|
.
Sada je: 24 tra 2026 09:09. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 09:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 15:29 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Konacno se naoruzah i ja malo, dakle Nemesis by Atmomixani i Squape by Stattqualm, uglavnom cudna imena za kineze. Oboje kupljeno na Puffkalica.hr, nisam bas bio prezadovoljan saradnjom, stavio sam u kosaricu Squape i Panzer SS, poslije dugo zivkanja i nema ovo nema ono trazio sam ovu kombinaciju. Sta reci, koliko para toliko i muzike, vidjelo se odmah u sastavljanju, dimnjak sqape-a napravljen za neki nepostojeci imbus kljuc, ajd nekako sam sam nakucao kjljuc u njega i zategao, tu vise nema diranja, glava je malo zapinjala kad sam zavrtao, kad sam htio odvrnuti morale su uskociti kombinirke u pomoc, to sam sad razradio i to je ok. Nemesis me namucio s pocetka, nije bas sretno rijesen prekidac, nekakva kajlica ga drzi koja ispada stalno, to cu uspjeti da rijesim, veci problem je kocnica, mnogo lufta ima u navoju i kad se zavrne do kraja ne moze se odvrnuti, nadam se da ce tu neko od vas uskociti s rijesenjem Baterije sam uzeo Panasonic NCR 18650 B sa ravnim +, Elaf LCD Meter ocita 4.0 v u nemesisu a instrumentom kad ih provjerim solo 4.2 v, napunjene naravno, squape je dosao sa grijacem 2,5 ohm-a, nisam nista dirao, tako parim i previse mi je arome, th nema nikako, nesto malo kad ga stavim na spinnera sa 4,8 v, znaci morace se smanjivati grijac, sve preporuke su dobrodosle, pogotovo me zanima dal stavljate mc ili obicni coil Estetski, onako, vidi se da je squape siri, to mi je krivo jer Panzer je u desetu identican i ljepse bi legao, tesko jest, sto jest jest  ali ono, generalno sam zadovoljan sa svim, morao sam prebaciti dript. sa aerotanka na ovom sto je dosao uz sqape nisam mogao da parim, evo i malo slicica  
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 17:38 |
|
|
|
Ja ti mogu samo za nemesisa reći da ga nisi dobro podesio, kajlica ne može ispasti nikako ako je sve stisnuto. Ovo što ti zapinje ne kužim. Koji dio dio?
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 17:48 |
|
|
prsten onaj sto drzi blokiran prekidac, kad se zaserafi prema prekidacu ili kucistu tesko ga je odserafiti, puno lufta u navoju pa ga nabije, slazem se da ne bi kajlica trebala da ispadne ali prekidac na ovom nemesisu ima mnogo lufta, ne znam kako je kod tebe i jednostavno ispadne, upravo sam je izgubio  nakrene se prekidac koliki je luft i ispadne btw, uspio sam potopiti squape, ima sta za cistiti kad on procuri 
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 17:59 |
|
|
|
Vrati ti to nazad. To nije u redu. Jesi zategnuo vidu do kraja onu srebrnu na prekidaču? Ja imam 4, a imao sam 5 nemesisa i ni na jednom se to ne događa. Prekidač onda ne valja. A squape ma pogoditi ćeš setup malo kad vidiš kako se ponaša.
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 13 ruj 2014 18:21 |
|
|
Nisam do kraja, ne mogu onda dohvatiti plus na bateriji, trebao sam kupiti one s izbacenim plusom, ili da mi je duzi vijak da stavim na plus stranu Evo rijesio sam ekserom, manji je luft i sigurno nece ispasti, sta cu vracati za 180 kn, bio sam spreman na to, uostalom zna da Valter kaze da originali stekaju da ne steka moj od 25 evra Squape sam prepunio, nasuo sam ga bukvalno do.ruba dimnjaka da vidim jel moze, e pa ne moze 
|
|
 |
|
 |
|
Rizbo
|
Naslov: Re: Postano: 13 ruj 2014 18:37 |
|
|
veljo_81 je napisao: ne mogu onda dohvatiti plus na bateriji, trebao sam kupiti one s izbacenim plusom,Squape sam prepunio, nasuo sam ga bukvalno do.ruba dimnjaka da vidim jel moze, e pa ne moze  Skini ukrasni prsten sa nemesisa i bit će ti sve taman za flat top baterije.  Pogledaj temu: viewtopic.php?f=5&t=7284Squape redovito točim do ruba dimnjaka. Ne curi, ne grglja. Važno je da ne naguraš vatu previše u kanale.
_________________  Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?
Zadnja izmjena: Rizbo; 13 ruj 2014 18:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
scorpion
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 18:39 |
|
|
Mislim da imaš viška dijelova na Nemesisu Za 18650 bateriju meni su dovoljne dvije najveće tube, bez kick i beauty ringa  Rizbo me malo preduhitrio 
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 18:54 |
|
|
Točno tako! P.S. Ni moj od 14 eura ne šteka  Pardon, 12 eura. Nemoj da ti zahrđa, nađi nešto od mesinga ili prokroma
|
|
 |
|
 |
|
Rizbo
|
Naslov: Re: Nemesis+Squape Postano: 13 ruj 2014 19:17 |
|
|
Što se tiče squape-a, super je! Meni se izgubi okus na nekih 12.5 W, ali sve to ovisi o setupu. Zavojnica klasična, žica 0.25, vata   Važno je da ne pretjeraš sa vatom ili špagom. Odreži taman na rubu baze da se jedva mrvica materijala može nakrenuti prema donjim kanalićima. Radi super, ne curi, nema dry hitova, arome ko' u priči 
_________________  Ako cigareta smiruje, zašto pališ drugu?
|
|
 |
|
 |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 13 ruj 2014 19:21 |
|
|
|
Nemam ja taj ukrasni prsten, samo ove dvije vece tube su stavljene, pogledaj sliku sto sam stavio, kod mene je i deblji poklopac plusa
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 09:09. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 09:09. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |