|
.
Sada je: 07 svi 2026 21:10. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 21:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
krki
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:09 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 13:22 Postovi: 400 Lokacija: Zagreb, Špansko
|
|
Taifuna gt2 ili squape rs, za taju pitaj koji je clon najbolji jer ih ima milijun, squape mislim da sam h nema puno pa nemres fulati najbolji je od ivoga. Oba kod kineza dobiješ za 20 zelembaca.. Ovi sub tankovima idu na zivc jer su prvenstvo eno radjeni za direktno u pluća a ja volimkao analoguse prvo u usta a onda u pluca. Ako ti se ne dopadnu s njima u pero dd i dobiješ lovu natrag na veći dio.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:15 |
|
|
krki je napisao: Taifuna gt2 ili squape rs, za taju pitaj koji je clon najbolji jer ih ima milijun, squape mislim da sam h nema puno pa nemres fulati najbolji je od ivoga. Oba kod kineza dobiješ za 20 zelembaca.. Ovi sub tankovima idu na zivc jer su prvenstvo eno radjeni za direktno u pluća a ja volimkao analoguse prvo u usta a onda u pluca. Ako ti se ne dopadnu s njima u pero dd i dobiješ lovu natrag na veći dio. jesi siguran za squape od ivoga? koliko sam ja cuo bas oni imaju problema sa shortom i sto ja znam cime sve ne. a SXK verzija je ona koja valja. mislim da ih je alois imao pa moze potvrditi/opovrgnuti
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:21 |
|
|
|
Moguće, kad se odluči koji atty hoce neka pita na forumu koji clon je najbolji ljudi će mu već preporučiti najboljeg.
_________________ Hussar, Heron V2, Ataman V2, Ružica V2-manja micika, EVL Reaper, Xplora SDNA 75, Vapor Flask Lite, Evictcmini, 4Nine, Nemi. Clone fan, nema se....
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:26 |
|
|
|
Rose v2 za početnika nikako
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:49 |
|
|
|
kayfun ili taifun gt kayfunova prednost je da neće procurit, i odličan za backup, jednostavan za složit, iz prve bude dobro, nije toliko ovisan o količini vate - uvijek radi. i kayfun se može punit i bez šarafcigera
na taifunu gt se aroma bolje osjeti, pogotovo u mixevima, ali ga treba slagat na 2.5mm promjer da ne curi, za razliku od kayfuna, a i ponekad procuri iz čista mira (možda je moj loš klon).
Rose v2 ne bi preporučio početniku, koliko sam čitao (mislio sam ga uzet) procuri ako nije dobro složen.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Sinke
|
Naslov: Postano: 30 ruj 2015 23:52 |
|
|
Kak da se odlucim  kad se ni vi profici nemrete slozit koji atty je ok....vulja kaze ruza ...krki kaze nikako ruzu za pocetnika itd itd .... dali cu opce osjetit kakvu razliku naspram ego One mega ....
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 30 ruj 2015 23:57 |
|
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 01 lis 2015 00:10 |
|
|
|
rose ili ruzicakako joj tepaju mnogi ponavljam nikako meni jedan od najboljih atty imao ga, kod Taje i kaje nemres fulati, Kaje daju slabiju aromu a i manje pare, neki će to opovrgnuti naravno. Ali tek sina početku kupit će ti polako i taju i kaju i sqapeua i tileta, kao i svi mi. Ali za prvoga se moraš ti odlučiti moja preporuka tajfun 2 ili squape rs, kaju nemres otvarati dok ne poparis tank. Da, neki tajfuni sline, nesti problema svakiclon je clon i treba neku doradu. Koji god od ovih uzmes bit će ti OK.
|
|
 |
|
 |
|
Sinke
|
Naslov: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 01 lis 2015 00:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
krki
|
Naslov: Re: Subtank mini vs kayfun lite v2 plus Postano: 01 lis 2015 00:27 |
|
|
|
E jeb... čitaj malo to je stvar ukusa ono što tebi odgovara drugom ne stvar je u isprobavanju tu ti nema pravila. Ja osobno nikad ne radom micro coil tj stisnuti mislim da tako tekućina manje degradira unutar coila ako je razmaknuti, ja sam za razmaknuti da liquid ima gdje izići da ne kuha. Ali bla, bla, mogu tako do sutra.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 07 svi 2026 21:10. | Zadnji put si ovdje bio: 07 svi 2026 21:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |