|
.
Sada je: 24 tra 2026 09:14. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 09:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 01 lis 2014 16:47 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
stipsa je napisao: Kinta je napisao: Curica
Uz svo postovanje prema tvojim plucima ipak mislim da ti je dotok liquida prema grijacu slab. Naveo si tocno ono sto osjecaju oni koji pare na suho ... za dalje se moras vidjeti u zivo s iskusnim pariocem. Jasno, moze bit da grijesim u svezi glede druge tvrdnje. da je tako, zar se problem bi se dešavao i na 0% nic tekućinama? Iako tesko uspio sam odgonetnuti sto si zelio napisati  Moras nam napisati koja plucna bolestina te mori, mozda netko zna rjesenje. Drugo ako te muci nikotin, pa kako si onda pusio analogne smrduse?!? Ili da se vratimo na pocetak?
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
stipsa
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 01 lis 2014 19:36 |
|
|
Kinta je napisao: Iako tesko uspio sam odgonetnuti sto si zelio napisati  Moras nam napisati koja plucna bolestina te mori, mozda netko zna rjesenje. Drugo ako te muci nikotin, pa kako si onda pusio analogne smrduse?!? Ili da se vratimo na pocetak? Nije bilo TAKO teško odgonetnuti.  Nemam boleštinu, barem ne dijagnosticiranu.  Analogne sam pušio u razini super lighta oko kutiju dnevno i uspijevao sam full kašljati zbog toga. Jednostavno se valjda radi o osjetljivim plućima. Zato sam i krenuo s parenjem - upravo da "popravim" pluća a da istovremeno ne ukinem naviku. Ne tvrdim da su svi koji kašlju od parenja u mojoj situaciji, ali je nakon svih testiranja s desetak tekućina koje sam nabavio nesumnjivo da se radi o iritaciji na tekući nikotin. Htio sam jedino podijeliti iskustvo pronalaska "krivca" ako se nađe netko sa sličnim problemom, nema potrebe za daljnjim rješavanjem situacije.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 01 lis 2014 21:16 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Postoji još jedna mogućnost - ja bi dušu iskašljao da inhaliram direktno u pluća, a da ne povučem prvo u usta pa onda udahnem. Možda je u tome problem, direktna inhalacija?
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
stipsa
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 01 lis 2014 22:26 |
|
|
Dalmat je napisao: Postoji još jedna mogućnost - ja bi dušu iskašljao da inhaliram direktno u pluća, a da ne povučem prvo u usta pa onda udahnem. Možda je u tome problem, direktna inhalacija? i ja naravno parim "u dva koraka" ali probao sam i zanimljivo da ovu zadnju tekućinu bez nikotina mogu bez kašlja povući i direktno u pluća.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 01 lis 2014 23:57 |
|
|
stipsa je napisao: Dalmat je napisao: Postoji još jedna mogućnost - ja bi dušu iskašljao da inhaliram direktno u pluća, a da ne povučem prvo u usta pa onda udahnem. Možda je u tome problem, direktna inhalacija? i ja naravno parim "u dva koraka" ali probao sam i zanimljivo da ovu zadnju tekućinu bez nikotina mogu bez kašlja povući i direktno u pluća. Da ne trazim ...ako si uopce napisao, kolko dugo si pusio? Ako si kasljao od superlight cig. imas nekakav problem ili si ekstra osjetljiv, alergican ali sigurno da nije normalno. Preporucam da odes snimiti pluca ili obavis nekakvu pretragu. Ako ti ne treba nikotin ne vidim problem...pari 0mg i sve 5
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
Zadnja izmjena: mravak; 02 lis 2014 00:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Početak parenja i kašalj, peckanje, bol u plućima ili gr Postano: 02 lis 2014 00:01 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Dekang = krđa duhan za skidanje sa cigareta teških ovisnika ...
Ajde probaj neku kvalitetniju tekućinu pa onda vidi dali ćeš kašljati ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 09:14. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 09:14. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |