| Autor |
Poruka |
|
veki1982
|
Naslov: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 08:24 |
|
|
|
Znaći naslov sve govori, po Vašem mišljenju koji proizvođać je najkvalitetniji i gdje u domovini najpovoljnije kupit tekučinu. Pod kvalitetom mislim i na dosljednost, tj dobivamo li pri kupnji ono što je deklarirano ili ipak ne? Čini mi se da je sljedivost pojedinih tekučina ne vjerodostajna (sumnjiva).
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 08:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Tekucine u hrvatskoj se mogu nabrojiti na prste jedne ruke. FA, DK, Johnson Creek, Elda, E-liquid factory ... i cini mi se da tu prica zavrsava. Tekucine koje se prodaju po oglasnicima kao i ˝kemicari˝ koji muckaju u svojim garazama u sumljivim okolnostima, sumljivim sastojcima i nesumljivog neznanja se ne mogu uzeti u ozbiljno razmatranje. Osnova je da iza tekucine stoji registrirana firma a sve ostalo je zdipi i bjezi.
Po meni je Johnson Creek tekucina broj jedan na hrvatskom trzistu. Best buy je Flavour Art.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 08:59 |
|
|
|
Da, ja relativno lako mogu do Dekang-a i Flavour Art-a, znaći ovo 2. je bolji izbor.
|
 |
|
vapeman
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 10:50 |
|
|
veki1982 je napisao: Da, ja relativno lako mogu do Dekang-a i Flavour Art-a, znaći ovo 2. je bolji izbor. FA ti je daleko bolji izbor...
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 11:09 |
|
|
vapeman je napisao: veki1982 je napisao: Da, ja relativno lako mogu do Dekang-a i Flavour Art-a, znaći ovo 2. je bolji izbor. FA ti je daleko bolji izbor... Shell Rotella T6 mu je daleko bolji izbor od DK...
|
 |
|
maxi974
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 24 svi 2013 12:12 |
|
|
Marllow je napisao: vapeman je napisao: veki1982 je napisao: Da, ja relativno lako mogu do Dekang-a i Flavour Art-a, znaći ovo 2. je bolji izbor. FA ti je daleko bolji izbor... Shell Rotella T6 mu je daleko bolji izbor od DK... 
|
|
 |
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 27 svi 2013 12:08 |
|
|
|
Prvo da se zahvalim na odgovoru. Gdje kupit tu Rotella tekučinu?
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 27 svi 2013 12:16 |
|
|
|
 |
|
 |
|
veki1982
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 27 svi 2013 12:38 |
|
|
Marllow je napisao: veki1982 je napisao: Prvo da se zahvalim na odgovoru. Gdje kupit tu tekučinu? Shell Rotella T6 je motorno ulje. Mala sala na...zanimljiv okus DK tekucina. Flavor Art tekucine mozes kupiti: http://sm-bjelovar.hr/index.phpa Vaping Zone (koje osobno preporucam): http://e-tekucine.com.hr/a Johnsons Creek: http://parilica.hr/12-johnson-creek-tek ... e-cigareteFA tekucine vise vuku na kiselo dok VZ vuku na slatko. Sad sto ti vise odgovara. JC jos nisam probao pa ne mogu komentirati ali valjda postoji neki razlog za absurdnu cijenu. Haha, nek sam malo ispo p..ak. Da, još pošaljem poruku i onda otkrijem ovo shell u imenu, al reko ko zna...  Nisam osim dk niš drugo probo tak da ne znam, znači toliko je ne dobar
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Najpovoljnije/kvalitetnije tekučine u HR Postano: 27 svi 2013 14:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
veki1982 je napisao: Nisam osim dk niš drugo probo tak da ne znam, znači toliko je ne dobar Za prvih mjesec dana ti je DK sasvim dobar ... pogotovo ako si zadovoljan. Nakon 6 mjeseci ga rijetko tko moze pariti jer se vraca osjet mirisa i okusa. Kupi neku bolju tekucinu ali ju nemoj probati prije nego potrosis sav DK koji imas. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |