana sam, bez neki dugi fešta i djeljenja Imas pravo potpuno,udri po cigaretama ...moj savjet da pocnes i malo jace doze...kutiju kutiju i pol...okani se tih baterija i nekih onih grijaca i nez jos cega..
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 15:18 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Uostalom, od cigarete se puno bolje iskašlješ nego od baterije 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 16:38 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
nee.. niste vi mene skužli, nije problem u tih 150kn mjesečno nego: kupit ću cigaru (npr onu što je neko stavio sliku) i koristit ju 2 tjedna, ona će stat radit a ja neču imat pojma šta treba zamjenit, dok ja vas pitam, pa dok nađem isti dio na njuškalu i dok on stigne to će trajat barem 3 dana i u to vrjeme ja ću pojest kubik drva. to je problem, kao i sa ostalim cigarama, nisam na kompu da pogledam ponudu na forumu pa ću pogledat kasnije malo..
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 18:17 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
koja sam ja budala...toliko love potrošio, a mogao sam mirno nastaviti pušiti cigarete...a taman ih naučio žmirećki motat.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 18:26 |
|
|
|
a jeste i vi likovi... covik je dosa pitati neke stvari jer nezna. oce li preci na paru ili nece to je njegova stvar a mi bi mu trebali pomoci samo s nekim cinjenicama, a ne posprdno mu odgovarati i praviti se blesavi jer mozda ne predje na paru :S
uglavnom, ako mislis preci na paru bolje ti je uzeti malo kvalitetniji set jer onda postoji sansa da se neces vratiti cigarama,a s tim jeftinim setovima gotovo sigurno da neces prebroditi krizu. cigare odu u dim, stetnije su za zdravlje i bla bla. a ecigaru mozes i prodati ukoliko odustanes, pogotovo ako uzmes nesto kvalitetno sto se uvijek trazi tipa vamo v5 i kayfun. sad me nemoj pitati koji tocno bla bla nego ipak prosurfaj forum i dobit ces sve odgovore, ALI racunaj da ako se zelis skinuti s cigara i prodisati i popraviti zdravlje, morat ces sad izdvojiti max 100EURa. ali si miran. druga opcija mislim da ne postoji... sretno
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 18:36 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
rrzdrr je napisao: a jeste i vi likovi... covik je dosa pitati neke stvari jer nezna. oce li preci na paru ili nece to je njegova stvar a mi bi mu trebali pomoci samo s nekim cinjenicama, a ne posprdno mu odgovarati i praviti se blesavi jer mozda ne predje na paru :S
uglavnom, ako mislis preci na paru bolje ti je uzeti malo kvalitetniji set jer onda postoji sansa da se neces vratiti cigarama,a s tim jeftinim setovima gotovo sigurno da neces prebroditi krizu. cigare odu u dim, stetnije su za zdravlje i bla bla. a ecigaru mozes i prodati ukoliko odustanes, pogotovo ako uzmes nesto kvalitetno sto se uvijek trazi tipa vamo v5 i kayfun. sad me nemoj pitati koji tocno bla bla nego ipak prosurfaj forum i dobit ces sve odgovore, ALI racunaj da ako se zelis skinuti s cigara i prodisati i popraviti zdravlje, morat ces sad izdvojiti max 100EURa. ali si miran. druga opcija mislim da ne postoji... sretno pročitaj moj post, to sam mu i napisao, ali... nemreš stisnut i prdnut a pročitaj i šta je on na to rekao.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 18:41 |
|
|
Max_ZG je napisao: rrzdrr je napisao: a jeste i vi likovi... covik je dosa pitati neke stvari jer nezna. oce li preci na paru ili nece to je njegova stvar a mi bi mu trebali pomoci samo s nekim cinjenicama, a ne posprdno mu odgovarati i praviti se blesavi jer mozda ne predje na paru :S
uglavnom, ako mislis preci na paru bolje ti je uzeti malo kvalitetniji set jer onda postoji sansa da se neces vratiti cigarama,a s tim jeftinim setovima gotovo sigurno da neces prebroditi krizu. cigare odu u dim, stetnije su za zdravlje i bla bla. a ecigaru mozes i prodati ukoliko odustanes, pogotovo ako uzmes nesto kvalitetno sto se uvijek trazi tipa vamo v5 i kayfun. sad me nemoj pitati koji tocno bla bla nego ipak prosurfaj forum i dobit ces sve odgovore, ALI racunaj da ako se zelis skinuti s cigara i prodisati i popraviti zdravlje, morat ces sad izdvojiti max 100EURa. ali si miran. druga opcija mislim da ne postoji... sretno pročitaj moj post, to sam mu i napisao, ali... nemreš stisnut i prdnut a pročitaj i šta je on na to rekao. ma da, ali sad bi ga feko jebo do sutra... poanta je da probamo pomoci a ako netko nece ili ne kuzi sto mu govorimo onda je to njegov problem...
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 18:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Znaš Feku , on to voli.... 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 20:19 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
fek0 je napisao: koja sam ja budala... ako ti tako kažeš.. oču preč na parenje, ali te vaše pomoči su stvarno brutalne, jel nemožete jednostavno reč kupi taj i taj set početnički i ja sretan.. dimit ču to 2 mj ako izdrži i to če se meni razbit.. to govorim zbog posla jer radim i na krovovima i po šumi i svuda, 20mobitela sam zdrobio a ne da jednu običnu plastičnu cigaru ne zdrobim, zbog toga jednostavno nedam 600kn da bi "uživo" u parenju cjeli mj-dva dok se ili ne smoči ili zdrobim taj di se tekučina sipa.. eo na ovoj e-cigari npr. !!! Obrisano by mod !!! Zabranjeni linkovi na njuškalošta bi još trebu uzet uz nju kao za rezervu onih grijača, bateriju koja može izdržat neki 7-8 sati dnevno i to je to.. tekučinu znam da moram uzet i to da biram kakva mi se sviđa i sa koliko nikotina.
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Pomoć, teški sam početnik Postano: 25 lis 2014 20:34 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
sin93 je napisao: fek0 je napisao: koja sam ja budala... ako ti tako kažeš.. oču preč na parenje, ali te vaše pomoči su stvarno brutalne, jel nemožete jednostavno reč kupi taj i taj set početnički i ja sretan.. dimit ču to 2 mj ako izdrži i to če se meni razbit.. to govorim zbog posla jer radim i na krovovima i po šumi i svuda, 20mobitela sam zdrobio a ne da jednu običnu plastičnu cigaru ne zdrobim, zbog toga jednostavno nedam 600kn da bi "uživo" u parenju cjeli mj-dva dok se ili ne smoči ili zdrobim taj di se tekučina sipa.. eo na ovoj e-cigari npr. !!! Obrisano by mod !!! Zabranjeni linkovi na njuškalošta bi još trebu uzet uz nju kao za rezervu onih grijača, bateriju koja može izdržat neki 7-8 sati dnevno i to je to.. tekučinu znam da moram uzet i to da biram kakva mi se sviđa i sa koliko nikotina. Došao si na pravi forum, sad samo još trebaš malo pogledati već napisano. Imaš forum za početnike i viewforum.php?f=85
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 tra 2026 18:44. | Zadnji put si ovdje bio: 23 tra 2026 18:44. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |