|
.
Sada je: 24 tra 2026 10:27. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
crunch112
|
Naslov: Profesionalci o aromama Postano: 11 vel 2017 14:34 |
|
|
Evo baš se malo informiram o aromama, jer su se neke stvari promijenile od kad sam zadnji put pario.... Ono što se također promijenilo je da su se pojavili novi profesionalci u mixanju tekućina, a neki stari su nestali, pa tako i njihove mudrosti... Naravno, niti jedan profesionalac nam neće reći svoje recepte, što je i uredu, no ono što bi nam mogli reći je sljedeće: -Koja aroma se pokazala najkvalitetnijom u kojoj firmi npr. da li je bolja višnja u FA, TPA ili u nekoj trećoj varijanti... normalno neće sad oni izmišljati koje arome da napišu, a koriste ih brat bratu dvjestotinjak, pa sam ja došao na ideju da stavim popis najčešće korištenih aroma, od čega kod duhanskih molim za malo mašte samih proizvođača... Pa krenimo: Citat: Sve što trebate je kopirati ovu listu i napisati sa strane iz koje firme koristite/preporučate navedenu tekućinu. Kod dodataka, napišite koji dodatak koristite i za koji učinak, arome za miješanje (npr. vanilija ili krema za blueberry cheasekake) napišite koju iz koje firme za koju vrstu tekućina, kod duhanskih napišite barem 5 duhanskih aroma koje su vam top5 i od kojih proizvođača NOTE: Ovo će vama (profesionalcima) oduzeti svega 3-4 minute vremena, a mnogima uštedjeti brdo para na probavanju koja jagoda ima najfiniji okus. Jagoda Višnja Trešnja Malina Borovnica Grožđe Lubenica Breskva Naranča Limun Limeta Šumsko voće Kiwi Banana Ananas Blackberry Kokos Jabuka Lješnjaci Orasi Orašasti plodovi 4. 5. Tiramisu Vanilija Irish cream Med Custard Fresh Cream Cookie flavour Kava Cappuchino Čokolada Karamela Whiskey Rum Šampanjac i sl. 4. 5. POJAČIVAČI (npr Vape Wizard FA - za bla bla) 1. 2. 3. 4. 5. 1. 2. 3. 4. 5. AROME ZA MIJEŠANJE (npr. Vanillia FA dobra za voćno-kremasti mix) 1. 2. 3. 4. 5. 6.
_________________ Vaping Joyetech eVic VTC Mini with Kangertech Subtank/Toptank MiniNext... OBS Crius i ako Bog da... HCIGAR VT Inbox Mod
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Postano: 11 vel 2017 17:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
mda....u poznavanju aroma koje valjaju i je citav stos. tesko frende da ce ti netko reci koja je najbolja, recimo, banana...a potrosio je hrpu love, baze, zivaca i vremena da isproba njih ne znam koliko dok nije dosao do one koja valja. sorry.
Sent from my T6 using Tapatalk
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
sin93
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 11 vel 2017 19:12 |
|
Pridružen: 24 lis 2014 12:53 Postovi: 701 Lokacija: Otok. Vinkovci
|
|
Ona koja rebi paše.. probaj i vidit češ . Iako imaš par stranica sa klonovima recepata neki poznatih tekućina ali i mikseva privatni korisnika koji su podjelili svoj recept. Guglaj
_________________ 88 Živio drug Staljin
|
|
 |
|
 |
|
mateo
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 11 vel 2017 19:28 |
|
|
|
Ja ću početi što znam. Šumsko voće Flavour art. 555- Meiwei (VZ). French pipe- Meiwei (VZ).
_________________ Klon od klona.
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Postano: 11 vel 2017 20:43 |
|
|
fek0 je napisao: mda....u poznavanju aroma koje valjaju i je citav stos. tesko frende da ce ti netko reci koja je najbolja, recimo, banana...a potrosio je hrpu love, baze, zivaca i vremena da isproba njih ne znam koliko dok nije dosao do one koja valja. sorry.
Sent from my T6 using Tapatalk Zašto ne bi, nije da odaje tajne miješanja, samo nama štedi tu ogromnu lovu, to je isto kao da netko ne preporuči koji je VW mod dobar jer eto i on radi modove... samo što su njegovi mehanički, al opet jbg, mod je, kupi njegov... Možda ne vole svi miksane tekucine, nego recimo samo jednu aromu (Višnja), i zašto mi netko nebo rekao da je bolja Višnja u XY firmi nego u FA? Kao da se cijela njegova tekućina bazira na baš toj višnji itd... sin93 je napisao: Ona koja rebi paše.. probaj i vidit češ . Iako imaš par stranica sa klonovima recepata neki poznatih tekućina ali i mikseva privatni korisnika koji su podjelili svoj recept. Guglaj Znam da ima. Netko je nekad rekao da su majstori potrošili tisuće eura da bi našli onu pravu jagodu, ili bananu, ili xyz... zašto ne reći i podijeliti to onda, jer oni su majstori... pa je lakše onda birati između 3 ponuđena proizvođača po Preporuci tri majstora nego birati između njih 50, ako tražiš savršenstvo? mateo je napisao: Ja ću početi što znam. Šumsko voće Flavour art. 555- Meiwei (VZ). French pipe- Meiwei (VZ). Bravo mateo, hvala ti puno, odmah ću staviti sve 3 u košaricu da ih probam  ako znaš još koju da je vrh samo dodaj!  )) 
_________________ Vaping Joyetech eVic VTC Mini with Kangertech Subtank/Toptank MiniNext... OBS Crius i ako Bog da... HCIGAR VT Inbox Mod
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 11 vel 2017 22:57 |
|
|
Evo malo pomoći http://www.novoliq.com/shop/Marlboro je real cigar od vapingzona,u stvari sve arome sa vapingzona su vjerojatno odavde. Ima i stranica novocig sa potpuno istim aromama E da ,njihova banana je cisto ok 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 11 vel 2017 23:49 |
|
|
damirdjg je napisao: Evo malo pomoći http://www.novoliq.com/shop/Marlboro je real cigar od vapingzona,u stvari sve arome sa vapingzona su vjerojatno odavde. Ima i stranica novocig sa potpuno istim aromama E da ,njihova banana je cisto ok  Ma poanta je da ovih par ljudi sto su tisuće potrošili na razne arome napišu koja im je najkvalitetnija, mislim naišao sam i ja na neke kvalitetne jer sam davno i prodavao ecig, imao vape shop i svašta nešto... ali to nikad nije bilo kao i kad sam dobio preporuku nekog tipa CHROMEX-a, počivao u miru. Ugl, ne pomaze puno ako nisi probao 10tak banana pa da kaže ma E od njih mi je bila najbolja - najsličnija banani, daš nešto konkretno itd, ako me kužiš 
|
|
 |
|
 |
|
cheer_up
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 12 vel 2017 02:19 |
|
|
Daj molim te.... da majstori potrosili tisucu eura da bi nasli tekucinu,,, rutnuo sam u usta i progutao nazad, sad cu sve iznova otic izrigat...majstor potrosi 100 eur da dodje do prave tekucine, ako potrosi iznad toga nije majstor nego gluperda 
_________________ Cheer up my brothers, cheer up my sisters
|
|
 |
|
 |
|
catevs
|
Naslov: Postano: 12 vel 2017 02:26 |
|
|
|
To što je netko potrošio "milijone" ne mora značiti da će i tebi pasati. Ako sam ne probaš nećeš znati
|
|
 |
|
 |
|
crunch112
|
Naslov: Re: Profesionalci o aromama Postano: 12 vel 2017 02:53 |
|
|
Ajde da to ovako kažem- poanta je da ako par majstora da svoje preporuke, netko tko bi za višnju potrošio recimo 20tak eura će potrošiti možda 4-5-10, pa će uštedjeti, i tako će si naći jedno 10 aroma koje mu pasu. Dakle neće svaki od njih reci istu firmu za istu aromu, pa probaš sve preporuke i odlučiš za sebe, ali kad ima 20 firmi, ako ne probaš sve nikad nećeš znati jesi propustio neko čudo.... oni su valjda probali većinu jer Je "u tome cijela poanta" Zato kažem nema smisla da probaš 20 ako ti je tri profića reklo da valjaju ta ta i ta, onda probaš te tri i izabereš jednu, ove dvije pokloniš na onoj sekciji na forumu nekom da proba i dobro.... bolje nego da probaš 20, pa pokloniš 19.... a oni ništa ne gube jer je sve to ionako individualno, kao i da li se nekome sviđa neka njihova tekućina ili ne, a opet ne daju recept originala.... Jasnije? Poanta price je da od ovih navedenih aroma želim uzeti jedno 10tak koje si smislim u glavi, i Pokušat si Napravit mix koji će me zadovoljit, nešto svoje originalno... a opet želim koristiti najkvalitetnije i najfinije arome, vjerujem da želi svatko.... pa eto, ja ću i dalje ostati vjeran HR proizvodima, ali želim imati i svojih ruku djelo.... vjerojatno ne tako dobro, ali moje 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 24 tra 2026 10:27. | Zadnji put si ovdje bio: 24 tra 2026 10:27. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |