I tako odlučih utočiti tekućinu Red Astaire od firme T Juice... o mati mila
Od kud početi... pretenciozna mješavina to se vidi već na prvo odvrtanje

čepa kad te ošine reski miris nekih jakih bombona. Dugo što vidiš je bolesno crvena boja, tolko intenzivna da me je bilo frka ako se igdje pokapam da to neće odstraniti niti čudotvorni sapun protiv tvrdokornih mrlja

, kažu...
https://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M (bila mi neka rodbina na ručku pa cugam i nakon njihovog odlaska

)
Ajmo sad na sam okus... hm, kakva boja takav okus, intenzivan... skoro pa tjera suzu na oko ko Čilić kad izgubi dobivan set
Osjetim crni ribizl, anis, mentol definitivno... e sad nutra ima još nekog šumskog voća ili tako nešto ali, koda je tekućina rađena u ono ini petrokemiji

koliko je baš jaka, bolesno intenzivna ali loše - umjetno intenzivna i ostavlja dosta čudan (kiselaksto reskast) okus u ustima.
I kao šećer na kraju nešto što mi se nikad s ničim što sam utakao u parilicu nije desilo... žgaravica

nakon 10, 12 potezanja dolazi ona, nezaustavljivo ko, akj ti ga ja znam... ko nešto nezaustavljivo
I tako je cveni astair završio u smeću, ali ako ste mislili da je to sve bome nije... Lijepo sam odvrnuo tank, dobro ga isprao i utočio usa mix od KTS-a jer to sam i onako mislio probati... neda se jebeni astair

, ostao u atomizeru i jedno 50 potezanja dalje ja gotovo u potpunosti samo njega osjetim. OK, znam da je biulo koji usa mix dosta blag aljebemu... nije valjda tolka curica da se boji astaira
No dobro, ocjena 1. Da mi i ne izaziva žgaravicu teško bi dobio više od -2... em je bolesne boje, em je puno, puno prežestokog okusa, em je neki kemijski smrdo

koji podsječa na jako loše bombone koji su potopljeni u ouzo... (ono grčko sranje od piča od kojeg sam se jednom napio i skoro odustao od cuganja zauvijek - majko moja zamislite da se to stvarno desilo, uh, uh... e to ne bi bilo dobro
ovo je jedna od gorih, ako ne i najgora tekućina koju sam probao