Forum    FAQ

.

Početna » Liquid

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Full home made
 Post Postano: 03 lis 2013 10:41 

Ekipa, cuo sam zanimljivu pricu, pa me zanima ima li u tome cega ili je to "ni ne pokusavaj" jalov posao. Znaći kolega je kemijao sa home made tekucinom koju je najnormalnije pario neko vrjieme. Naime ja taj njegov mix nisam probao al tvrdi da sljaka. Da ne duljim rijec je o: destiliranoj vodi, nikotinskoj bazi kupljenoj u biljnoj apoteci (navodno se koristi u pcelarstvu, dosta jeftinija opcija), aroma (za kolace :kuc: ), propilen glikol (to ne znam gdje je nabavio). E sad, on je neke omjere nasao na netu pa je kemijo, dok nije pogodio ok omjere. Da se upustam u to uopce ili..? Ima neko slicna iskustva...? Ako da, gdje nabavit PG, VG? Hvala :hihi:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Full home made
 Post Postano: 03 lis 2013 10:51 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Kao prvo, nikotin je jako opasan i ne bih nikome preporučio da se igra sa time.
Arome za kolače se nisu pokazale kao najbolje riješenje.
PG i VG možeš naručiti direktno od Kemiga sa njihovog online shopa.
Bolja je opcija naručiti gotove arome (FA, VZ, Inaware) jer nisu skupe a ima ih u raznim varijantama.
Bazu obično uzmem PG ili PG/VG sa 36mg nikotina i to onda razrijedim sa VG-om na nekih 12mg. Upravo sa uzeo Inaware bazu PVG 50/50 36mg 100ml i košta 12€ pa kad se razdijeli na 3 jednaka dijela i pomiješa sa VG-om dobiješ 300ml baze spremne za miksanje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2013 21:24 

PG-Vg... situacija oko toga je poznata vecini nas.
Arome za kolace.... ima vise boje nego arome tak da tu bas i nije neka sreca ali ajde, prolazi ako nema nista bolje.
Ali nikotin, sa time se nebi igrao. I to samo iz dva razloga.
Sami koncentrat nije problem bez obzira koliki je. Veci problem je dali je tocno navedeno u kojem postotku je nikotin.
A drugi, za mene i najveci problem je koliko je čist. Mozda grijesim, ali moglo bi se dogodit da nikotin za pcelare nije iste cistoce kao i za parenje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2013 22:28 

Lis je napisao:
PG-Vg...
A drugi, za mene i najveci problem je koliko je čist. Mozda grijesim, ali moglo bi se dogodit da nikotin za pcelare nije iste cistoce kao i za parenje.

:dobar:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lis 2013 21:57 

Ne vidim razliku između toga što je on radio i ispravnog načina: vg, pg, aroma, nikotin i ponekad dest. voda?? ...osim što je on koristio sastojke nesigurne za zdravlje... a siguran sam da ni po cijeni nije mogao nešto profitirati!

Povratak na vrh 

[ 5 post(ov)a ] 

Početna » Liquid

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club