Lima je napisao:
Ja bi preporucio ako se moze jos di nac mod sadna40 cipom da to kupis. Moj vt40 gura vec preko 2 godine bez i malo stekanja. Ja vjerujem da ce jos godinu radit
Istina, original Evolv-ovi DNA starije generacije - nepoderivi (za nove ne znam-nisam imao), je da su koštali, no toliko i vrijede, imam DNA 20 koji svakodnevno koristim za po kući (kad sam doma parim jedino na njemu, ni na čemu drugom, 9-12 W je moj đir bez TC i ostalih điđa-miđa) to mi je bio prvi "pravi" mod, a nabavio ga polovnog prije cca 2,5 godine kad sam počeo sa parenjem. Malo mi je nezgrapan za nositi okolo, no progutao je do sad litre tekućine. Kolega ima DNA40, već oko dvije godine još uvijek radi kao prvi dan radi.
Ostale, više se ni ne sjećam koje sam imao, sahranio prilično brzo, uz kombinirano korištenje sa ovim doma. Još mi se najtrajnije pokazao onaj klon Istick-a 30 (Pioneer n30 na Fasttechu, bio onda oko 18$ sad je sigurno i jeftiniji), ustvari i nije klon, već firma koja je proizvodila original za eleaf, nastavila pod svojim imenom, baterija iznenađujuće drži, kao da je 3000 mah i ne pada joj puno kapacitet vremenom (LiPo baterija), tek sad nakon više od godine malo šteka fire prekidač.
U biti kupi si par jeftikanera za svakodnevnu uporabu i rezervu , a ako patiš na šminku, uzmi nešto šminkersko za te prilike, nebitno kako ti radi već kako izgleda

ionako drugi koji gledaju ne znaju da li je tank i mod dobar ili nije, a kad ne gledaju povuci iz ružnije kombinacijeek na kojoj ti sve paše

. Meni je svejedno kako izgleda, bitno je da radi kako ja želim i da nije prevelik za svakodnevnu upotrebu, i ako mi ispadne/upadne/pregazim ga nije mi žao, imam uvijek par jeftikanera u zalihi
A ovo sa update-om, je kao da od DTL tankova hoćeš da dobro rade kao MTL i obrnuto, ne ide to, jednostavno svaka stvar je namijenjena za jedan opseg rada, i to onaj tko kupuje treba znati za koji opseg kupuje